Dodaj do ulubionych

Czy w Gliwicach mieszkaja jacys Slazacy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:41
Duzo ich???
Obserwuj wątek
    • annak12 Re: Czy w Gliwicach mieszkaja jacys Slazacy? 09.07.05, 21:58
      Gość portalu: ??? napisał(a):

> Duzo ich???

A chcesz liczyć:))
      • Gość: ??? Re: Czy w Gliwicach mieszkaja jacys Slazacy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:25
        Podobono w tym miescie mieszkaja prawie sami gorole i hadziaje.
        • Gość: black Re: Czy w Gliwicach mieszkaja jacys Slazacy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:33
          W tym pięknym mieście mieszka tylko jeden hanys, gregorem się zwiący, a jego
          znak rozpoznawczy to bejsbol w dloni.
          • annak12 Re: Czy w Gliwicach mieszkaja jacys Slazacy? 09.07.05, 22:38
            W tym mieście to mieszkają ludzie ,których można podzielić na dobrych i złych.;)

)
          • sloneczko1 Re: Czy w Gliwicach mieszkaja jacys Slazacy? 09.07.05, 22:39
            w tym pięknym mieście nie mieszka rzaden ślązak----wszyscy wymarli--a ci którzy
            mówią ,że są ślązakami,to nie wiedzą co mówią
            • Gość: black Re: Czy w Gliwicach mieszkaja jacys Slazacy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:54
              To ty sloneczo nie z Gliwic?
              • sloneczko1 Re: do Blacka 09.07.05, 22:59
                nie,nie z Gliwic--a co ma to do rzeczy?--------wzięłam mapę,zamknęłam oczy i
                palcem dotknęłam---to były Gliwice--i jestem tu
                • Gość: black Re: do Blacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 23:08
                  Tak było kiedyś, kiedyś też tak myślałem, że sloneczko świeci dla wszystkich.
                  Gdzie dotknie swoim promieniem, tam jest. Ale sloneczko wzięło się za
                  studiowanie polityki:(((
                  • sloneczko1 Re: do Blacka 09.07.05, 23:11
                    ale nudzisz--a co mam robić według Ciebie?------daj jakiś przykład chociaż
                    • Gość: black Re: do Blacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 23:57
                      Ty nudzisz, trzymasz którąś stronę?:)
                      • sloneczko1 Re: do Blacka 10.07.05, 00:03
                        nie trzymam rzadnej strony-------czy nie zauważyłes jeszcze ,że rozmawiam z
                        wszystkimi i nikogo nie obrażam?sorry---poza jednym co mi zalazł za skórę
                        • Gość: black Re: do Blacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:08
                          sloneczko, daj se pozor. czy myślisz, że ja czytać nie umiem??? Nie chodzi o
                          obrażanie kogokolwiek. Chodzi o całokształt.
                          • sloneczko1 Re: do Blacka 10.07.05, 00:13
                            wybacz,ale nie rozumiem--widać jestem Blondynką--nie chcę sie domyślać,bo a nuż
                            coś innego wymyślę i po cóż mi to? wolę konkrety
    • sloneczko1 Re: Czy w Gliwicach mieszkaja jacys Slazacy? 09.07.05, 22:40
      witaj Anna--jak dzień minął?
      poczytaj wątek do Hanysa bo zaraz będzie skasowany---
      • annak12 Re: Czy w Gliwicach mieszkaja jacys Slazacy? 09.07.05, 22:53
        Witaj słoneczko

Wcześniej czytałam ,więcej tego było;)
        • Gość: gRegor [...] IP: *.gliwice.hyperion.pl / 62.111.198.* 09.07.05, 23:28
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • sloneczko1 Re: bez bejsbola mieszka tu Hanys prawdziwy syn t 09.07.05, 23:35
            jakie kilka nicków?---------odpowiedz gRegor-------------i daj to o tym dworcu
            a nie pluj sie w brodę
            • Gość: gRegor Re: bez bejsbola mieszka tu Hanys prawdziwy syn t IP: *.gliwice.hyperion.pl / 62.111.198.* 09.07.05, 23:48
              o naszym Śląskim dworcu -mam ciekawy materiał ale mam gdzieś to bo takie polskie
              podejście do Śląska to mam gdzieś .Nie chcę ostro piasć bo mam we krwi mocny
              język ale zostwię sobie w prywatnym archiwum to co chciałem napisać. a ten black
              vel kiedyś "hierowski" i inne "morgenthauy juniory" i seniory mogą sobie
              pomarzyć o ich Śląsku jak już nas wszystkich wyrżniecie.Tylko pamiętajcie ,że
              wychowujemy dzieci na Ślązaków w niechęci do Polaczków takich jak wy Panie
              black.A może ty pacjent jesteś Toszka i masz nick "black polak?"
              • Gość: black Re: bez bejsbola mieszka tu Hanys prawdziwy syn t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 23:59
                trafiłem cię bejsbolu, jesteś cienki. Kiedy znowu masz odsiadkę?:-))))
              • sloneczko1 Re: do Gregora 10.07.05, 00:01
                daj już to o tym dworcu a nie marudź sam
                • Gość: gRegor [...] IP: *.gliwice.hyperion.pl / 62.111.198.* 10.07.05, 00:16
                  • sloneczko1 Re: do gregora 10.07.05, 00:21
                    wiysz co Grygor--miałach Cie za mondrzejszego ale widza,że niczym sie niy
                    różnisz od inkszych co tak "mondrze" godajom -idź sie jusz do łozka i nie chwol
                    sie tym co niy mosz-------idź jusz i niy zawracej nom gowy--dobrze?
                  • gorol7 [...] 10.07.05, 11:34
          • gorol7 [...] 10.07.05, 11:33
    • gorol7 Yno jedyn hanySS we Gleiwitz:-)))) 10.07.05, 11:32
      Czsza go zamknonc we rezerwacie bydzie tam atrakcjom turystycznom :-)
      Gliwice pierwsze miasto na Gorolskim Slasku wolne do hanyskiej zarazy:-)))))
    • mog_s Re: Czy w Gliwicach mieszkaja jacys Slazacy? 11.07.05, 19:06
      a balalajka pieknie gra!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka