Gość: wyborca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 21:37 www.dziennikzachodni.pl/fakty24/325976,koniec-kadencji-rad-gmin-ranking-radnych,id,t.html?cookie=1 Ciekawe jakie gwiazdy będą teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: !? Re: 6 gwiazd samorządów wg DZ IP: *.gl.digi.pl 07.11.10, 00:02 Ale ubaw. W artykuile wymieniony jest Berezowski - bo złozył mandat przed referendum. Przypominam, że biedactwo przeliczył się. Myslał, że referendum odwoła radę, chciał wyprzedzić decyzje i machnął się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: 6 gwiazd samorządów wg DZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 01:49 Porazajaca logika franko-dasze technokratka. Kontynuuj, kontynuuj... Berezowski uzasadnil dobrze swoja decyzje tutaj: berezowski.neostrada.pl/wyslane/uzasadnienie.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejt Re: 6 gwiazd samorządów wg DZ IP: *.09-8-686c6d10.cust.bredbandsbolaget.se 07.11.10, 01:55 Technokraci od Frankiewicza nigdy nie zrozumieja, ze istnieje cos wazniejszeggo niz wlasny szmal, np. wlasny honor. Moze uda sie odsunac ich od rzadzenia Gliwicami za 2 tygodnie. Na razie porozlepiali za soba w calych Gliwicach listy goncze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 6 gwiazd samorządów wg DZ IP: *.net.brewet.pl 07.11.10, 20:21 Właśnie zachowóją się honorowo bo jak usłyszeli kto ich chce zastąpić to co im zostało muszą kandydować Odpowiedz Link Zgłoś
zappatero nie chcem ale muszem. skad my to znamy?:)) 07.11.10, 20:33 Gość portalu: ja napisał(a): > Właśnie zachowóją się honorowo bo jak usłyszeli kto ich chce zastąpić to co im > zostało muszą kandydować. franek tez honorowo? piec razy pod rzad do korytka? chocby dla samego tego, gliwiczanie wezma w tej szopce wiekszy niz dotad udzial. na pohybel frankewiczowi i jego PO_dopiecznym tWAiRT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nie chcem ale muszem. skad my to znamy?:)) IP: *.net.brewet.pl 07.11.10, 20:47 Z.F. to dopiero nie ma wyboru.No chyba nie chcesz żeby oddać miasto w rence np, Wygody który będzie pytał P.O czy może coś powidzieć albo zrobić a zarządzaniem miasta chce się uczyć w trakcie -żenada Sam tak powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
zappatero generalnie powiem tak! lepiej pytać niż bładzić 07.11.10, 21:32 Gość portalu: ja napisał(a): > Z.F. to dopiero nie ma wyboru.No chyba nie chcesz żeby oddać miasto w rence np, > Wygody który będzie pytał P.O czy może coś powidzieć albo zrobić a zarządzani > em miasta chce się uczyć w trakcie -żenada Sam tak powiedział. generalnie to odpowiem jednak inaczej. nie tylko wypada pytać, i to jest wielki plus dla Zbyszka, ale należy to robić, czego niestety nie można powiedzieć o nieomylnym "małym kaziu" z Żernik, który jako rzekomy naukofiec, nie ma w swoim dorobku choćby najmniejszego za przeproszeniem nawet plagiatu. nawet wiceWieczorek ponoć stekał był, że musi za tego nieudacznika robić i za siebie. a ja mu bulę z podatku jakby nie wiem co! Odpowiedz Link Zgłoś
st-ach może nie w rence, ale "w ręce" dra Z. Wygody 07.11.10, 21:46 Gość portalu: ja napisał(a): > Z.F. to dopiero nie ma wyboru.No chyba nie chcesz żeby oddać miasto w rence np, > Wygody który b ie pytał P.O czy może coś powidzieć albo zrobić a zarządzani > em miasta chce się uczyć w trakcie -żenada Sam tak powiedział. Oczywiście że masz 100 % racji w tym wypadku. mam na myśli powiernictwo władzy, którą nie tylko chcę ale uważam wręcz za konieczność w obecnej chwili, żeby tę władzę przejał ktokolwiek- byle nie Frankiewicz, który jest wielkim szkodnikiem zdrowia mieszkańców, rozczulającym się frasobliwie nad ekonomią firm transportowych miażdżących centrum Gliwic z powodu 15 km objazdu. Trzeba być tępym tepakiem- do granic możliwści, żeby takie hasła rzucać przed wyborami, "że tramwaj nie jest ekologiczny", ale za to takimi są solarisy przez niego kupione, b on wie o tym wbrew naukowym empirycznym badaniom. ps. niedługo dowiemy się z MSI, że to słońce okrąża Ziemię /a nie na odwrót/, o czym to- wbrew obserwacjom ZF, ogłupiano dotychczasowych mieszkańców Globu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwiczanin Re: 6 gwiazd samorządów wg DZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 21:44 Co to za slowo "zachowóją"? Odpowiedz Link Zgłoś