Dodaj do ulubionych

Szukam ludzi z "Jedynki"

IP: *.age.pl 31.08.01, 13:46
A najlepiej z rocznika maturalnego 1990. A jeszcze lepiej z klasy żeńskiej.
Może ktoś mnie pamięta?
A co teraz dzieje się w "Jedynce"? Może był ktoś na zlocie w zeszłym roku? Czy
uczy dalej Maszyna? A Mikuś? A Żaba? Mieszkam teraz we Wrocławiu i nic nie
wiem... Odezwijcie się!!! Iza
Obserwuj wątek
    • Gość: Ee Re: Szukam ludzi z IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 11:26
      Ja jestem z jedynki, ale za młoda jesteś na wspólnych znajomych. Buda się
      trzyma, ma opinie całkiem dobrego liceum, i mam nadzieję, że mój syn będzie do
      niej chodził...
      Pozdrowienia od starszego rocznika (matura ''79)
      • Gość: isis Do Ee IP: *.age.pl 04.09.01, 14:23
        Dzięki za informacje - fakt, nie mamy wspólnych znajomych. Choć nie jestem
        znowu taka młoda (a ty jesteś w wieku mojego męża). Pozdrawiam. Aha, mam
        studenta, który ukończył "Dwójkę" i o "Jedynce" wyrażał się niepochlebnie -
        stąd moja ciekawość.
      • Gość: isis Szukam ludzi... - Do Ee IP: *.age.pl 04.09.01, 14:24
        stąd moja ciekawość.
        • Gość: KEDZIOR Re: Szukam ludzi... - Do Ee IP: *.bloomberg.com 04.09.01, 15:31
          JAK TO KURNA "DWOJKE"? DWOJKA TO LIPA. PRZEKAZ MU ODE MNIE CIEPLE SLOWO ZE
          JEDYNKA NIE MIALA ROWNYCH SOBIE. CO TY ROBISZ WE WROCLAWIU? JA ZAWEDROWALEM DO
          WARSZAWKI HEHEH, (MATURA 93) POZDRAWIAM
          • Gość: isis Re: Szukam ludzi... - Do KEDZIORA IP: *.age.pl 06.09.01, 15:43
            Skończyłam Akademię Muzyczną i wykładam teraz w PWST (uczę aktorów śpiewu, co
            jest prawie niemożliwe). A zostałam we wrocku, bo się zaobrączkowałam. W
            Gliwicach będę 21 września - koleżanka oblewa nowe mieszkanie. Wtedy przejde
            się na spacerek do starej "Jedynki" i sama zobaczę. Pozdrowionka.
            • sara Spiew 08.09.01, 18:59
              isis, interesuje mnie nauka śpiewu. napisz do mnie.
              • Gość: isis Re: Spiew - do sary IP: *.age.pl 08.09.01, 19:08
                sara napisał(a):

> isis, interesuje mnie nauka śpiewu. napisz do mnie.

Jeśli jeszcze jesteś - odpisałam, czekam na pytania. I.

• Gość: kidd Re: Spiew - do sary IP: *.server.ntl.com 08.09.01, 19:26
                  Bob Dylan wykonuje bardzo ladna piosenke(przepraszam Bob) o Isis.
                  Tytul : ISIS z plyty(CD) DESIRE. Slowa sa niestety o rozwodzie. Czy Ty
                  slyszalas o Dylanie, isis ?
                  • Gość: isis Re: Spiew - do kidda IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 23:40
                    Gość portalu: kidd napisał(a):

> Bob Dylan wykonuje bardzo ladna piosenke(przepraszam Bob) o Isis.
                    > Tytul : ISIS z plyty(CD) DESIRE. Slowa sa niestety o rozwodzie. Czy Ty
                    > slyszalas o Dylanie, isis ?

Czy słyszałam??? W czasach gliwickich nie wyobrażałam sobie wieczoru bez jego
                    ballad przy lampce wina i przyciemnionym świetle... "Zapoznał" mnie z jego
                    piosenkami sąsiad i dzięki mu za to. Niestety, potem przerzuciłam się na inną
                    muzykę - niektórzy nazywają ją poważną, ale Bob Dylan został mi głęboko w sercu...
      • Gość: isis Szukam ludzi... - Do Ee IP: *.age.pl 04.09.01, 14:25
        stąd moja ciekawość.
        • Gość: isis Re: Szukam ludzi... - Do Ee IP: *.server.ntl.com 18.09.01, 01:45
          Droga isis; Anglicy maja slynnego virtuozo skrzypkowego ktory lubi "heavy
          metal" i druzyne pilkarska "Aston Villa". Nic nie jest w tym na pokaz. Co Ty
          na to? ---kidd---.
          • Gość: kidd Re: Szukam ludzi... -isis IP: *.server.ntl.com 18.09.01, 01:57
            Wiem, wiem w poprzednim poscie zatytuowalem sie jako isis. Byla to tzw.
            pomylka w druku. ---kidd---
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka