somepoint210 10.07.04, 23:21 .....przeciez widze, ze zerkasz na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
somepoint210 Nie odwracaj glowy,....... 11.07.04, 00:11 ....od monitora, i tak Cie widze:) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Uwazaj,....... 11.07.04, 01:15 .....kawa stoi za blisko klawiatury...na prawo:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Meg nie udawaj,....... 11.07.04, 05:25 bluff się nie udał :-) po 8 godzinach ciężkich robót fizycznych spałam całą noc snem sprawiedliwego ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
ballest kolejny bluff 11.07.04, 07:58 meg_s napisała: > bluff się nie udał :-) > po 8 godzinach ciężkich robót fizycznych spałam całą noc snem sprawiedliwego ;- > P po 8 godzinach ciężkich robót fizycznych ???? A co Szanowna Pani robila fizycznie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest kolejny bluff 11.07.04, 07:58 meg_s napisała: > bluff się nie udał :-) > po 8 godzinach ciężkich robót fizycznych spałam całą noc snem sprawiedliwego ;- > P po 8 godzinach ciężkich robót fizycznych ???? A co Szanowna Pani robila fizycznie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: kolejny bluff 11.07.04, 08:40 ...kolejny bluff ???? możesz najpierw wyjaśnić ten tytuł ? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: kolejny bluff? 11.07.04, 10:19 Ja chcialem sie dowiedziec, cos Ty fizycznie robila, albo pokazywanie paluszkiem co kto robic ma nazywasz praca ?? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 11.07.04, 11:44 aż mi ta bezczelność mowę odebrała po pierwsze: dowodzenie jest niezbędne po drugie: ośmiel się napisać, że sama nie daję dobrego przykładu... Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Poprawka 11.07.04, 21:21 Jak ja bylem, to naprawde bylas wzorowa i sie wysilalas, ale na gliwiczanach na Ciebie narekali, ze tylko paluszkiem wkazujacym pracujesz ! :-)))' Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 11.07.04, 21:50 Ha ! po pierwsze - nie wytrzymałeś i zaglądasz ? po drugie -nie ma tam żadnych nowych wpisów po trzecie - żaden by się nie ośmielił ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwiczanin teścik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 00:43 meg_s napisała: > po trzecie - żaden by się nie ośmielił ;-P nawet ballest?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: teścik IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 12.07.04, 07:09 Margotko, jesli sie nie myle to J.G. teraz w sobote sie do pracy zameldowal, naprawde ciekaw jestem czy to zrobi. Meg, narychtuj mu tak richtig zarosniynty grob i zwroc mu uwaga, ze bluszcz je pod ochrona, a jak cos wyrwie, to przeszukej jego "kupa chwastow" i zasadz te wyrwane bluszcze kajendzi ! Genau tak jak ues mnie wyrychtowaua. Übrigens, uech zauwazou, ze inni tysz bluszcze wyrywajom, ale je przed Tobom kryjom. -- Do Gliwiczanina - Ballest se przi Meg na nic pozwolic nie moze, przeca, Meg to je najwiynkszou sieka na forum ? Abo znosz jakos wiynkszou sieka ??? Uona mou swoje zauszami. -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: teścik 12.07.04, 10:20 Gość portalu: ballest napisał(a): > Margotko, jesli sie nie myle mylisz się... ;-P > Übrigens, uech zauwazou, ze inni tysz bluszcze wyrywajom, ale je przed Tobom > kryjom. tak zupełnie bez wyrwania żadnego to nie da rady - ale gonię ;-) "kupy" sprawdzam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emerson Re: kolejny bluff? 12.07.04, 11:16 ballest napisała: > Ja chcialem sie dowiedziec, cos Ty fizycznie robila, albo pokazywanie > paluszkiem co kto robic ma nazywasz praca ?? Pracowaliśmy WSZYSCY w pocie czoła. A poza tym dobre dowodzenie jest niezbędne :-) pzdr. Emerson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: kolejny bluff? IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 12.07.04, 12:49 Jak widzam to Twoi zolnierze (czytaj bluszczowe diabelki z ) nie dajom se nic na Ciebie pedziec i stojom jak mur za Tobom. Cos im obiecaua ?? Kedy byndzie se J.G. z bluszczem bawil ? - moze przykarycam tam z kamerom ! -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 12.07.04, 13:05 czyżbyś nie miał nic do roboty ? że tak Ci solą w oku co inni robią ? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest J.G. - Priorytet IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 12.07.04, 13:23 Jou mom roboty wpierony, ale taki uokazji przepuscic nie mogam. -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Meg nie udawaj,....... 12.07.04, 14:38 meg_s napisała: > bluff się nie udał :-) > po 8 godzinach ciężkich robót fizycznych spałam całą noc snem sprawiedliwego ;- > P Wiem, wiem....cala noc przekrecalas sie z boku na bok. Pochrapywalas sobie nawet czasami, szczegolnie ok. 3:20:))) Odpowiedz Link Zgłoś