Dodaj do ulubionych

Czy slowo pisane kogos zranic potrafi???

07.05.02, 17:44
Osobiscie uwazam ,ze tak !!!!, ale zalezy przez kogo pisane jest!!!!
Mesco, Hanyseczek czy Paroweczka mnie nigdy zranic nie potrafia, bo graja w
innej klasie.
Jesli to ale Pieron,Schwager,Hanys no i inni ktorzy sa od poczatku na Forum i
biora udzial w "Spotkaniach" , to zrobia to napewno mnie zaboli.
JaK Wy to odczuwacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ! Re: Czy slowo pisane kogos zranic potrafi??? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 07.05.02, 21:11
      Ballest tys jest fajny chop, ale sam zaczinosz farmasony cisc.
      Przeca som wisz, daß das alles eine nationalistische Bande ist.
    • paroweczka Re: Czy slowo pisane kogos zranic potrafi??? 07.05.02, 21:12
      ballest napisał(a):

> Osobiscie uwazam ,ze tak !!!!, ale zalezy przez kogo pisane jest!!!!
      > Mesco, Hanyseczek czy Paroweczka mnie nigdy zranic nie potrafia, bo graja w
      > innej klasie.

Skąd wiesz, panie hrabio w jakiej klasie gram?
      • Gość: ! Re: Czy slowo pisane kogos zranic potrafi??? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 07.05.02, 21:17
        Ciezko nie zauwazyc-unterklasse
        • paroweczka Re: Czy slowo pisane kogos zranic potrafi??? 07.05.02, 21:30
          Gość portalu: ! napisał(a):

> Ciezko nie zauwazyc-unterklasse

Uczę się od ciebie, mistrzu.

• ballest Re: Czy slowo pisane kogos zranic potrafi??? 07.05.02, 21:42
            Jak sie grac nauczycie , to moze tez kiedys w EXTRAKLASIE wystapicie , ale to
            jeszcze potrwa, bo z C-Klasy lubelskiej droga daleka.
            • hanys_hans Re: Czy slowo pisane kogos zranic potrafi??? 07.05.02, 23:15
              ballest napisał(a):

> Jak sie grac nauczycie , to moze tez kiedys w EXTRAKLASIE wystapicie , ale to
              > jeszcze potrwa, bo z C-Klasy lubelskiej droga daleka.

A jak sie jusz blank dobrze grac´nauczycie to woom yntlich powkryncoom te stroony
              do ty balalajki!
              • ballest Re: Czy slowo pisane kogos zranic potrafi??? 07.05.02, 23:26
                Dzienki Hanys, zes sie zysz uodezwou.:-))))))))*
                • Gość: ! Re: Czy slowo pisane kogos zranic potrafi??? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.05.02, 00:07
                  Chopcy niy bondzie frechowni, ich habe den frechen antisemitischen Polacken den
                  Maul gestopft und nicht ihr. Jungs macht euch nicht vor, die (z,B Magiczna) würden
                  euch in einem Löffel voll Wasser ertränken, wenn sie es könnten. Jetzt bin ich der
                  Feind, sind die mich los, seit ihr dran.
                • hanys_hans Re: Czy slowo pisane kogos zranic potrafi??? 08.05.02, 00:10
                  Grupa turystoow w goorach, chciaua posuchać oryginalneyj muzyki góralskiyj.
                  Chodziyli po wsiach i pytali czy ktojś umi grać na dudelzaku(kobzie). Nikogo
                  takigo niy znodli ale jedyn góral im pedziou, że baca, kery miyszko na szczycie
                  jednyj z goor, umi grać na kobzie. Wybrali sie na ta goora i za pora godzin
                  zmynczyni, spocyni dotarli do chaty bacy i pytajoom:
                  - Baco, umicie grac´ na dudelzaku?
                  - Niy! Niy umia grać na dudelzaku
                  - A mzno Twoja żoona umi grać na dudelzaku?
                  - Niy! Niy umi.
                  - A mocie dzieci? Możno uoone poradzoom grać na dudelzaku?
                  - Anoo moom dzieci ale ni poradzoom grac´ na dudelzaku
                  - To możno mocie brata co umi grac´ na dudelzaku?
                  - Moom brata ale uoon niy umi grac´ na dudelzaku
                  Turysty zawiedzyni idoom na doou, jszż byli prawie na dole baca ryczy za niymi:
                  - Hej! Wyciecka! Choccie tu spowrotym!
                  Pszisli juzajs´nazot na wiyrch a baca im godo:
                  - Jo chciou Woom ino pedzieć, ze moom jeszcze kuzyna ale uooon tysz niy gro na
                  dudelzaku.

• enzian Re: Czy slowo pisane kogos zranic potrafi??? 08.05.02, 06:27
      Czy slowo pisane kogos zranic potrafi???

Oczywiscie ze moze... najlepszym przykladem na to jest wasza konwersacja.

• Gość: Hanysek Zraniles mnie znowu ballescik IP: *.hannover.is 08.05.02, 08:57
        ballescik!
        Slowo pisane moze zranic - wlasnie siedze w ciemnym pokoju, skulony z bolu w
        kacie, lzy ciekna mi po policzkach, jestem wstrzasany spazmem rozpaczy - i ty
        wielki ballesciku jestes tego powodem, ty i twe pisane slowo - ktorego to styl
        i intelektualna plytkosc mnie do tej rozpaczy za kazdym razem doprowadzaja!!!
        • Gość: Ballest Re: Zraniles mnie znowu ballescik IP: 2.3.STABLE* / 10.145.112.* 08.05.02, 09:07
          ;-)*
        • Gość: Ballest Re: Zraniles mnie znowu ballescik IP: 2.3.STABLE* / 10.145.112.* 08.05.02, 10:13
          - getroffene Hunde bellen !!!

- trafione psy szczekaja !!!
          • Gość: Hanysek Re: Zraniles mnie znowu ballescik IP: *.hannover.is 08.05.02, 11:04
            ...so look at the man in the mirror!!!
            • hanys_hans Re: Zraniles mnie znowu ballescik 08.05.02, 12:45
              Male parta male dilabuntur.
            • Gość: Ballest Re: Zraniles mnie znowu ballescik IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.05.02, 17:26
              Ciesze sie jak kogos na plewy zlapie, ;-)))*
              • ballest Re: do ! 09.05.02, 00:15
                Re: Czy slowo pisane kogos zranic potrafi??? adres: *.mcbone.net /
                *.pppool.de
                Gość portalu: ! 08-05-2002 00:07
                odpowiedz na list odpowiedz cytując

Chopcy niy bondzie frechowni, ich habe den
                frechen antisemitischen Polacken den
                Maul gestopft und nicht ihr. Jungs macht
                euch nicht vor, die (z,B Magiczna) würden
                euch in einem Löffel voll Wasser ertränken,
                wenn sie es könnten. Jetzt bin ich der
                Feind, sind die mich los, seit ihr dran.

Byc moze masz racje, ale z tego powodu nie bede nikogo obrazal, bo to musze
                zaraz do c klasy lubelskiej "spajsc".
                Dam Tobie maly przyklad, mam 3 bardzo dobre kolezanki we Wrocku (Z Firmy i
                sztudiowane ;-)*) i dwie z nich patrzac mi w oczy twierdza ze nienawidza
                Niemcow, na pytanie dlaczego , odpowiedzi nie dostaniesz, tak sa wychowane.To
                samo twierdza o Gornoslazakach.W miedzyczasie na stanowisko dyrektora dostau
                sie Polak , i zaczynaja zdanie zmieniac, czas goi nie tylko rany ale zmienia
                poglady i stereotypy.
                Oczywiscie ja tego nikomu nie zabraniam i z nimi nie dyskutuje, ale jak
                przyleca do Frankfurtu, to wiem co mam im pokazac, a tego sie wstydza.
                • Gość: ! Re: do Ballesta IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 09.05.02, 00:39
                  Ballest, chamstwo jest tu przez ze mnie celowo stosowane juz zreszta o tym kiedys
                  pisalem.
                  Inne sposoby zawodzily, mozesz gadas argumentowac nie pomaga. A tak to
                  przynajmniej trzymaja geby. Moze sie kiedys zmieni ty tego napewno nie dozyjesz ja
                  prawdopodobnie tez nie. W szkolach dalej tego samego ucza i uczyc beda, tych co
                  sie potem sami doinformuja jest niewielu.
                  Ale jak to mawial juz Schiller " Was ist die Mehrheit? Mehrheit ist der Unsinn,
                  Verstand ist bei wenigen gewesen". I to sie chyba nie zmieni.

Glück Auf
                  • Gość: Nu! Re: do Ballesta IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 01:57
                    Schiller ??????? Uhahahahahahahaha
                    ale kulturtreger z "!". A może Kanta zacytujesz...
                    (uśmiałem się jak norka)
                    • meg_s Re: do Nu! 09.05.02, 05:45
                      jak ktoś we własnych oczach jest uebermenschem to i jego własne chamstwo wydaje
                      mu się kulturkampfem
                      • ballest Re: do Nu i ! 09.05.02, 10:13
                        Jeszcze cos na tamat chamstwa :
                        Pomiedzy godz.16.00 - 17.00 robia zakupy w Lidlu Polacy,( przypuszczam
                        Bauarbeiter aus Frankfurt), czego najwiecej kupuja nie bede pisal.
                        Kiedys tez byli bardzo glosni z odzywkamijak :" musze jeszcze prezent do tej
                        KU.... Tesciowej kupic a jej Hu.... tez " podeszlem wiec do nich ze slowami:
                        Przepraszam panowie, ale tutaj w Niemczech duzo ludzi po polsku rozumie, a z
                        waszymi odzywkami przynosicie wstyd calej Polsce.Na to jeden z nich :
                        to nas h.. obchodzi a ty sie h... odp..... jak nie chcesz wpier..... dostac.
                        Wiem, ze to nie ta klasa ludzi, ale wlasnie ta klasa wyrabia opinie Polakom za
                        granica.
                        !, to co Ty robisz nie rozni sie duzo od zachowania opisanego u gory.
                        Pamietaj "mit sanfter Kultur" wiecej osiagniesz jak z sila.
                        • Gość: Hanysek You are my hero ballescik IP: *.arcor-ip.net 09.05.02, 10:55
                          ballescik - jestes moim bohaterem!!!
                          Znowu pokazales wyzszosc kultury niemieckiej (slaskiej?) nad polska - za to cie
                          wszyscy podziwiaja!!!
                          I ta bezkompromisowosc, ta odwaga, to altruistyczne poswiecenie w walce z
                          wiatrakami - bezgraniczny podziw mnie ogarnia - mysle ze jak bede we
                          Frankfurcie, to nie musze ciebie szukac - ludzi takiego formatu dostrzega sie z
                          daleka!!!
                          Nadal wspanialego humorku zycze
                        • Gość: Berni Re: do Nu i ! IP: *.eu.ten / 195.212.51.* 09.05.02, 10:57
                          > !, to co Ty robisz nie rozni sie duzo od zachowania opisanego u gory.
                          > Pamietaj "mit sanfter Kultur" wiecej osiagniesz jak z sila.

Przeciez ! to wlasnie taki polski burak. Sam pod soba dolki robi.
                          Ballest, drogi przyjacielu, dziwie sie, ze przy swojej inteligencji tego nie
                          zauwazasz.

T.
                          Berni
                          • ballest Re: do Berni 09.05.02, 11:06
                            Juz to bardzo dawno zauwazylem, ciesze sie "przeca" z kazdego wpisu od
                            Hampieska.
                          • Gość: Ywald Re: do Nu i ! IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.02, 11:35
                            Gość portalu: Berni napisał(a):

> > !, to co Ty robisz nie rozni sie duzo od zachowania opisanego u gory.
                            > > Pamietaj "mit sanfter Kultur" wiecej osiagniesz jak z sila.
                            >
                            > Przeciez ! to wlasnie taki polski burak. Sam pod soba dolki robi.
                            > Ballest, drogi przyjacielu, dziwie sie, ze przy swojej inteligencji tego nie
                            > zauwazasz.
                            >
                            > T.
                            > Berni
                            Przyłączam się - Bellest, Ty chcesz poprawić opinia Polokow w Niymcach?
                            Oj naiwny, naiwny... Łatwiyj by boło poprawić opinia o Turkach. Przeca
                            oni som tu przegrani na wieki, normalny człowiek mo tu o polokach swoja
                            opinia i trza bydzie tysiąclecia żeby to zmiynić. Ale som tyż "dobre"
                            poloki (malo, ale som). Kora, Bartoszewski, Reich-Ranicki, Nosol, Kuba
                            Sienkiewicz, Stańko.... Nota bene... dzięki za tip
                            o Pławniowicach, w lipcu tam pojada bo mom blisko - niy wiedzioł żech,
                            że coś tak fajnego tam odbudowali. A jak Ci sie podobo zameczek myśliwski
                            Połomice? (może żech nazwa pomyloł ale idzie mi o tyn kole Tych(-ow).
                            Pozdrowienia z Bobrka (Alter Bobreker Adel).
                            • ballest Re: do Ywalda 09.05.02, 11:54
                              Tego zamku nie znom, napisz cos wiecej !!! ????
                              • Gość: Ywald Re: do Ywalda IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.02, 19:28
                                ballest napisał(a):

> Tego zamku nie znom, napisz cos wiecej !!! ????

Pod hasłym "+" ktoś mi przipomnioł (za co piyknie dziynkuja)
                                że tu idzie o Promnice. Mom dużo literatury o tym zameczku
                                myśliwskim ale niy przi sobie. Byda mioł zaś latym.
                                Promnice (Promnitz) w Kobiórze k/ Tych wybudowoł Oliver Pawelt
                                za piondze Johanna Heinricha von Pless w 1861. Panowie z Pless jeździyli
                                tam na polowania. Opłaci sie tam jechać i nawet spać. Teroz to
                                sie nazywo hotel "NOMA" - zjeść czasami tyż tam idzie, zeleży jakego
                                tam majom akurat kucharza.
                                CIAO!
                              • Gość: Ywald Re: do Ywalda IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.02, 19:40
                                ballest napisał(a):

> Tego zamku nie znom, napisz cos wiecej !!! ????

Jeszcze żech chcioö dodać że Jagdschlösschen jest nowogotycki
                                (pruski mur i inne dodatki) i że jedziesz z Katowic na Tychy
                                a zameczek jes z paprocańskich lasach - z ulicy jes strzałka
                                na hotel "NOMA".
                                A swojom drogom chcioł żech pedzieć, że pochwolom Twoje zaan-
                                gażowanie na tych forach. Jo jes tu nowy i niy zawsze Twojego zdania
                                ale przinojmnij żeś jes jedyn z niywielu z kerymi by szło pogodać.
                                Odkroł żech te forum przez Zufall - miyszkom już ponad 30 lot
                                po niymiecki stronie ale żyja durch Slonskym. Zaproponuj jakiś
                                fajny tymat, to pogodomy.
                                na razie...
                            • Gość: + Re: do Ywalda IP: *.one.pl 09.05.02, 13:09
                              Gość portalu: Ywald napisał(a):

>... Nota bene... dzięki za tip
                              > o Pławniowicach, w lipcu tam pojada bo mom blisko - niy wiedzioł żech,
                              > że coś tak fajnego tam odbudowali. A jak Ci sie podobo zameczek myśliwski
                              > Połomice? (może żech nazwa pomyloł ale idzie mi o tyn kole Tych(-ow).

PROMNICE

• Gość: ! Re: do Nu i ! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 09.05.02, 12:17
                          I co osiagneles?
                      • Gość: ! Re: meg co nie lubi chamstwa IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 09.05.02, 12:12
                        bardzo selktywna jestes z tym chamstwem, chamstwo mirka czy nu ci
                        nie przeszkadza ale moje tak.
                        Co do "Übermenschen", ze haselko z Herrenvolk w kosciach siedzi.
                        Wiesz co robia "Untermenschen", zajmuja glos w dyskusji na tematy o ktorych nie
                        maja pojecia!
                        • Gość: + Re: ! co lubi ... IP: *.one.pl 09.05.02, 13:07
                          Re: do Nu! meg_s@poczta.gazeta.pl 09-05-2002 05:45

jak ktoś we własnych oczach jest uebermenschem to i jego własne chamstwo wydaje
                          mu się kulturkampfem

> bardzo selktywna jestes z tym chamstwem, chamstwo mirka czy nu ci
                          > nie przeszkadza ale moje tak.

wykrzyknik - zmien sobie nicka na "nozyce"

• Re: do Nu!
                          meg_s@poczta.gazeta.pl 09-05-2002 05:45
                          odpowiedz na list odpowiedz cytując

jak ktoś we własnych oczach jest
                          uebermenschem to i jego własne chamstwo wydaje
                          mu się kulturkampfem
                          • piotlik Re: ! co lubi ... 09.05.02, 20:33
                            Gość portalu: + napisał(a):

> Re: do Nu! meg_s@poczta.gazeta.pl 09-05-2002 05:45
                            >
                            > jak ktoś we własnych oczach jest uebermenschem to i jego własne chamstwo wydaje
                            >
                            > mu się kulturkampfem
                            >
                            > Gość portalu: ! napisał(a):
                            > > bardzo selktywna jestes z tym chamstwem, chamstwo mirka czy nu ci
                            > > nie przeszkadza ale moje tak.
                            >
                            > wykrzyknik - zmien sobie nicka na "nozyce"
                            >
                            >
                            >
                            > • Re: do Nu!
                            > meg_s@poczta.gazeta.pl 09-05-2002 05:
                            > 45
                            > odpowiedz na list odpowiedz cytując
                            >
                            > jak ktoś we własnych oczach jest
                            > uebermenschem to i jego własne chamstwo wydaje
                            > mu się kulturkampfem

uwlaczanie na godnosci, krew mnie zalewa kiedy widze wasze nicki na tym forum,
                            zastanawiam sie do czego to doszlo, zeby banda oszolomow egzystowala sobie tutaj
                            slodko, uwlaczacie mi na resztkach godnosci, jestescie zaprzeczeniem
                            czlowieczenstawa, to co robicie powinno byc objete najwyzsza tajemnica rzadowa,
                            to skandaliczne zachowanie nadaje sie na prace magisterskie na tuzina psychologow.
                            • meg_s Re: ! co lubi ... 09.05.02, 21:08
                              fałszywy piotlik napisał(a):

> uwlaczanie na godnosci, krew mnie zalewa kiedy widze wasze nicki na tym forum,
                              > zastanawiam sie do czego to doszlo,zeby banda oszolomow egzystowala sobie tutaj
                              > slodko, uwlaczacie mi na resztkach godnosci, jestescie zaprzeczeniem
                              > czlowieczenstawa, to co robicie powinno byc objete najwyzsza tajemnica rzadowa,
                              > to skandaliczne zachowanie nadaje sie na prace magisterskie na tuzina
                              > psychologow.

gdyby ktoś miał wątpliwości co do autorstwa powyższego - to Piotlik prawdziwy
                              nigdy nie miewał takich problemów z polską gramatyką, logiką wypowiedzi, a poza
                              tym używa polskich czcionek

• Gość: Jimi Re: ! co lubi ... IP: *.junisoftex.pl / *.czarnecki.silesianet.pl 09.05.02, 21:15
                                Nie dajcie się nabrać na fałszywego Piotlika. Ten co się pod niego podszywa to
                                zwykły tchórz i gówniarz bez wyobraźni.

• Gość: ! Re: do Nu! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 09.05.02, 12:16
                      tobie podac jakis cytat to tak jakby przed swinie perly rzucac!!!!!!!!!

A tak co do twojego niemieckiego - Kulturträger pisze sie "ae" albo "ä" ale nie przez
                      "e" i z duzej litery.
                      • Gość: Berni Re: do Nu! IP: *.eu.ten / 195.212.51.* 09.05.02, 13:21

> tobie podac jakis cytat to tak jakby przed swinie perly rzucac!!!!!!!!!

Synek, wez juz nie pitol.
                        Ni ma ganba, w 5 minut sieu na tobie poznau.

!=PLONK

T.
                        Berni
                        • ballest Re: do Nu! 09.05.02, 22:15
                          Bez Komentarzu ( Hanysek, gdzie jestes)
                          • ballest Re: do wasala od mesco 10.05.02, 09:50
                            Zmien lekarza ballescik - ten cie oszukuje
                            Autor: hanyssek@poczta.gazeta.pl
                            Data: 10-05-2002 09:24

;-))))))))))))))))))))))*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka