hanys_hans 26.06.05, 12:42 schlesien.nwgw.de/dwasloonzoki.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanys_hans <> S´LOONSKE SZLAGRY <> 26.06.05, 12:54 schlesien.nwgw.de/SZLAGER_MASZYNA Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: <> S´LOONSKE SZLAGRY <> 26.06.05, 13:51 schlesien.nwgw.de/Kumpliki Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: <> S´LOONSKE SZLAGRY <> 26.06.05, 13:55 rukicuki dowej jeszcze bo sie fajnie sucho :))) schlesien.nwgw.de/SZLAGER_MASZYNA/ruki_cuki.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: <> S´LOONSKE SZLAGRY <> 26.06.05, 14:09 schlesien.nwgw.de/biesiada2 Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: <> S´LOONSKE SZLAGRY <> 26.06.05, 14:14 "sierra" je bezkonkuryncyjno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violetta Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.05, 14:58 hanys_hanys jo ci za ta fajno muzyka piyknie dziynkuja i moja colko familio tysz richtig idzie sie co posuchac -- Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 26.06.05, 15:02 downo Cie sam niy bouo - moszrecht niykedy cza tym papagajom nazdac coby wiedzieli jak sie nazywajom a Hanys muzyczka puszczo dzisiej richtik piykno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violetta Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.05, 15:17 hi laband, pozdrowiom cie piyknie, niy wiysz jak to je jak sie robi to niy ma tego czasu za wiela no ale teros mom narescie coooooooolllllkkkkiii ;-) miesionc urlop to sam tysz czynsci wleza ,hmm jak smia ? jo ci godom jo je dugo spokojno i ni lodpowiadom jak mie niy pytajom ale te gorole lepi by sie te sfoje szpicate pyski to zici wsadziyli a niy cisli sie tam kaj ich niy chcom Amynt. jo sie teros richtig wk......ach Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 26.06.05, 18:24 Violetta, cieszam sie, zes juzas tukej jest ! - wiysz o Tym ze tera na Radio Melodie z Hannoveru Gornoslonzakow pozdrowiali !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violetta Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.05, 21:33 I jo cie witom ballest, niy jo tego niy wiedziala ize ze Hannovera naszych pozdrowiali, boch ech bysuch dostala dzisiok , i mi pszeszkodziyli jak ech sie sam ta szykowno muzyka suchala wnetko bych tyn bysuch bola wyciepla ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violetta Re: <> <> S´LOONSKA WIOCHA< IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.05, 15:20 a znosz ta piosynka " jak chcesz to pszic i pocaloj mie w zic " ino sie nopszot umyj gymba !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans <> S´LOONSKE SZLAGRY <> 26.06.05, 15:47 schlesien.nwgw.de/kaj_bych_sie_szou.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 26.06.05, 15:42 i jeszcze roz do przipomniynia nojlepszyj piosynki roku 2002: www.darek.phi.pl//tymczas/gora_anaberg.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans < > S´LOONSKE SZLAGRY < > 26.06.05, 15:49 schlesien.nwgw.de/kaj_bych_sie_szou.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans < > S´LOONSKE SZLAGRY < > 26.06.05, 16:10 Radio "WYSOUY HANYS" 72.36.147.210:8000/listen.pls Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: < > S´LOONSKE SZLAGRY < > 26.06.05, 17:27 Hanys --Tyś je bezbuyndny,jo ta muzyka suchom couki czas,od kiedy Laband dou sam tyn link na forum,i jestym tysz tam,może sie tam kiedyś spotkomy,tak piyknie grajom,że nogi same sie rwiom do tańca-------jestym ciekawo czybyś mie tam poznou---Ty i inksi z tego forum co tam zachodzom---dobrze,że dowosz sam te linki,samabych daua ale niy mom takich możliwości ani zdolności--pozdrowiom Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans <> S´LOONSKE SZLAGERY ZE O 26.06.05, 18:25 °°°°°°A muzyczka noom gro jak pieroonoow sto°°°°°° schlesien.nwgw.de/DUO_TRAPERY_Slaskie_Zwyczaje.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: <> S´LOONSKE SZLAGERY ZE O 26.06.05, 18:39 Laband--niy słuchosz radia czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: <> S´LOONSKE SZLAGERY ZE O 26.06.05, 18:40 santa lucija............. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: <> S´LOONSKE SZLAGERY ZE O 26.06.05, 18:45 ja,prawie suchom to o Papiyzu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGERY ZE O 26.06.05, 18:31 Dziynki HANYS!! niech se Hadziaje nauczom, co je fajne ! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans ----- SZLAGER dlo SUOONECZKA ----- 26.06.05, 18:39 schlesien.nwgw.de/spiywka_dlo_sloneczka1.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: ----- SZLAGER dlo SUOONECZKA ----- 26.06.05, 18:41 dziynkuja Hanys Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 26.06.05, 18:37 Hanys mom do cia pytanie. Pamiyntosz ze Radia Vanessa ta mauo niywidomo dziouszka co tak fajnie po naszymu spiyo?, jak to jyj bouo?? Mosz mozno odniyj jakes piosynki?? ps aze sie moja mama popuakaua roz jak odniyj piosynki suchaua :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans <> S´LOONSKE SZLAGRY <> 26.06.05, 18:42 aband napisał: > Hanys mom do cia pytanie. Pamiyntosz ze Radia Vanessa ta mauo niywidomo > dziouszka co tak fajnie po naszymu spiyo?, jak to jyj bouo?? > > Mosz mozno odniyj jakes piosynki?? Jak to kedy znejda to sam wciepna Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: <> S´LOONSKE SZLAGRY <> 26.06.05, 18:57 laband napisał: > niy bouo jyj to klaudia?? Ja! Ty mosz pszeca bild uod niyj Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: <> S´LOONSKE SZLAGRY <> 26.06.05, 19:00 richtik!!! kulenamole, kaj jo to mom ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: <> S´LOONSKE SZLAGRY <> 26.06.05, 19:39 laband napisał: > richtik!!! > > kulenamole, kaj jo to mom ??? Wlyjz´ na MSN to ci doom link do tych bildoow Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: <> S´LOONSKE SZLAGRY <> 26.06.05, 19:39 juz sie robi - a moz juz kamera ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: <> S´LOONSKE SZLAGRY <> 26.06.05, 19:44 juz zech je, ale ciebie niy widza ? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: <> S´LOONSKE SZLAGERY KAPUSCIANE< 26.06.05, 19:24 A teroski Blank Sloonski Blus na uspokojynie dlo tego karlusa co sam szkryklo tymi dupnymi literooma i se mysli co wysoko po polsku to ino uoon sam poradzi schlesien.nwgw.de/Blus/Blues_Blank_Sloonski.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: <> S´LOONSKE SZLAGERY KAPUSCIANE< 26.06.05, 19:29 piykne :))) dziynki! Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: <> S´LOONSKE SZLAGERY KAPUSCIANE< 26.06.05, 19:33 w cudownym raju............ a jo jeszcze ściongom to........ Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: <> S´LOONSKE SZLAGERY KAPUSCIANE< 26.06.05, 19:42 aż się nogi same wyrywają do tańca............ Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: <> S´LOONSKE SZLAGERY KAPUSCIANE< 26.06.05, 19:43 to by bouo ale "tango przitulango" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violetta Re: <> S´LOONSKE SZLAGERY KAPUSCIANE< IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.05, 21:53 Jaaaaa hanys_hanys to je ta muzyka lot niygo !!! ;-) tyn to mo ale richtig wielki knot smierdzoncy we ty kobylicy . Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 26.06.05, 20:15 jarzębina czerwona............ Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 26.06.05, 20:22 że najbardziyj chcesz malucha.............. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 26.06.05, 20:28 dorka,dorka............. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans <> S´LOONSKE SZLAGRY <> 26.06.05, 21:59 Achtoong! Achtoong! Wnimanie! Wnimanie! Jadymy dali stym koksym! schlesien.nwgw.de/b/SZLAGIER_MASZYNA_mix_5.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neostrada Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:02 WIOCHA I MEGAOBCIACH NA MAX!!!!! ŻENADA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:57 www.bar.boo.pl/utwory.html Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 30.06.05, 14:38 dzisiej grajom mocka nowych szlagrow no i richtik fajnie - prawie bouy pozdrowiynia ze Australii i od Jyndrka Gonsienicy ze pod samiuskich Tatrow :))) www.wesolyhanys.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 30.06.05, 15:00 prawie grajom "Jak jo jechou do Glywic" Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 01.07.05, 23:22 schlesien.nwgw.de/Wesole_Trio/1.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 01.07.05, 23:33 no to jeszcze sam posiedza do połnocy jak tak piynknie grajom Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 01.07.05, 23:45 schlesien.nwgw.de/Wesole_Trio/4.mp3 i na dobranoc ostatni walczyk schlesien.nwgw.de/Wesole_Trio/Ostatni%20_walczyk.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 01.07.05, 23:50 tak sie rozmarzyuach słuchajonc tego coś sam puściou,że niy chce mi sie iśc spać tera.......... Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 05.07.05, 21:12 i na przekór brzydkiej pogodzie posłuchamy coś wesołego www.wesolyhanys.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 05.07.05, 21:18 witam wszystkich miłych gości wieczorową porą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.05, 21:27 "ŚPIEWAĆ KAŻDY MOŻE" 6,7,8, Śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej Ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi Czasami człowiek musi inaczej się udusi Uuuu Lubię piosenki + różne inne dźwięki Szczególnie jak mnie co wzruszy rzuca mnie się na uszy Teraz będę już szczery wybrałem drogę kariery Kariery na estradzie na pewno sobie poradzę Stoję przy mikrofonie niech mnie który przegoni Różne sceny brygady już nie dadzą mi rady Bo ja się wcale nie chwalę ja po prostu niestety mam talent Jak człowiek wierzy w siebie to cała reszta to betka Nie ma takiej rury na świecie której nie można odetkać Wejść na estradę i zostać cała reszta to rzecz prosta A ja wiem co jest grane dlatego tutaj zostanę Będę śpiewał piosenki będą klaskać panienki Będą dawać mnie kwiaty będę teraz bogaty Bo ja się wcale nie chwalę ja niestety mam talent Jak głos wydaję z siebie wszyscy są w siódmym niebie Stoję przy mikrofonie niech mnie który przegoni Wszystkie sceny brygady już nie dadzą mi rady Nikt mnie tutaj nie kiwnie bo odczuje to dziwnie Ja nikogo nie straszę ja talentem niestety go gaszę Bardzo lubię piosenki i różne inne dźwięki Szczególnie jak mnie co wzruszy rzuca mie się na uszy Ja znam ładne szlagiery, pójdę drogą kariery Mecyje w Opolu zaśpiewam... Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 05.07.05, 21:39 kwiaty i róże zbierała ona............. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 05.07.05, 21:39 wiła wianki i rzucała do falującej wody............. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 11.07.05, 21:02 Słuchajcie, jaką frajdę mi zrobiło Radio Wesoły Hanys - włączyłam go dla gości i niesamowicie się ubawiliśmy. Macie w tym radiu naprawdę śląską energię, a prowadząca Jagódka była doskonała. Co za klimat, a jeden był taki utwór w wersji murzyńskiej, że ... powiem krótko - wspaniałą zabawę zrobiłam kuzynce, która mnie odwiedziła. Wspólnie ustaliłyśmy, że biesiada na Śląsku jest najlepszą i najweselszą śląską tradycją. Umiecie się bawić :) Wielkie gratulacje ! To jest wielki atut Ślaskości :) Dziękuję Słoneczko za link :) serwusik Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 11.07.05, 21:15 rita100 napisała: > Słuchajcie, jaką frajdę mi zrobiło Radio Wesoły Hanys [...] > biesiada na Śląsku jest > najlepszą i najweselszą śląską tradycją. Umiecie się bawić :) Wielkie > gratulacje ! To jest wielki atut Ślaskości :) > Dziękuję Słoneczko za link :) > serwusik Rito, podpisuje sie pod tym swoimi dwoma lapami!!:))) Wesoly Hanys bardzo umila mi czas w pracy!!! Sloneczko - wielkie dzieki za linka!!! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Rity i Borasci 11.07.05, 23:25 podziękowania należą się Labandowi,dał ten link kiedyś na forum podczas rozmowy ze mną,i spodobało mi sie to radio--on też słucha tego radia,wiem o tym---------pozdrawiam Was i ciesze się,że i Wam podoba się to samo co mi-------- Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 14.07.05, 22:25 .............siedzę przy oknie ,spoglądam w dal..............ciernista róża ...........niesie wspomnienia naszej młodości................. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: <> <> S´LOONSKE SZLAGRY < 14.07.05, 23:04 sierra ,siera madree....................... Odpowiedz Link Zgłoś