Gość: Ramon IP: *.kdvz.de / *.kdvz-hellweg-sauerland.de 08.11.04, 12:55 Hallo Laband, tak trocha ech sie z tom datom chachnou- ale tom drogom zycza Ci wszystkego nojlepszego na tyn twoj gyburtstag. A koduj dali ta nasza goudka;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Laband`s Geburtstag 08.11.04, 13:02 Gość portalu: Ramon napisał(a): > Hallo Laband, > > tak trocha ech sie z tom datom chachnou- ale tom drogom zycza Ci wszystkego > nojlepszego na tyn twoj gyburtstag. A koduj dali ta nasza goudka;-) Laband to tysz gratulujam, myslam, ze dali bydzie zdrowko dopisywauo i se nie dosz zniychyncic, obojyntnie co tukej szkryflajom ! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband`s Geburtstag 08.11.04, 14:00 Piyknie Wom dziynkuja chopcy! Dzisiej wiela niy szkryfna sam bo kaca mom jak Pieron! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Laband`s Geburtstag 08.11.04, 14:50 To uwazej, a se to pomauy wejs, niy zebys jeszcze jutro kaca miou ! Odpowiedz Link Zgłoś
ewerton Re: Laband`s Geburtstag 08.11.04, 15:13 Szwager,odymie tyz wszystkygo najlepszygo. chow se,a niy dej sie! mfg ewerton Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband`s Geburtstag 08.11.04, 15:15 Dziynkuja! Mie Gorole juz niczym niy zaskoczom. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Laband`s Geburtstag 08.11.04, 15:24 Najlepsze zyczenia od Forumowiczów w Zakopanem! Cóż Ci życzymy? Rób se swoje i wszelkiyj pomyślnosci w tym co robis. Nobarzyj syćkik droźni kie widzom robote. Hej! Sto latek w zdrowiu i pogodzie ducha!!! Buźki z dubeltówki od góroli spod Taterek. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband`s Geburtstag 08.11.04, 15:27 Kochano Ciupasko - Nojpiyknij jak poradza Ci za to kusika (ale ino na papla!) posyuom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonbon Re: Laband`s Geburtstag IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.04, 17:44 No to wszystkigo nojlepszego lod starego Niepaszicoka! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband`s Geburtstag 08.11.04, 17:45 Jerona, chyba jednak jutro juzas mi gowa bydzie pynkac. Fajne Dziynki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz Re: Deutsche leben auf Kredit IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.04, 17:59 A wiela mosz minusu na sparkasie umiesz to do rynty splacic. A wiela dostaniesz rynty jo mysla ze w tym rajchu dostaniesz gowno ni rynta Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Deutsche leben auf Kredit 08.11.04, 18:04 No tysz Ci sam Dziynkuja ize sie tak fajnie o mie starosz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adolf [...] IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.04, 18:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: DOBRY niemiec MARTWY niemiec 08.11.04, 18:05 Mesco Ty sie tysz o mie spomnioues? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: DOBRY ADOLF Martwy Adolf IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.04, 21:32 laband, wszystkiego najlepszego-Ty stary Hanysie. Ten Adolf jest nudny jak flaki w oleju. bolo Odpowiedz Link Zgłoś
dialektolog Re: Laband`s Geburtstag 08.11.04, 22:51 Wszystkiego najlepszego. Sto lot albo ad multos annos! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband`s Geburtstag 09.11.04, 07:19 Jak nojpiykniyj Dziynkuja! Kule tak zech jeszcze niy fajrowou jak we tym roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: Laband`s Geburtstag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 10:01 I ja cichuteńko z zyczeniami wkraczam, jeziora i lasy z Warmii i Mazur tez się klaniaja nisko - zdrówka zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband`s Geburtstag 09.11.04, 10:32 Aze mi sie slypia zapociouy Dziynki! Odpowiedz Link Zgłoś
staflik Re: Laband`s Geburtstag 09.11.04, 10:33 ... i ode mnie wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Dziynkuja Piyknie 09.11.04, 10:48 Staflik od Ciebie to zech juz i geszynki dostou - za nie tysz sam Piykne Dziynki!!! ps aze mi ganba ze nyiwia kedy wy wszyscy gyburstaki mocie ... Odpowiedz Link Zgłoś
ewerton Re: Dziynkuja Piyknie 09.11.04, 11:23 Laband,to ile ci pizlo? No niy musi byc tak gynau. bifi abo uhu? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Dziynkuja Piyknie 09.11.04, 11:31 no, Ponboczka ech juz przescig i juzas bych do komuni poszou, he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
ewerton Re: Dziynkuja Piyknie 09.11.04, 11:42 Tos ty jeszcze taki mody???? Od jutra mi godosz za dwoje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Dziynkuja Piyknie IP: *.kdvz.de / *.kdvz-hellweg-sauerland.de 09.11.04, 11:43 To Ci je wedle zydowskego kalyndouza 5063 i 25 dni - no tak ungyfer;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Dziynkuja Piyknie IP: *.kdvz.de / *.kdvz-hellweg-sauerland.de 09.11.04, 12:11 a my Ci tysz tego ny pedzieli, bo co to je te 5063 lout i te poura dni;-) Odpowiedz Link Zgłoś