Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 20:34 Może dzięki Górnikowi komplet na Tesco Arena w końcu będzie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Kibice Górnika mają bilety na derby i chcą kolejnych IP: *.zabrze.vectranet.pl 14.11.13, 20:35 Więcej nie dostaną - jeszcze się okaże, że kibiców gości będzie więcej niż kibiców gospodarzy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aks_mikolow Kibice Górnika mają bilety na derby i chcą kolejnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 20:36 jestem z Mikołowa i przykro mi patrzeć, że w Gliwicach jes ttak mało zwolenników Piasta... przecież to takie duże i piękne miasto, a na stadionie posucha.. na pewno zabrzan będzie więcej.. a szkoda. Mam nadzieję, że cud się stanie i jakoś pokonamy żabojadów z Zabrza : > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek z Gliwic Re: Kibice Górnika mają bilety na derby i chcą ko IP: *.net.brewet.pl 14.11.13, 20:56 Jakich Zabrzan ? To są Gliwiczanie -Łabędy , Kopernik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS Kopernik Re: Kibice Górnika mają bilety na derby i chcą ko IP: *.3s.pl 14.11.13, 21:19 OJ żabki żabki kumkajcie kumkajcie do 30 :) potem bedzie płacz i zgrzytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Kibice Górnika i Piasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 21:41 Może w ramach promowania piłki nożnej i pozyskania sympatii mieszkańców Gliwic kibice przeprowadzą akcję podobną do tej: katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,14954911,Kibice_wyczyscili_kamienice_ze_szpetnych_napisow__ZDJECIA_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elementarz Re: Kibice Górnika mają bilety na derby i chcą ko IP: *.20.ftth.classcom.pl 14.11.13, 21:43 Nie smrodź, rechej bytum na bobrku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1Krzysio Re: Kibice Górnika mają bilety na derby i chcą ko IP: *.3s.pl 14.11.13, 21:45 Oj Ada to nie wypada:) a tak na serio to dobry pomysł :)elasz ps. maz fizyk wie ze tak się udzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1Krzysio Re: Kibice Górnika mają bilety na derby i chcą ko IP: *.3s.pl 14.11.13, 21:47 Pokażmy zabom kto panuje na śląsku , komplet musi być - wszyscy w barwach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Kibice Górnika mają bilety na derby i chcą ko IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.13, 14:07 Pewne 3 punkty dla Górnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrant70 Re: Kibice Górnika mają bilety na derby i chcą ko IP: *.123.201.53.jotanet.pl 15.11.13, 14:18 A niby dlaczego mają dostać więcej? Ustawowe 5% i nara! W dodatku powinien być możliwy zakup na sektor G (sąsiadujący z sektorem gości) tylko dla osób już zapisanych w bazie! Kto mi zagwarantuje bezpieczeństwo na w.w. sektorze jeżeli będzie tam mógł wejść każdy!? Odpowiedz Link Zgłoś
davy-gleiwitz Re: Kibice Górnika mają bilety na derby i chcą ko 15.11.13, 14:23 Kibice Górnika z Gliwic będą mieli mecz wyjazdowy we własnym mieście :) Lepsza strona miasta w końcu zapełni wam waszą Kurczak-Arenę. Jak dacie 10.000 biletów to też weźmiemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gliwicki Trójkolor Re: Kibice Górnika mają bilety na derby i chcą ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.13, 14:30 Oby kibice Piasta nie zmobilizowali sie jak na wyjazd do Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GL Re: Kibice Górnika mają bilety na derby i chcą ko IP: *.opawska.osi.pl 15.11.13, 16:12 No to teraz sierotki z Roosevelta macie na pukane 2:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Kibice Górnika mają bilety na derby i chcą ko IP: *.centrum.gliwice.pl 15.11.13, 19:56 Zamknij oczy i wyobraź sobie Brosza selekcjonerem reprezentacji. A ilu z Piasta gra w reprezentacji ? ? Zgaduję - 0 ? ZERO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Kibice Górnika mają bilety na derby i chcą ko IP: *.grakom.pl 16.11.13, 09:09 GLIWICE TYLKO Z GÓRNIKIEM !!!!!!!! TORCIDA GLIWICE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwiczanin Re: Kibice Górnika mają bilety na derby i chcą ko IP: *.dynamic.chello.pl 16.11.13, 09:56 akurat mieszkam Gliwicach, w centrum. Sam nie wiem, tu mi piszą że Gliwice z Górnikiem, a ja tylko widzę kibiców Piasta. O co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kibice Górnika mają bilety na derby i chcą ko IP: *.pl 17.11.13, 01:18 @: aks_mikolow To proste: w Gliwicach nie ma ryli, ludzi nie interesuje piłka nożna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: Kibice Górnika mają bilety na derby i chcą ko IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.13, 12:42 @gliwiczanin Chodzi o to, że poza centrum Gliwic kibiców Piasta nie zobaczysz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy eryk Re: Kibice Górnika mają bilety na derby i chcą ko IP: *.3s.pl 18.11.13, 21:00 dla wszystkich kibiców wielkiego G allegro.pl/masc-na-bol-dupy-cudowny-lek-na-ludzkie-problemy-i3710427167.html zapraszam na aukcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Kibice Górnika mają bilety na derby i chcą ko IP: *.kopnet.pl 19.11.13, 10:42 @prawdziwy eryk boli Cię,że Wielki Górnik przyjedzie i znowu zainkasuje 3 punkty a ty będziesz śpiewał z rozpaczy -wypije jabola zaj....e żabola :) Odpowiedz Link Zgłoś