joannaks 07.10.05, 08:56 Witam. Muszę przekimać z dzieckiem jedną noc w Waszym mieście. Będę w okolicach "wójtowej wsi". Gdzie można się zatrzymać w miarę godnych (:-)) warunkach (i żeby nie zrujnowało kieszeni), chodzi o dziecko oczywiście.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gostek Re: hotel w Gliwicach IP: *.range86-134.btcentralplus.com 07.10.05, 13:16 Polecam hotel z super restauracja,w Wojtoej Wsi. Jest tylko jeden,tak czy siak,a nazywa sie Od Zmierzchu do Switu. Pelna kultura.Dobrze dbaja o dzieci.Czesto tam wpadam(do restauracji) z kolegami www.m90.org/view_image.php?image_id=7988 Kliknij na link. Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: hotel w Gliwicach 07.10.05, 13:23 to niy je hotel ino nocny lokal do tirowcow, i niy we Glywicach ino w Meksyku. Schodzisz na psy gostek .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: hotel w Gliwicach IP: 150.254.85.* 07.10.05, 13:29 Gość portalu: gostek napisał(a): > Polecam hotel z super restauracja,w Wojtoej Wsi. Jest tylko jeden,tak czy > siak,a nazywa sie Od Zmierzchu do Switu. > Pelna kultura.Dobrze dbaja o dzieci.Czesto tam wpadam(do restauracji) z kolegam > i > > www.m90.org/view_image.php?image_id=7988 > Kliknij na link. Gostek, chyba sie tam wybiore. Daleko to od Gleiwitz ? Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: hotel w Gliwicach 07.10.05, 13:29 pora kilometrow za meksykanskom granicom :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: hotel w Gliwicach 07.10.05, 13:33 tam sie niy przekimosz - koncowka tego filmu je tako ize ino sie jedyn ztych co szczylajom ostowo ze jednom modom dziouchom, a reszta to wilkouaki kerych szlag trafiou jak wylazua klara :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: hotel w Gliwicach IP: 150.254.85.* 07.10.05, 13:36 rico-chorzow napisał: > Co jest - przekimać ? - Starzeje sie pan Rico....... Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: hotel w Gliwicach 07.10.05, 13:41 Każdy się starzeje,czy chce,czy nie chce,tylko żargonu więźiennego nie lubię,nie moja starość,więc proszę o przetłumaczenie,przynajmniej,na polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: hotel w Gliwicach IP: *.wydaw.polsl.gliwice.pl 07.10.05, 13:43 nie wiesz co to "kimać"?? a twój przyjaciul laband wie, moze ci powie? Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: hotel w Gliwicach 07.10.05, 13:45 gostek postarej sie juzas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: hotel w Gliwicach IP: 150.254.85.* 07.10.05, 13:46 Gość portalu: gostek napisał(a): > nie wiesz co to "kimać"?? a twój przyjaciul laband wie, moze ci powie? Gostek, lokal jest calkiem calkiem, w tym nudnym i prowincjonalnym Posen chyba takiego nie znajde. Musze zawitac na Sloonsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: hotel w Gliwicach IP: 150.254.85.* 07.10.05, 13:43 rico-chorzow napisał: > Każdy się starzeje,czy chce,czy nie chce,tylko żargonu więźiennego nie lubię,ni > e > moja starość,więc proszę o przetłumaczenie,przynajmniej,na polski. ? Odpowiedz Link Zgłoś
joannaks Re: hotel w Gliwicach 07.10.05, 13:54 tłumaczę ;-)"przekimać" znaczy przenocować... dyskusja się zrobiła.. a ja nadal nie wiem za dużo.... hmmm więzienny żargon?? nie bywałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: hotel w Gliwicach 07.10.05, 14:03 joannaks napisała: > tłumaczę ;-)"przekimać" znaczy przenocować... dyskusja się zrobiła.. a ja nadal > > nie wiem za dużo.... hmmm więzienny żargon?? nie bywałam.... Ja też -nie-;)bywałem A co jest -kimać-?,-prze- jest tylko przyrostkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: hotel w Gliwicach 07.10.05, 13:58 Gość portalu: Pit napisał(a): ? Jest to wszytko? to -?- do -kimać-?,ja zawsze myślałem,że -Polacy nie gęsi,swój język mają-,więc gdzież ON? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: hotel w Gliwicach IP: *.range86-134.btcentralplus.com 07.10.05, 18:33 Zapraszam wszystkich ! Ulica Wojtowska 24. Szwager pisal,ze to w Meksyku...jest to anty-restauracyjna propaganda! Ta laska, to moja Ula. Odpowiedz Link Zgłoś