sss9 05.10.05, 10:41 przez jakiś czas mnie nie będzie, ale powrócę, więc niech się kapuściaki nie cieszą i niech nie świętują "zabanowanka". nic z tych rzeczy... trzymajcie się ciepło, wszyscy wytrwali ! ;) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pit Re: Do zobaczenia wkrótce !!! :))) IP: 150.254.85.* 05.10.05, 10:43 sss9 napisał: > przez jakiś czas mnie nie będzie, ale powrócę, więc niech się kapuściaki nie > cieszą i niech nie świętują "zabanowanka". nic z tych rzeczy... > > trzymajcie się ciepło, wszyscy wytrwali ! ;) > pozdrawiam ! Bywaj SSS9. -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Do zobaczenia wkrótce !!! :))) 05.10.05, 10:49 ;) Zycze owocnej nieobecnosci ;))) Forum sie nie zmieni bo ballest sie nie zmieni .. wiec nawet jak powocisz za miesiac ...nie odczujesz zmiany ;)) Jeszcze raz powodzenia Braid Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: Do zobaczenia wkrótce !!! :))) 05.10.05, 11:04 Pozdrowienia - trzymaj się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Do zobaczenia wkrótce !!! :))) 05.10.05, 11:18 Wracaj szybko, cały i zdrowy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Do zobaczenia wkrótce !!! :))) IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip0.t-ipconnect.de 05.10.05, 11:21 bedziesz mi brakowal. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Do zobaczenia wkrótce !!! :))) 05.10.05, 11:35 a za co go zawarli ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Do zobaczenia wkrótce !!! :))) 05.10.05, 12:51 ballest napisała: > a za co go zawarli ? ;) niedoczekanie twoje, nuuudny kataryniarzu. :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Do zobaczenia wkrótce !!! :))) 05.10.05, 12:53 :))) wszystkim dziękuję za dobre słowa, jednak czasem coś się dzieje nie tak i absencję trzeba odłożyć... ;) choćby do jutra. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dede99 Re: Do zobaczenia wkrótce !!! :))) 05.10.05, 12:52 ballest napisał > a za co go zawarli ? ;) za co ? za zywota!sprawiedliwosci stalo sie zadosc. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Do zobaczenia wkrótce !!! :))) 05.10.05, 12:54 dede99 napisał: > ballest napisał > > > a za co go zawarli ? ;) > > za co ? za zywota!sprawiedliwosci stalo sie zadosc. gwoździem między oczy w tak zwano dycha ! :))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Do zobaczenia wkrótce !!! :))) 05.10.05, 12:59 No to wszystkiego dobrego ... u mnie z czasem tez cienko ... koniunktura idzie jak burza ... firma przebija wszystko ... tylko czasu mało :( No to do szybkiego :) ... Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodack Re: Do zobaczenia wkrótce !!! :))) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.10.05, 14:44 sss9 napisał: > > trzymajcie się ciepło trzymaj sie cieplo,braciszku. Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 Re: Do zobaczenia wkrótce !!! :))) 05.10.05, 14:45 Panie starszy, trzymaj się Pan, bo wygląda mi to na szpital. Zdrówka życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Do zobaczenia wkrótce - już napewno !!! :))) 08.10.05, 15:27 od jutra już tylko na was spoczywać będzie odpowiedzialność za nowe oblicze forum. ja będę się relaksował bez F.G. mamy złotą polską jesień więc niech humory wam dopisują ! :))) pozdrawiam ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Do zobaczenia wkrótce - już napewno !!! :))) IP: 150.254.85.* 08.10.05, 15:29 sss9 napisał: > od jutra już tylko na was spoczywać będzie odpowiedzialność za nowe oblicze for > um. > ja będę się relaksował bez F.G. > mamy złotą polską jesień więc niech humory wam dopisują ! :))) > pozdrawiam ! ;) Baw sie dobrze i pij chlodne browarki w "dobrym" towarzystwie SSS9. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Do zobaczenia wkrótce - już napewno !!! :))) 08.10.05, 16:06 Zuota polska jesien, he, he, wszystko jest polske, pra, nacjonalisto! Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok [...] 08.10.05, 19:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr [...] 08.10.05, 19:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: henry 08.10.05, 20:32 Napisałem mu że może sobie swój "Goldenes Oktober / Złoty Październik" nazwać jak chce o ile mu Niemcy na to pozwolą .... chodziło tu o przydomek przed tym "Złotym Pazdziernikiem" ... ale żeby uszanować naszego nowego moderatora ... nie będę tu teraz tego przydomku przytaczać ... (chociaż jak mnie znacie wcale nie był taki ostry) ... ponadto poradziłem mu pewną niemiecką ciecz procentową na uspokojenie ... i to wszystko ... no i jeszcze napisałem że amerykański "Indian Summer" wcale nie jest indiański ... i to wszystko ... Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: henry 08.10.05, 20:39 Ja też jestem człowiekiem łagodnym i od faszystów na pewno mu nie przyłożyłem, ale z tego co ty piszesz to prowadziłeś z nim łagodną konwersację:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: henry 08.10.05, 20:33 a balcio zazdrości po prostu jesieni i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: henry 08.10.05, 20:41 balcio jest schyłkowy, jesień, liść ostatni już spadł:) Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: henry 08.10.05, 21:00 wydaje mi się, ze moderarzy nie lubią słowa g.n.o.j.e.k, co za życie. Odpowiedz Link Zgłoś