Dodaj do ulubionych

Ciekawa strona WWW

IP: *.bmj.net.pl 18.04.02, 03:13
Polecam stronę "A-Z Śląskie strony krajoznawcze": www.gornyslask.pl/slask/index.html
a szczególnie "Kościoły drewniane woj. śląskiego":
www.gornyslask.pl/slask/_koscioly_drewniane/_html/index.htm

Warto się przyjżeć i innym podstronom na www.gornyslask.pl

Adres znalazłem w katowickiej GW.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nu! Dla koneserów IP: *.bmj.net.pl 18.04.02, 03:38
      Wiem, że taki humor nie wszystkim odpowiada, ale poniektórym (lubiejącym absurd i "odjazdy") spodoba się.

Opowiadania: www.dentro.art.pl/v2.0/stories.htm

Oraz włąściwie cała zawartość magazynu DENTRO: www.dentro.art.pl

Panu "!" polecam specjalnie "Sprawa chińczyków" :www.dentro.art.pl/v2.0/china.htm

Miłosnikom używek ( zwłaszcza kobietom)"Alinko! Dziennik narkomanki i schizofreniczki":www.dentro.art.pl/v2.0/alinko.htm jako ostrzeżenie

p.s.
      Opera mi wariuje i wysłała 2x ten sam post. Sorka.
    • meg_s Re: Ciekawa strona WWW 18.04.02, 06:00
      Gość portalu: Nu! napisał(a):

> Polecam stronę "A-Z Śląskie strony krajoznawcze": <a href="www.gornysla
      > sk.pl/slask/index.html"target="_blank">www.gornyslask.pl/slask/index.html</a>
      > a szczególnie "Kościoły drewniane woj. śląskiego":
      > <a href="www.gornyslask.pl/slask/_koscioly_drewniane/_html/index.htm"tar
      > get="_blank">www.gornyslask.pl/slask/_koscioly_drewniane/_html/index.htm</a>
      >
      > Warto się przyjżeć i innym podstronom na www.gornyslask.pl
      >
      > Adres znalazłem w katowickiej GW.

znamy, znamy i czerpiemy pełnymi garściami :-)))
      • Gość: Nu! Re: Ciekawa strona WWW IP: *.bmj.net.pl 18.04.02, 08:08
        Już wiem że "znacie", bo zacząłem przegladać do tyłu wątki pod tym katem. Ale to jest katorga, przeglądanie tych wszystkich postów. Oczywiście jest tam masa ciekawych rzeczy, ale wszystko rozsmarowane w czasie i przestrzeni okrutnie. Ciagle ktoś podaje jakis ciekawy link, ale to wszystko powinno być potem zebrane gdzieś, jakoś do kupy żeby było użyteczne. Niestety forumowość prócz licznych zalet ma poważne wady. Wiadomo jakie. I prócz tego nie wiadomo na przykład do kogo sie pisze. Do 5/10 zawsze tych samych osób? Wtedy pisze się inaczej, niż do liczniejszego odbiorcy. Czy istnieje jakiś prosty sposób,zeby dowiedziec się, czy temat aby nie został juz wyczerpany w którymś topiku? Próbowałem wykorzystaś do tego celu wyszukiwarkę umieszczoną na KATALOG FORUM, i wielu rzeczy nie odnajdywała, o których wiedziałem że są. A swoja droga być takim erudytą forumowym to byłaby rzecz zabawna:))), Nic to. Jak znajdę ciekawą stronkę, to tu wrzucę adresik. I już
    • Gość: Pieron Re: Ciekawa strona WWW IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.02, 00:37
      free.polbox.pl/k/kopi/piontek.htm
    • Gość: Pieron Re: Ciekawa strona WWW IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.02, 00:40
      republika.pl/piotrszefer/
    • Gość: Pieron Re: Ciekawa strona WWW IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.02, 00:43
      www.skarbiec-slaski.itatis.pl/
      • Gość: Pieron do Jimmiego IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.02, 00:51
        Obejz pod tom ostatniom adresom "Nowosci" - przedostatnio pozycja.

Pyrsk !
        • Gość: Pieron Re: do Jimmiego IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.02, 00:55
          ale jak wleziesz na te "Nowosci" to kliknij najpiyr na "Rozmowy o Slonsku", a
          reszta tak jak juz zech pedziou. Sory !
    • Gość: Nu! Metamorfozy Gliwic 1/2 IP: *.polsl.gliwice.pl / *.bmj.net.pl 29.04.02, 04:27
      Przypmnieć warto te adresy:

Metamorfozy Gliwic: www.gliwiczanie.of.pl/

i alternatywne: www.metamorfoza-gliwic.prv.pl
    • Gość: Nu! Galeria fotografii Gliwic IP: *.polsl.gliwice.pl / *.bmj.net.pl 29.04.02, 04:35
      Warto przypomnieś też stronę domowa Piotra Fabiana, na której zamieszczonoz dużą ilość zdjęć Gliwic oraz skanów pocztówek przedwojennych dobrej jakości.
      nest.gliwice.pl/~piotrcf/

• Gość: Pieron Re: Ciekawa strona WWW IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.02, 16:37
      www.enfal.de/grund12.htm
      • Gość: piotlik Re: Ciekawa strona WWW IP: *.warsnet.trzepak.pl 02.05.02, 19:35
        Należało zaznaczyć, że w/w strona jest ciekawa dla osób znających język
        niemiecki.
    • Gość: Nu! Zdjęcie z STS Hubble - juz legenda IP: *.polsl.gliwice.pl / *.bmj.net.pl 04.05.02, 02:09

To zdjęcie to prawdopodobnie tylko zapowiedź tego, co przyniesie nam
      teleskop kosmiczny z nową aparaturą... coś niesamowitego!
      slag.stsci.edu/prc/0211ay.jpg
      inne zdjęcia:
      sites.stsci.edu/pubinfo/pr/2002/11/pr-photos.html
    • Gość: Szwager Re: Ciekawa strona WWW IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.02, 15:04
      mitglied.lycos.de/silesiana/
      • meg_s Re: Ciekawa strona WWW 06.05.02, 15:13
        Gość portalu: Szwager napisał(a):

Szwager - czy Ty prowadzisz jeszcze jakieś życie poza Internetem? albo Twoja doba
        jest dłuższa :-)))
        • Gość: Szwager Re: Ciekawa strona WWW IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.02, 15:19
          Pyrsk !

Prawiech miou dugszo przerwa ze i- necym. U nos tera leje i leje i ..... . Ale
          jak sie zrobi ciepuo to biera od Wos urlop na dugszy czas. Trowa czeko na
          skoszynie i cza by sie tysz juzas wybrac jakes klamoty na lato pokupowac.

Pyrsk !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka