Gość: zaria IP: *.chello.pl 20.05.05, 00:25 I ktos kiedyś powiedział że człowiek to brzmi dumnie :( :( www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=23625 Wspomóż jeśli jesteś człowiekiem - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: avii Re: BESTIALSKO POBITY Z PODERŻNIĘTYM GARDŁEM IP: *.chello.pl 20.05.05, 10:06 I co ? Echo ! ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo Re: BESTIALSKO POBITY Z PODERŻNIĘTYM GARDŁEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:18 A gdzie są nasze podatki ściagane przez państwo ? Gdzie fundacje i stowarzyszenia z barierami i bez barier - gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko966 Re: BESTIALSKO POBITY Z PODERŻNIĘTYM GARDŁEM 20.05.05, 10:40 Obejrzałem zdjęcia psinki, ale gdyby nie to, w życiu bym nie uwierzył, że można doprowadzić psa do takiego stanu. Najbardziej zdziwiło mnie jednak to, że on żyje. Po przeczytaniu tego tekstu byłem pewien, że mówimy o zmarłym. Cóż, są na tym świecie rzeczy, o których się filozofom nie sniło ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaria Re: BESTIALSKO POBITY Z PODERŻNIĘTYM GARDŁEM IP: *.chello.pl 20.05.05, 11:02 ŻYJE !!!!!!! Ma się lepiej !!!! I znajdziemy mu dom tak jak Julkowi , Gaji - sunia piękny owczarek niemiecki --przywiązana szczenna do drzewa . Uratowaliśmy ją i szczeniaki ale też jeszcze jest leczona!! SKĄD WŚRÓD LUDZI TYLE OKRUCIEŃSTWA !!! Wspomóż jeśli jesteś człowiekiem - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avii Re: BESTIALSKO POBITY Z PODERŻNIĘTYM GARDŁEM IP: *.chello.pl 21.05.05, 01:28 Wplynela juz ponad polowa potrzebnej sumy i wszystkim darczyńcom naleza sie gorace podziekowania. ALE PROSIMY - Odpowiedz Link Zgłoś