Dodaj do ulubionych

Piast Gliwice doczekał się niebiesko-czerwonego...

13.08.13, 13:02
Te wszystkie pseudopiłkarzyki (nie tylko Piasta oczywiście) powinny pieszo na te mecze zap...ać w ramach treningu...
Obserwuj wątek
    • Gość: realista Re: Piast Gliwice doczekał się niebiesko-czerwone IP: *.kopnet.pl 13.08.13, 13:09
      SWIAT ZWARIOWAL.kOPACZE ZARABIAJA FORTUNY,A LUDZIE WYKSZTALCENI NA ....
    • Gość: Jonash Re: Piast Gliwice doczekał się niebiesko-czerwone IP: *.ip.netia.com.pl 13.08.13, 13:43
      jak czytam te codzienne wiesci z Gliwic to mam wrażenie że to miasteczko żyje, myśli i egzystuje tylko dzieki Piast(k)owi. Wygląda na to, że najwazniejszą informacją w mieście jest kolor autobusiku dla marnych kopaczy. Żenujące że najwazniejszymi infomacjami z życia miasta są nowiny o szmaciarzach. A reszta życia miasta - nie ważna.
    • Gość: Gość Re: Piast Gliwice doczekał się niebiesko-czerwone IP: *.opawska.osi.pl 13.08.13, 14:37
      No wrażenie możesz mieć, ale jak bazujesz swoją wiedzę na jakikolwiek temat opierając się o polskie serwisy "niusowe", to raczej prawdziwego obrazu na jakikolwiek temat mieć nie będziesz
    • Gość: I Bardzooo dobrze; Re: Piast Gliwice doczekał się niebiesko-czerwone IP: *.opawska.osi.pl 13.08.13, 16:22
      Co boli? Ma boleć!!!
    • Gość: Widz Re: Piast Gliwice doczekał się niebiesko-czerwone IP: *.hellnet.pl 13.08.13, 16:30
      Widać wymieniono Robaka na autokar. Byłem na poniedziałkowym meczu i zastanawiałem się co ja tutaj robię ? Przecież ci faceci nie potrafią grać w piłkę a kasę na wejście trzeba bulić i to nie małą. W sklepie czy restauracji za taki poziom żądał bym zwrotu kasy - może trzeba też taką klauzulę wprowadzić.
    • Gość: Gliwiczanin. Re: Piast Gliwice doczekał się niebiesko-czerwone IP: *.litnet.osi.pl 13.08.13, 20:29
      Żal mi was wszystkich sfrustrowanych anonimowych komentatorów. Potraficie tylko narzekać, nic was nie cieszy i mobilizuje. Gliwice to fajne miasto na tle innych aglomeracji. Promuje się tym co ma najlepszego, ale zawsze znajdzie się ktoś co mu nic nie pasuje....bez komentarza..
    • Gość: sawa Re: Piast Gliwice doczekał się niebiesko-czerwone IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.13, 09:02
      na 9 wiadomości - 3 o tym marnym klubiku.... w Gliwicach naprawdę nie dzieje się nic ciekawszego???
    • Gość: PiastKopernik Re: Piast Gliwice doczekał się niebiesko-czerwone IP: *.static.3s.pl 14.08.13, 12:56
      Częstotliwość wiadomości o Piaście jest dobra, ale powinno być więcej niusów o innych klubach, kulturze, nauce i tysiącu rzeczach, które obchodzą Gliwiczan.
    • Gość: gliwiczanin Re: Piast Gliwice doczekał się niebiesko-czerwone IP: *.saint-gobain.com 15.08.13, 08:51
      żabole dla wiadomości lokalnych proszę wybierać zabrze nie Gliwice
    • Gość: gmG Re: Piast Gliwice doczekał się niebiesko-czerwone IP: *.techmedia.com.pl 15.08.13, 20:13
      Przepraszam... o co biega - "mercedesem tourismo firmy Soltysik Reisen - czyj jest ten autobus: mercedesa, firmy Sołtysik Reisen, klubu Prask Gliwice czy miasta Gliwice?
    • Gość: Davy Gleiwitz Re: Piast Gliwice doczekał się niebiesko-czerwone IP: *.adsl.net.t-com.hr 15.08.13, 21:26
      A którędy ten autobus będzie jeździł, żeby ominąć Łabędy, Ostropę, Sośnicę, Brzezinkę, Żerniki i całą resztę trójkolorowych dzielnic Gliwic?
      • Gość: rozbawiony Re: Piast Gliwice doczekał się niebiesko-czerwone IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.13, 22:20
        rusek aleś zrobił wyliczankę i jeszcze jakaś cała reszta? buahahahaha i jak tui takich traktować poważnie? Jak to same środki kapusty. Synu, przez Sośnicę spokojnie przejedzie, a na reszcie, zostały tyllko niedobitki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka