Gość: Viola IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.05, 22:52 Forum do poplakania ;-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alineando Re: jak tu cicho sie zrobilo ;-( 23.07.05, 22:59 Gość portalu: Viola napisał(a): > Forum do poplakania ;-( Amin prawie wszyskich zabanowou mie tysz! pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re: jak tu cicho sie zrobilo ;-( 23.07.05, 23:15 "Z tego konta lub z tego komputera naruszano netykiete. Możliwość zalogowania się została zablokowana. Wniosek o zniesienie blokady proszę kierować pod adres abuse@poczta.gazeta.pl nadmiernie spamujesz. Przerwa tygodniowa" Przerwa tygodniowa kero bydzie pewnikym miesioonc trwac´:-))))))))))))))))) pyrsk_zabanowany hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: jak tu cicho sie zrobilo ;-( 23.07.05, 23:23 jeszcze jak dołozymy do tego, sezon urlopowy - to faktycznie :) Raz tak mialam , ze chcę wejśc a tu się ukazuje blokada - wyłaczyłam natychmiast komputer, bo nie wierzyłam i po właczeniu bylo normalnie. Ale się zlęklam - dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny Re: jak tu cicho sie zrobilo ;-( IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.05, 19:29 jak tu cicho i spokojnie jednak chyba coś pier...nie Odpowiedz Link Zgłoś
lech_niedzielski Re: jak tu cicho sie zrobilo ;-( 24.07.05, 19:36 Hehe racja jakos cicho ale jest niedzielny wieczor, niektorzy poszli komary nakarmic. Ja wgrywam nowe sterowniki i wywalam wszystkie updaty z windy bo sie zamulila strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: kto płacze ten płacze.............. 24.07.05, 20:03 a my sie bawimy 66.199.244.4:8742/listen.pls Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: jak tu cicho sie zrobilo ;-( IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.05, 23:28 a to niych mie tysz zablokuje, bo prowda tero powiym jak ludzie tu cos ciekawego piszom to ich wyciepujom ale takich pieronskich niydoszkolonych szroboniof to lostawio!!!, niy lon sie ino tak doporzondku te posty pszeleci i niych mi powie kaj czytul jakegoc inteligentnego gorola, ja jo jusz czytalach pora np. rita100, sloneczko i jeszcze mozno z piynciu inkszych ale ta wiynkszo czynsc to niy mo ani hilfki skonczony. samktos napisol ze tak malo dzisiej napisane bo niydziela a co je z tymi popszedniymi dniami ? forum mialo wolne za bomelki albo jako to. Ach wiycie jeszcze jest teeeelllllaaaa... fajnych forof, a te ludzie tysz niy take pogupiale jak na tym forum-gazeta. Tak ateros mie tysz mogesz wyciepnonc stont , bo jo zech jeszcze nic nieprawnego zrobiola as mie tysz juz 3 razy wymazol. admina trzeba mondrego a niy gupola AMYNT Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: jak tu cicho sie zrobilo ;-( 25.07.05, 20:02 Gość portalu: Viola napisał(a): > Forum do poplakania ;-( eehh.. dlaczego zaraz cicho i do poplakania?:)) Na poprawienie humoru polecam ciekawa lekturke: zona-mnie-opierniczyla.blog.pl/ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: jak tu cicho sie zrobilo ;-( 26.07.05, 23:41 Pewnie cisza przed burzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: jak tu cicho sie zrobilo ;-( 31.07.05, 12:13 Dziouchy!! - jou nie wiym co wy chcecie, jak je cicho to zle a jak larmo to jeszcze gorzi? Nie bojcie se , zaroz se tu wija zrobi! Tak na uboczu to nie wiym, czy Bredziu do tych Puawniowic trefiou, ale myslam, ze ja, jak se znou na tych nowych "amerykanskich" sztrasenszildach! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 31.07.05, 12:20 Viola to nie dziołcha tylko kolejny klon a pozostałym się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: To zawrzymy te forum! ? IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.05, 19:02 witom cie ballest , kajs to tak dugo bou ? abo ech cie sampszejrzala ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: do meg_s IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.05, 18:59 co ci sie niy podobo meg_s narazie ech je dziolcha czy mom klona to niy wiym i mie tysz niy interesuje,duzo tukej czytom ale malo uodpisuja a jak juz napisza to to co mysla a reszta mi kole d..y lezy ,tak jak ech na wiyrchu napisala tych co majom cos ciekawego do napisania wyciepujom tak jak ballest ino czytac i myslec cza umiec a reszta sie dofciupic . A niy tacy co wielce sie politykom zajmujom a lo dupiemarynie pojyncie majom , dopiyro siano zworzom jak sie stodola spolola , tosz zjec mi z pukla i lostow mie w spokoju jak i jo ciebie lostawiom ok . Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: do meg_s 31.07.05, 20:30 No i co Meg, ale Ci nazdaua co !!!? Widzisz, jak nie wiesz to nie wsodzej paluszkow, tam kaj nie mosz! Witom Viola, jou tu zas szumiam, a tak na uboczu, nie zaszkodzi, jak Meg trocha po paluszkach po klepiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: do meg_s 31.07.05, 21:06 kiedyś , dawno temu była taka piosenka o kowboju zwanym Zuzia, to było śmieszne w przeciwieństwie do twego koleżki imieniem viola. ten ma chyba poważne problemy... ale jak widać to powszechna przypadłość kamratów z .de : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowany_hanys_hans Viola mu do 31.07.05, 21:51 sss9 napisał: > kiedyś , dawno temu była taka piosenka o kowboju zwanym Zuzia, to było śmieszne > w przeciwieństwie do twego koleżki imieniem viola. ten ma chyba poważne problem > y... > ale jak widać to powszechna przypadłość kamratów z .de > : ))) schlesien.nwgw.de/biesiada2/Viola_mu_do.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: Viola mu do IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.05, 14:23 zabanowany_hanys_hans, fajno muzyka mosz tam jeszcze cos ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: do sss9 IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.05, 14:16 wiysz sss9 , jo juz tela lot na tym piyknym swiecie zyja alech niy wiedzieua izech jo schwul je;-)dziynki zes mi to uoswiyciou, ani niy widza nic dukszego miyndzy nogami ;-)))))) ty mosz dobry polski komputer kej ty mie mogesz widziec ;-)))))))A pozatym lepi mi jest 100 ze .de anizli 1 dupniynty ze .pl Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: do viola - kiepskiego szamponu 01.08.05, 14:59 viola napisał : > ani niy widza nic dukszego > miyndzy nogami to niy ma dziwne , jak sia mo taki smoczy wór pod piersiami to nic nie widać. : ) a jak ci już tak dobrze dali w .de , to czym chcesz jeszcze oberwać na pl ? : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: do viola - kiepskiego szamponu IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.05, 15:06 no mie jeszcze niy dali w .de , ale jak widza to ciebi jusz ;-) no jo jusz niy wiym rous zazdroscisz mi klonu rous piersi rous miecha mosz jeszcze cosik na lagrze , ty mi sie rous to lepi podobosz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: do viola - kiepskiego szamponu 01.08.05, 15:16 ty się mocno mylisz viola , gdzież to wyczytałaś jakobym czegokolwiek ci zazdrościł ? ile razy tylko wspomnieć o waszych śląskich bądź zwyczajnie ludzkich przypadłościach - zaraz odbieracie to jako zazdrość lub podziw. korzystasz z porad tego samego konowała co ballest ? masz źle dobrane leki , albo ich nie zażywasz. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: do viola - kiepskiego szamponu IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.05, 16:55 ach sss9, ty tam juz lo moje lyki niy mortf , jo by jyno chciala trocha z tych Drogen sprobowac co ty bieresz , bo jak widac ze tych " Drogow " ci loczy p...m zalepiouo, a po druge milij mi je taki konowal jak ballest, anizli taki polgupek jak ty !! , a po tszecie jo je "stolz" zech slonzoczka jest, ale zech niy je zasdrosno lo goroli;-) mojom drogom die "können mir geklaut werden ,und zwar gleich und sofort " Ale zato szanuje prawdziwych Polakow i osobiscie znam wielu z jednym tylko ALE ! oni sa inteligentni!!!A co o ciebie idzie, moga ino napisac: na takich ludziach jak ty, to Polska nie moze budowac !" gegen Dummheit ist noch kein Kraut gewachsen " Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: do viola - kiepskiego szamponu 01.08.05, 20:37 ty się viola tak nie martw o to co i z kim Polska może budować. na szczęście nie z tobą. dostałaś w ".de" i nawet tego nie zauważyłaś, grube pokłady fetu przeszkadzają, pra ? : ))) o tfoje lyki mortf sie sama, jak poczytasz uważniej tego twojego ulubionego komika ballesta, to poznasz czym się kończy niesystematyczność w przyjmowaniu pigułek. głęboko, w magicznym oku mam o kogo jesteś zazdrosna, niech to spędza sen z powiek twoim ślimokom. jak widać nic nie kumasz, ale lubisz coś nabazgrać. niestety twoje dumania nieskalane są jakąkolwiek refleksją. taki masz styl czy to zwyczajna niemoc intelektualna ? to pytanie retoryczne, więc nie poć się nad odpowiedzią. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: do viola - kiepskiego szamponu IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.05, 20:48 wiysz tys sie debilym wcale niy urodziou , tys sie som za debila w zyciu zrobiou a lo moje lyki ty sie jusz martfisz to jo niy poczebuja:))))ach ci jusz pisaua ize mi lepszy komik ballest jak taki zacofany gorol jak ty . niy znolos es slowniczka ize na niy tymaty piszesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: do viola - kiepskiego szamponu 01.08.05, 20:56 oprócz wyżej już opisanych masz także problemy ze składnią i poprawnym szykiem zdań. co jeszcze ? nadal nic niy kumasz..??? : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: do viola - kiepskiego szamponu IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.05, 21:24 komu brakuja argumenty pisza takie brednie jak ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: do viola - kiepskiego szamponu 02.08.05, 09:03 ty masz jakieś chore skojarzenia z moim nickiem, pra ? to również wasza zbiorowa przypadłość z .de, też przydałoby się leczyć. : ) ps. fajnie czytać jak się "masujecie" z ballestem - jak niy poradzisz, to chociaż po pleckach dobrze jest się poklepać, co ? : ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: do meg_s 01.08.05, 12:50 ballest napisała: > No i co Meg, ale Ci nazdaua co !!!? ależ skąd - poskakała jak wesz na grzebieniu i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: do meg_s IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.05, 14:11 mosz racja jo sie poskokauach jak fsza ale to kejeszcze lepi anizli wancka ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 viola 01.08.05, 14:20 Czy Ty czasem nie jesteś naszym Słoneczkiem1? Jakos tak mi to pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: viola IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.05, 14:54 niy jo je uot poczontku Violetta ino te imie bolo niektorym za duge to mi pisali Viola, i tak uostauo teros kapito pasuje ci a jak niy to sie pytej ballesta ;-)) albo sloneczko1 uostanio pisalach z niom we utopkach a teros jom niy widza . Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Olab 01.08.05, 22:53 olab1 napisała: > Czy Ty czasem nie jesteś naszym Słoneczkiem1? Jakos tak mi to pasuje... Ty sie mnie nie czepiaj , a pasować Ci może ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: do meg_s IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.05, 14:21 hehe , trocha a co uon sie mysli ize jo na gymba sleciala ;-)ale to je richtik prowda ize lepi sie je ze gupim pojejsc anizli pogodac , znodlach ech fajniyjsze slonske forum i bez takich quersroczy jak tukej ;-) no tosz pyrsk ballest. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: do meg_s 01.08.05, 14:35 No Viola, nie rob jaj, lepszego forum jak nasze nie znejdziesz, my sam momy fajnou mieszanka i se zawsze czegos nowego dowiysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: do meg_s IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.05, 14:57 cichchoo ballest ;-)) niy umisz sie dofciupnonc co mom na mysli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest do Violinki! 01.08.05, 15:12 Ja, ja, ;) Poczekej, jak zacznie se tu blyskac, bo juz se chmurzy a Klara se zaciongua! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: do Violinki! IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.05, 16:33 ;-) jusz sie blysko a klar downo zaciongniono ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: do Violineczki! 01.08.05, 16:54 Godosz, nie wierzam, na razie na forum cichutenko a we Franco Forte, czytej Frankfurcie suoneczko swiyci ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: do Violineczki! IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.05, 16:56 a czytej tero na wiyrchu sss9 Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: do Violineczki! 01.08.05, 17:44 "ach sss9, ty tam juz lo moje lyki niy mortf , jo by jyno chciala trocha z tych Drogen sprobowac co ty bieresz , bo jak widac ze tych " Drogow " ci loczy p...m zalepiouo, a po druge milij mi je taki konowal jak ballest, anizli taki polgupek jak ty !! , a po tszecie jo je "stolz" zech slonzoczka jest, ale zech niy je zasdrosno lo goroli;-) mojom drogom die "können mir geklaut werden ,und zwar gleich und sofort " Ale zato szanuje prawdziwych Polakow i osobiscie znam wielu z jednym tylko ALE ! oni sa inteligentni!!!A co o ciebie idzie, moga ino napisac: na takich ludziach jak ty, to Polska nie moze budowac !" gegen Dummheit ist noch kein Kraut gewachsen " Mosz to na mysli ! ;) Ale mu nazdalas, ale Violineczko, uon je za "mondry" zeby to zrozumiou! To nie je Pit albo Macpor, to je Wszechpolak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: do Violineczki! IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.05, 20:13 ja ballestineczku to mialach na mysli;-))))) tak tero ech je zas nazot to sie moga dali sfodzac;-)) ballestineczku ;) bezto ech mu to tysz tak napisala , jak niy zrozumiou to juz jego sprawa, sfjaczy lo jego inteligyncji ;-))mono szuko we slowniczku, ale mialach recht co? a tam na wiyrch juzas jedyn mondry po szkodzie riko albo jakos musza jeszcze rous kiknonc tysz pironie zamias mozgu celofan we lepetynie asz tukrj skyrszczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: do Violineczki! 01.08.05, 21:39 Cieszam, sie, ze se umiysz tak rozkokocic, bo takie dzouszki som nom potzrebne ! ;:) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: do Violineczki! 01.08.05, 21:43 ballest napisała: > Cieszam, sie, ze se umiysz tak rozkokocic, bo takie dzouszki som nom potzrebne > ! > > ;:) tak, tak baaardzo :) :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: do Violineczki! IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.05, 22:15 no dyc sie niy dom uot takego hadziaja do moji zupy pluc,tymu sss juz za tyn nik bych na ulicy psz..........a , nojpszot wyzadziyli kansik sloneczko1, ani rity niy widza albo som na urlopie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: do Violineczki! IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.05, 22:33 mycha 1 ty tego wcale niy musisz czytac jak ci niy pasuje ! ta uotpowiyc tysz niy boua do ciebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: do Violineczki! 01.08.05, 23:24 Gość portalu: Viola napisał(a): > mycha 1 ty tego wcale niy musisz czytac jak ci niy pasuje ! ta uotpowiyc tysz > niy boua do ciebie ! fakt, nie do mnie ... ale forum to jest takie "cóś" , że czyta każdy , trudno pózniej mieć pretensje , że sie kobiet nie szanuje , same najpierw musimy sie szanować, na początek przez to jak się wysławiamy... w końcu jak nas widza tak piszą . Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Myhy 01.08.05, 23:38 myha1 napisała: > Gość portalu: Viola napisał(a): > > > mycha 1 ty tego wcale niy musisz czytac jak ci niy pasuje ! ta uotpowiyc > tysz > > niy boua do ciebie ! > > > fakt, nie do mnie ... > ale forum to jest takie "cóś" , że czyta każdy , trudno pózniej mieć > pretensje , że sie kobiet nie szanuje , same najpierw musimy sie szanować, na > początek przez to jak się wysławiamy... > w końcu jak nas widza tak piszą . > > > masz rację,musimy się same szanować i nie pozwolić,żeby ktoś nas obrażał albo nami manipulował Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowany_hanys_hans Re: do Violineczki! 01.08.05, 22:54 myha1 napisała: > to kobiety tak brzydko mówią ?? > :(( Zeby to ino to! Nikere to i swooj nick majoom brzidki! Zdrobniynie napewno by sam niy jedyn nick retuy?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: witej Hanys 01.08.05, 23:01 przynajmniej do Ciebie niy godo zdrobniale bobych chyba jusz sam wcale niy pisaua Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Violi 01.08.05, 22:58 widza,że Ballest całkiym zdziecinnioł na tym urlopie a jo go miałach za poważnego chopa --a może sie yno podlizuje niykierym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: do Violi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:25 a godołem, że zdziecinnioł, iże jest bardziyj puaczliwy, smoczusia mu dej do buzici:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Ballesta 01.08.05, 22:56 ballest napisała: > Cieszam, sie, ze se umiysz tak rozkokocic, bo takie dzouszki som nom potzrebne > ! > > ;:) ciekawe do czego Ci są potrzebne takie dziouszki--może zgodna ,co? a może jeszcze napisza? to bydzie bardzi ciekawsze--niy sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: do Ballesta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:26 ballest woli muode dziouchy, czyli dziouszki, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: witej Bracie 01.08.05, 23:35 Gość portalu: black napisał(a): > ballest woli muode dziouchy, czyli dziouszki, ha, ha rozwiń ta myśl ,chyntnie posłuchom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: witej Bracie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:46 późno już jest suoneczko, czas zachodzić:))) suoneczko przeca tam wsycko jest napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Forum 03.08.05, 00:05 Nie zapalajcie światła, w ciemności lepiej sie będzie rozmawialo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Forum 03.08.05, 00:08 Suoneczko dzisiej se za chmureczkom skukauo, jou je ciekawy czymu! Odpowiedz Link Zgłoś