gosteck 21.07.05, 18:12 Co slychac nowego na cmentarzu hutniczym, kiedy mozna bedzie pomoc i troche popracowac, no i wogole to jak daleko jestescie juz z pracami? pozdrawiam! gosteck Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macpor Re: ch 21.07.05, 18:18 Obkopywanie fundamentów ogrodzenia, odkopywanie grobów, pielenie, zbieranie śmieci. Praca idzie może nie ekspresowo ale systematycznie. W sobotę, jak bedzie ładna pogoda, łopata, jakieś rękawiczki robocze i koło 10 mozna się zjawic. Odpowiedz Link Zgłoś
macpor Re: ch 21.07.05, 18:43 ;) 1. Musi nie padać, przy lekkim pokrapywaniu czasami można kogoś spotkać. 2. Czy w każdą z ładną pogodą? To już pytanie do Szefowej ;P albo większego "stachanowca" o de mnie. W każdym razie mi się nie zdażyło bym był sam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re: ch 21.07.05, 19:19 macpor napisał: > Obkopywanie fundamentów ogrodzenia, odkopywanie grobów, pielenie, zbieranie > śmieci. Praca idzie może nie ekspresowo ale systematycznie. > W sobotę, jak bedzie ładna pogoda, łopata, jakieś rękawiczki robocze i koło 10 > mozna się zjawic. Ino łopata? gosteck to je pszeca kawou chopa! Uoon to je jak tako mauo kopara! Dloo niego zdaua by sie tako hercoowa do woongla! Mys´la Maciek ze sie uobstarosz o tako i to z porzoondnym sztilym! Odpowiedz Link Zgłoś
macpor hercoowa do woongla 21.07.05, 19:31 A widział kto taką co by się nadawała do kopania i nie wygieła? Ja nie. Jak gosteck to kawał chłopa to niech przytarga siekierę tak na metrowym stylisku. Przyda się bardzo, będziem rżnąć klony samosiejki ;P. (no prawie, ale fajnie to brzmi na forum, siekiera naprawdę się przyda) Odpowiedz Link Zgłoś
alineando rżnąć klony 21.07.05, 19:52 macpor napisał: > A widział kto taką co by się nadawała do kopania i nie wygieła? Ja nie. > Jak gosteck to kawał chłopa to niech przytarga siekierę tak na metrowym > stylisku. Przyda się bardzo, będziem rżnąć klony samosiejki ;P. > (no prawie, ale fajnie to brzmi na forum, siekiera naprawdę się przyda) Noo toosz gosteck, szykuj poleku motorzyjga ino z diamyntowom ketooom ORYGON bo na bruszynie niy bydzie czasu! Noo i co mi tam gan´by niynarobisz pszi rżnąću klona! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: ch 21.07.05, 20:20 alineando napisał: > Dloo niego zdaua by sie tako hercoowa do woongla! > Mys´la Maciek ze sie uobstarosz o tako i to z porzoondnym sztilym! mam 2 służbowe "sztychówki" - czekają w KAŻDĄ sobotę (no chyba że "piere żabami") - tak więc brak własnego sprzętu nie musi być przeszkodą :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: ch IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.05, 20:30 acha, szpadle abo ryle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Marjanek Re: ch IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.05, 20:33 Bolo - piernika - kaj Tys sie chowol ?? Moze jeszcze powjysz, co njy wjysz co to jest herzowa ?? Abo pinorek ?? Cojs mi wyglondo, eli musisz sie zapisac na kurs slonskigo godanio ! Pyrsk ! Wasz Marjanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: ch IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.05, 20:34 hercowa wia, ale sztechowka piyrsze w zyciu slysza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: ch IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.05, 20:47 no wiysz! zgaduj a jo ci powia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: ch IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.05, 21:02 no wiysz to je taki dinks :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: ch IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.05, 21:07 a wiysz co to je dinks? Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re: ch 21.07.05, 21:08 Vergiß den Korkenzieher nicht! Dies Ding gehört in jede Tasche, nur ein ???Pinorek’ nicht zur Flasche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: ch IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.05, 21:10 tak idzie padac na mocka rzeczy, bezto to niy je to i je to tysz - jak powiycie dinks to je to to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: ch IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 21:11 no tosz jou je drugi gupi co niywiy co je Pinorek. Mozno sie jakis zlituje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: ch IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.05, 21:14 no dyc godom ize DINGS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: ch IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.05, 21:20 nikedy i tak by szuo pedziec ale ino niykedy Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re: ch 21.07.05, 21:29 Pinorek - Stift, Bolzen, Hebel, Knopf, Pin / nicht genau definierter kleiner Gegenstand. Anwendungsbeispiel: ???Wat is’n dat?!“...“Kein’n Schimmer, irgend so’n Pinorek“ Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re: ch 21.07.05, 21:35 Jeder nicht näher zu bezeichnende Gegenstand heisst Pinökel, Pinorek (polnisch) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo ino do Marjanka IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.05, 21:30 domyslom sie ize miyszkosz kajsik kole Bochum, bo tam jeszcze godajom pinorek, motek, i inksze take :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: ale pinorek to dopiyro tera słysza 21.07.05, 21:37 a motek to godom do dzisiej---przeca motek to je motek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: ale pinorek to dopiyro tera słysza IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.05, 21:39 ja, ale we tyj okolicy coch spomniou tysz tak godajom/godali Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re: ale pinorek to dopiyro tera słysza 21.07.05, 21:45 sloneczko1 napisała: > a motek to godom do dzisiej---przeca motek to je motek motek to je mottek noo a pinorek to je pinorek Mottek - aus dem Polnischen übernommen für ???Hammer“ Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: jak byłach w Bottropie i niy yno tam to 21.07.05, 21:58 spotkauach niemieckich górnikow co tak godali----tam wiela naszych wyjechauo kiedyś za chlebym i tam jusz zostali,to niy ma sie co dziwić,że tak tam godajom--czułach sie tam jak w doma--naprowdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: ino do Marjanka IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.05, 06:20 no i niyma Marianka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Marjanek Re: ino do Marjanka IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.05, 20:53 Bolo - njy godej, co mje njy ma ! Ino jo tak wczas to siedza przed copurtkym - ale njy w doma, ino w robocie. Bez tosz odzywom sie niyskorziyj. Mosz pra - do Bochum niy mom daleko, tak jak ejs richtig zgod, co pinorek, to godajom tukej w Kohlenpottcie. Tak jak motek, piniondze i pora innych ausdrukow. Czynsc z nich prziszla tukej z tymi, kerzy przijechali do Ruhrgebietù w koncu XIX wieku - tysz ze prowincji Slonskij. Ale duzo ich bolo z rejonu Wielkopolski. Bo tukej bola robota (na grubie i w hutach). Boly czasy, kedy wjynkszojsc mjyszkancow dzielnic - jak chocby we Bottrop, abo w Grullbad we Recklinghausen - pochodziola z poru, sonsiadujoncych ze sobom wiosek z Wielkopolski (Bottrop = wioski kole Swarzendza). Pora lot tymu wspolpracowol ech przi organizacji wystawy "Kaczmarek i inni", o emigracji terynow terazniejszy Polski do Ruhrgebietu w XiX wieku. - bez tusz to wjym. Tosz pyrsk ! Milego Szlustydnia !! Wasz Marjanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: ino do Marjanka IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 23.07.05, 08:28 Hallo Marianek, a wiysz ze we Oer-Erkenschwik we 20 latach, na uokouo gruby tysz wszyjscy jyno po "polsku" goudali? Bolech tam we 1971 poura miesyncy to zech jeszcze ze starymi gornikoma po "polsku" godou. Mie sie zdou, ze uoni ze Mazur byli Ramon "Slonzouk poradzi wszysko, jyno niy po polsku" Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: ch 23.07.05, 08:00 czekam dziś na każdego chętnego do pomocy - zaczynamy wyjątkowo już od 8.00 - bo przyjeżdża ekipa ze sprzętem czyszczącym kamień - i chcemy ich jak najlepiej wykorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: ch 23.07.05, 16:57 dzięki odsieczy zza rubieży zdążyliśmy www.gliwiczanie.pl/Meg/forum/czyszczenie.jpg Szwager - odszczekuję tchórza :D Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re: ch 23.07.05, 22:46 meg_s napisała: > dzięki odsieczy zza rubieży zdążyliśmy > > www.gliwiczanie.pl/Meg/forum/czyszczenie.jpg > > Szwager - odszczekuję tchórza :D Pszeca godouech ze kupa chopa! Mys´leliscie ze Szwager Gosteck to skoora i trocha kostek???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwager ze Laband pozdrowiom wszyskich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 16:46 Pyrsk! No tosz jutro se na wieczor przejada mzno obejzec jak to wypucowali te kamiynie - a robota szua fajnie bo richtik robotne escie byli wszyske :) Prawiech przijechou ze obiodu we Lagumie (wielke Brava dlo kuchorza! - richtik dobrze warzy!!!) a tera ida sie legnonc w ogrodku, bo od jutra robota non-stop ps downoch sie tak niy zmarasiou jak przi tyj robocie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: pozdrowiom wszyskich! 24.07.05, 17:39 Gość portalu: szwager ze Laband napisał(a): > Pyrsk! > > No tosz jutro se na wieczor przejada mzno obejzec jak to wypucowali te > kamiynie - a robota szua fajnie bo richtik robotne escie byli wszyske :) > > Prawiech przijechou ze obiodu we Lagumie (wielke Brava dlo kuchorza! - richtik > dobrze warzy!!!) > > a tera ida sie legnonc w ogrodku, bo od jutra robota non-stop > > > ps > > downoch sie tak niy zmarasiou jak przi tyj robocie :))) dobranoc Laband ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: pozdrowiom wszyskich! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 25.07.05, 06:55 Hallo Laband, niyrob za mocka bo jeszcze hercklamoty dostaniesz - je zejs we tym wieku!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: pozdrowiom wszyskich! 25.07.05, 07:18 a ja zawsze myślałam, że to są "hercKLEKoty" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: pozdrowiom wszyskich! IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 25.07.05, 07:41 Hallo Meg, to je tak jak sie cos na gibko robi. Chciou ech pisac uo KLEKOTACH a myjslou zech uo KLAMOTACH a wylous ech na GUPOTACH;-) Noj bazi zaluja ze niyzdonzou ech w doma kawy wypic. W ostatnym czasie zycie sie jakojs nerwowe zrobiouo. Na ja som my krotko przed "Katolickimi Dniami Mlodziezy Swiata". Nasz szef wpadl na ideje zaprosic do naszego miasteczka 3000 ludzi. Jest zech naprouwdy ciekouw jak byndzie piyrszou "katastrofa" wyglondala? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: ch 29.07.05, 07:41 jutro sobota :) czekamy nie tylko nieustająco na Słoneczko1, ale również na panów mocnych w garści a nie tylko w gębie ;) - chociaż ostatni i ci jakoś zacichli :) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: ch 30.07.05, 14:52 dziękuję wszystkim którzy przyszli - na szczęście paru panów mocnych w garści zostało :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwager ze Laband Re: ch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 17:04 a jo informuja i jednoczesnie przepraszom ize jutro niy byda mog byc na CH jednoczesnie musza sie pozegnac bez pozegnania / wyboczcie.... i pyrsk! ps zamelduja sie juzas Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: ch 04.08.05, 18:06 wielka szkoda - może dałbyś radę wpaść jutro - jutro o 13 jest odbiór odnowionych nagrobków przez komisję - i mogłabym Ci oddać książkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwager ze Laband Re: ch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 18:15 niystety musza jutro wczesnie rano wyjechac, a ksionzki mogesz podciepnonc mojyj siostrze abo mamie we Glywicach no to czimia kciuki skisz tyj komisji! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: ch 04.08.05, 18:36 szkoda - tak czy owak wielkie dzięki za pomoc - i miło było poznać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZWAGER ZE LABAND Re: ch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 18:56 jeszcze dzisiej rano konczouech taras, tak ze czasu tzm razym na jakes fAJERY NIYSTETY NIZ MIOUECH, ALE SE TO ODBIJYMY JESZCZE :} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwager ze Laband no to jak ... IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.05, 22:02 ... bouo ze tom komisjom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwager ze Laband Re: no to jak ... IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.05, 22:24 ja jo wia i to jo sie tam wszkryfnou wtedy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=27224609&a=27332856 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwager ze Laband Re: ch IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 07:58 no to jak to bouo ze tom komisjom ?? ps jutro jada nad Morze Pounocne, to niywia eli przez nastympny tydziyn byda Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: ch 06.08.05, 08:14 ballest Ci odpowiedział ;P Re: no to jak ... ballest 05.08.2005 22:20 + odpowiedz Laband tu bou wontek o RR ! się odbyła, pozytywnie odebrane z zastrzeżeniami - facet musi jeszcze raz przyjechać za 3 tygodnie, jak wszystkie kity i żywice zwiążą i dobrze wyschną i nałoży laserunki - więc mu "przytrzymałam" 10% żeby miał lepszą motywację ;) napis dorobiony - dziś chcemy wykończyć otoczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwager ze Laband Re: ch IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 08:30 no to pochwol sie jak bydom juzas jakes bildy - no i czimia kciuki ps a dzisiej przijymnyj roboty Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Laband 06.08.05, 08:32 musza Ci pedzieć,że miło mi było Ciebie poznać - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwager ze Laband Re: Laband IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 08:39 i-nec poradzi byc zdradzieckim ale jak ech se tak konsek guymbiyj zastanowiou nad postaciami kerech poznou na CH to jednak pasujom mi do moich wyobrazyn o nich - pozdrowiom i piyknego dnia winszuja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Laband 06.08.05, 08:49 no to ja się kompletnie nie znam :D w życiu bym nie wpadła że Ty to Ty :))))) (z wyglądu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwager ze Laband Re: Laband IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 08:52 :))) do mie nojwiynkszym zaskoczyniym bou Nu - niy pomyslou bych ize je to taki robotny karlus - miou krzepa przi tych korzyniach godno podziwu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 06.08.05, 09:00 bo my tak w ogóle nie jesteśmy wcale tacy źli, jak się o nas w niektórych kręgach mówi ;) :)))) no muszę się zbierać - miłego wypoczynku tym którzy już zasłużyli a reszta - DO ROBOTY !!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: meg_s 06.08.05, 08:57 meg_s napisała: > no to ja się kompletnie nie znam :D > > w życiu bym nie wpadła że Ty to Ty :))))) (z wyglądu ;) czy to do mnie ? ja tyle ludzi codziennie spotykam a mimo to po pisaniu tutaj nie poznałabym chyba większości chyba mam za dużą wyobraźnię Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: meg_s 06.08.05, 09:00 dlatego mam taką zasadę:oddzielam życie w realu od tego w necie bo można sie łatwo samemu oszukać Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: meg_s 06.08.05, 13:29 A co, Laband, boua na zolytach lepi! --- " meg_s 06.08.2005 09:00 + odpowiedz bo my tak w ogóle nie jesteśmy wcale tacy źli, jak się o nas w niektórych kręgach mówi ;) :)))) no muszę się zbierać - miłego wypoczynku tym którzy już zasłużyli a reszta - DO ROBOTY !!!! :))" A napisz tera sofort a jakich Ty juzas kregach myslisz!? Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: meg_s 06.08.05, 14:40 na zolytach zawsze je lepiyj, a kej sie rosuazi o te kryngi to wykopouch jakis zarosciauy za jednym grobym, ale zodne znalezisko to niy bouo ino jakis szrot :))) - tela co do kryngow :))) Odpowiedz Link Zgłoś