Dodaj do ulubionych

O co tu chodzi?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 09:16
Przeglądałam parę wypowiedzi i jestem zdziwiona ile w tych Gliwicach prostych
ludzi mieszka(nie chcę być niegrzeczna). Przecież to miasto Politechniki,
Boże!Czy ktoś tutaj poruszy jakiś normalny temat. Stajecie się
nudni,naprawdę.Przepraszam jak kogoś uraziłam, ale to moje zdanie i go nie
zmienie. Powoli mi zaczyna być wstyd, że jestem z Gliwic. Pamiętajcie, że
jesteście naszą wizytówką w wirtualnym świecie!
Obserwuj wątek
    • laband Re: O co tu chodzi? 17.09.04, 09:48
      zapraszom do dyskusi i prosza o jakis niyprosty temat

ajnfachowy synek ze Laband
      • Gość: ballest Weblicher Primat ! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 17.09.04, 12:52
        Was für ein weiblicher Primat war da am Werk!
        --

Jou ji zaraz zalozam nowy watek

--

pyrsk
        ballest
        • laband Re: Weblicher Primat ! 17.09.04, 13:43
          ale dej obacht bo nachytosz od Margotki!

przeca wiysz co ona je sam wrazliwo.
      • Gość: gliwiczanka Re: O co tu chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 14:05
        Może podyskutujemy na twój temat, bardzo proszę ciekawa jestem w ilu linijkach
        potrafisz zawrzeć swój życiorys poprawną polszczyzną. Podejrzewam,że twoim
        głównym problemem jest kompleks Ślązaka.Tylko dlaczego? Mit Ślązaka- prostaka z
        familoka-uległ przedawnieniu.Czemu tak usilnie chcesz do niego wrócić.
        • laband Re: O co tu chodzi? 17.09.04, 14:08
          mozno bezto ize niy ciyrpia mitu Poloka-inteligynta
        • Gość: ballest Re: O co tu chodzi? IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 17.09.04, 14:23
          Dzioucha, to se romblas, szwager moze lepiej "gorolskim" wlada jak Ty.
          Nie znam wiele osob, co tak dobrze po polsku skreslac potrafia.

--

pyrsk
          ballest
          • laband Re: O co tu chodzi? 17.09.04, 14:25
            niy zawstydzej mie Ballest, Pieronie jedyn!, he,he!!!
            • Gość: ballest Re: O co tu chodzi? IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 17.09.04, 14:34
              Jou pamiyntom, jak ues kedys (to bouo na poczontku, jak jeszcze metastazy na
              tym forum urzyndowaly) "naprawde poprawna polszczna cos skresliles" , to
              wszystkim metastazom gauy wylazuy i napisauy, ze wszyscy mozno na polskou buda
              ksionszkami ciepali, ale szwager je zbierou i se z nich uczou.

--

pyrsk
              ballest
              • laband Re: O co tu chodzi? 17.09.04, 14:47
                ach, wia - to bouo we tym wontku "Hyde Park (Hydepark)", he,he!
                • Gość: ballest Re: O co tu chodzi? IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 17.09.04, 15:04
                  trzeba by go wyciongnonc

--

pyrsk
                  ballest
                  • Gość: ballest No ico gliwiczanko!? IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 17.09.04, 15:09
                    "Szanowni Panstwo !

Z jakze wielkim zainteresowaniem przeczytalem i rzecz oczywista
                    przeanalizowalem uwagi mego przedmowcy (zreszta nie jednego) , oraz kierowany
                    odruchem jaki tylko w najwysmienitszych umyslach wspolczesnego swiata kultury i
                    nauki narodzic sie jest w stanie , odpowiadam ponizszym na tezy postawione w
                    elaboratach szanownych kolegow , poslugujacych sie jakze znamiennymi imionami ,
                    jakimi tylko i wylacznie moi wspoldyskutanci poslugiwac sie sa w stanie ,
                    doszedlem do nastepujacych konkluzji :

1. Jako ze produkt nazywany iloczynem wskazuje przy mojej wielkosci stopy ,
                    wyrazajacej sie liczba 44 i tylekroc powielajacej wartosc 470 jednostek miary
                    tutaj przeciez parokroc wspominanej , doprowadzil mnie w moich przemysleniach i
                    obliczeniach do znamiennego w samym sobie wyniku tej multiplikacji i zawiera
                    sie w postaci liczby (zreszta przyblizonej) 5920,07 , pragne sie tym
                    przebiegiem i rezultatem moich konkluzji podzielic z szanownym kolegium .
                    2. Jezeli spogladajac na przebieg wydarzen historii naszego miasta jestem w
                    stanie zwrocic nasza uwage na czynniki niewatpliwie niezalezne od jakichkolwiek
                    obiektywnych punktow odniesienia , to dojdziemy do wprawdzie nierealnego , ale
                    jedynego slusznego wniosku , iz ten mur , zreszta stanowiacy bariere
                    intelekzualna , ktory z niemiecka to okreslajac , stojacy w VRCH , a usuwany w
                    miescie jak by tez nie bylo i na to nie spogladac peryferyjnym , jakim jest
                    przeciez nie niewatpliwie miasto Berlin , stanowi na dzien dzisiejszy jedyne
                    wlasciwe i stosowne powiazanie dwojga czesci naszego kontynentu jakim
                    jednoznacznie jest Euroazja . Dziekuje za uwage .

PS

Powyzsze problemy jednoznacznie zostana zaakceptowane w siedzibie rodziny
                    krolewskiej i niewatpliwie autorzy powyzszych zasluzyli sobie sama swoja tylko
                    i chociazby retoryka na tytul Kawalera Orderu Podwiazki.

JWP

SZWAGER "
                    • Gość: gliwiczanka Re: No ico gliwiczanko!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 15:25
                      Pięknie przepisane. Brawo!
                      • laband Re: No ico gliwiczanko!? 17.09.04, 15:38
                        przepisane! no wiysz to boua nojwiynkszo obelga jakoch sam doznou ,
                        uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
                        • laband do Ballesta 17.09.04, 15:39
                          ze tys to wysznupou, no,no!
                          • Gość: gliwiczanka Re: do Ballesta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 16:07
                            zmieniam forum, bo wy tu się zakotwiczyliście na dobre.A może założylibyście
                            własne,a wszyscy byliby zadowoleni
                            • laband Re: do Ballesta 17.09.04, 16:07
                              polecom forum warszawske!
                              • ballest czy Ziega zawsze meeee "godou" 17.09.04, 18:59
                                Laband a wiysz czymu uona Forum zmieniou, bo widzi, ze nawet w swoim ojczystym
                                czytej macierzystym jynzyku nie mou startu do Ciebie.
                                Jak to gorole godajom, TAKOU JE PROUWDA!
                                Co uona chce na warszawskim albo innym gorolskim forum wskorac, jak uona
                                richtig po polsku nie potrafi!
                                • Gość: znudzony Re: czy Ziega zawsze meeee "godou" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 23:50
                                  o co tu chodzi? Jeden drugiemu do dupy wchodzi bez wazelinki.Ballest? Laband?,
                                  co to k.rwa jest????????????????????????? Co to za kolesie? Czy trafiłem na
                                  forum gejów śląskich?
                                  • laband Re: czy Ziega zawsze meeee "godou" 18.09.04, 08:54
                                    polecom forum warszawskie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka