bartoszcze 07.10.05, 13:50 MyHa, w razie gdybyś miała pytania (a wierzę, że możesz ich mieć wiele:), zawsze możesz je zadać tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23001 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braid Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 13:52 ;))))))))) Moje naprawde szczere gratulacje Ciesze sie niezmiernie i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 13:58 Ja nie mogę, oczom nie wierzę, MyHa, Some. Jak z romansu:D Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 13:59 To jest najlepszy uklad jaki mozna sobie bylo wyobrazic. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 14:03 Tak Braid, co prawda myślałem o trochę innej konstelacji gwiazd, ale i ta jest intrygująca. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 14:06 Jak Gomółka z Cyrankiewiczem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 14:07 Ja nie wierzam w to co widzam, ale moguo byc gorzy! Pytanie do Jabbura, czymu nie ma BORASCI? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 14:14 Jabbura tu nie ma:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 14:20 Jabbur jest niczym duch forum - jest wszędzie i nigdzie :) - Osoby wybrane najlepiej radzą sobie z netykietą. j/a Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 14:21 Nie tylko Ty tak uważasz, jabbur: jabbur napisał: > - Osoby wybrane najlepiej radzą sobie z netykietą. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 14:26 ;))) co by nie napisac ..... ma racje ;))) Ps: pewnie dla tego Borasca nie miala szans ;))))))))))))))))))))))) Mysle ze funkcje piorunochrona wypelnilem doskonale ;))) I uwazam ze sie oplacilo ... Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 doskonała akcja partyzancka--udało Ci sie Braid 07.10.05, 14:31 zadałeś nam cios w plecy--można było sie tego po Tobie spodziewać braid napisał: > > ;))) co by nie napisac ..... ma racje ;))) > > Ps: pewnie dla tego Borasca nie miala szans ;))))))))))))))))))))))) > > Mysle ze funkcje piorunochrona wypelnilem doskonale ;))) > I uwazam ze sie oplacilo ... Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: doskonała akcja partyzancka--udało Ci sie Bra 07.10.05, 14:32 wytrzyj ekran i klawiature z jadu. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: doskonała akcja partyzancka--udało Ci sie Bra 07.10.05, 14:34 sloneczko1 napisała: > zadałeś nam cios w plecy komu nam? i co Ci przeszkadzają te osoby? tak na marginesie, Somepoint był na forum, na długo zanim Ty się tu pojawiłaś Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: doskonała akcja partyzancka--udało Ci sie Bra 07.10.05, 14:36 Co prawda to prawda, Somepoint był na forach nawet przed Tobą bartoszcze:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: doskonała akcja partyzancka--udało Ci sie Bra 07.10.05, 14:36 Pewnie, że przede mną - nawet chyba przed ballestem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 mnie to jest obojętne kiedy był albo nie był 07.10.05, 14:39 ja go nieznam ,a te posty które tu dawał przez parę dni to była tylko kiełbasa wyborcza ----------nie znam go więc nie mam do niego zaufania i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: doskonała akcja partyzancka--udało Ci sie Bra 07.10.05, 14:39 Tego nie potwierdzę, bo ballest był przede mną:) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: doskonała akcja partyzancka--udało Ci sie Bra 08.10.05, 10:08 PRZED BALLESTEM na tym forum byl tylko wedzonka ! Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 może i był ale jak ja byłam to go nie widziałam 07.10.05, 14:36 bartoszcze napisał(a): > sloneczko1 napisała: > > > zadałeś nam cios w plecy > > komu nam? > i co Ci przeszkadzają te osoby? > tak na marginesie, Somepoint był na forum, na długo zanim Ty się tu pojawiłaś > Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: doskonała akcja partyzancka--udało Ci sie Bra 07.10.05, 14:50 bartoszcze napisał(a): > sloneczko1 napisała: > > > zadałeś nam cios w plecy > > komu nam? > i co Ci przeszkadzają te osoby? > tak na marginesie, Somepoint był na forum, na długo zanim Ty się tu pojawiłaś Jesteś nietaktowny,jak jabburowo-some-braid-myszowa psiarnia;) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 14:32 Nieźle obrywałeś, uważali cię za głównego kandydata, ale jakby uważnie czytali jabbura, kandydatem redakcji od początku był ktoś inny, tylko nie chciał się zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 14:38 Tak po prowdzie ...to obecna konstalacja jest przyjemniejsza niz ta pierwotna Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 14:42 jest dobra i o to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Jabbur--jestyś głupszy niż ustawa przewiduje 07.10.05, 14:24 ale pierdoły tera godosz--somepoint sie sam przikuloł dopiyro jak moderatora zaczołeś szukać a Myha nigdy nikogo niy broniyła przed atakami forumowych hamów---a tera mie możesz zablokować bo jeszcze coś Ci powiym do rozumu tłumoku jedyn Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Jabbur--jestyś głupszy niż ustawa przewiduje 07.10.05, 14:28 suoneczko ..idz posluchaj sobie tego Hip Hopa co tu tak uparcie wklejalas Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 to ja jestem w Gliwicach a Ty jesteś tylko gościem 07.10.05, 14:32 braid napisał: > > suoneczko ..idz posluchaj sobie tego Hip Hopa co tu tak uparcie wklejalas Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 więc zachowuj sie jak gość 07.10.05, 14:32 > braid napisał: > > > > > suoneczko ..idz posluchaj sobie tego Hip Hopa co tu tak uparcie wklejalas Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Jabbur--jestyś głupszy niż ustawa przewiduje 07.10.05, 14:42 braid napisał: > > suoneczko ..idz posluchaj sobie tego Hip Hopa co tu tak uparcie wklejalas i jeszcze jedno--co masz do tego czego ja słucham? Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Jabbur--jestyś głupszy niż ustawa przewiduje 07.10.05, 14:45 nic ..sluchasz co lubisz ..taki twoj poziom jak i ten tekst byl Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Jabbur--jestyś głupszy niż ustawa przewiduje 07.10.05, 14:47 nawet do tego poziomu nie dorastasz Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: 07.10.05, 14:29 Twoja reakcja solarko1 jest najlepszym potwierdzeniem słuszności wyboru jaki dokonał Jabbur. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Moderatorzy---czy można mnie obrażać? 07.10.05, 14:34 albo zmieniać moj nick? jakoś nie widzę reakcji betoniarz-zbrodniarz napisał: > Twoja reakcja solarko1 jest najlepszym potwierdzeniem słuszności wyboru jaki > dokonał Jabbur. > Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: Moderatorzy---czy można mnie obrażać? 07.10.05, 14:37 :-)))) Twoja reakcja sloneczko1 jest najlepszym potwierdzeniem słuszności wyboru jaki dokonał Jabbur. :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Moderatorzy---czy można mnie obrażać? 07.10.05, 14:40 betoniarz-zbrodniarz napisał: > :-)))) > > Twoja reakcja sloneczko1 jest najlepszym potwierdzeniem słuszności wyboru jaki > dokonał Jabbur. > > :-))))) jakby była słuszna toby Ciebie już tu nie było Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: sloneczko , zakryj się już chmurą 07.10.05, 14:41 i przestań mącić. napij się wody, odetchnij posmakuj "moreli", odpocznij... Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: sloneczko , zakryj się już chmurą 07.10.05, 14:45 sss9 napisał: > i przestań mącić. napij się wody, odetchnij posmakuj "moreli", odpocznij... no i drugi facet co się hamsko wyraża a tu jeszcze jest-------to gdzie Ci moderatorzy są? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 sss9--przypomnij mi jeszcze inne wątki 07.10.05, 14:49 bedę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Jabbur--jestyś głupszy niż ustawa przewiduje 07.10.05, 15:09 Przed atakami chamów obronić się nie sposób. Chamów /trolle/ należy zgłaszać opiekunom forum, a samemu ignorować :) j/a Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Jabbur--jestyś głupszy niż ustawa przewiduje 07.10.05, 15:15 jabbur napisał: > Przed atakami chamów obronić się nie sposób. > Chamów /trolle/ należy zgłaszać opiekunom forum, > a samemu ignorować :) > j/a Jak obronić się przed trollowymi-decyzjami opiekunów forumowych? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 14:42 jabbur napisał: > Jabbur jest niczym duch forum - jest wszędzie i nigdzie :) > - Osoby wybrane najlepiej radzą sobie z netykietą. > j/a O,O,no to ja Panu Jabburowi kiedyś te słowa przypomnę;),zachowam ten wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 14:47 ty masz cos w sobie z obcego osmego pasarzera Nostromo... Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: witamy nowych moderatorów:) 08.10.05, 04:47 jabbur napisał: > Jabbur jest niczym duch forum widze wlasnie - straszy rowno:) > - jest wszędzie i nigdzie :) hejze - caly tutaj, a ani kawalka Ciebie w Olsztynie - drogi zapomniales?:) > - Osoby wybrane najlepiej radzą sobie z netykietą. Jabbur - powinnam przemilczec, ale dodam swoje trzy grosze. Jak widze rowniez do mnie 'pijesz' z tym stwierdzeniem:) Od kiedy to osoba notorycznie bezczelnie i bez powodu wyzywana przez trolli automatycznie zostaje uznana za nie dającą sobie rady z netykietą? Jesli dobrze pamietam oglosiles otwarte wybory na moderatora, a chwile potem olewasz zupelnie glosy Forumowiczow? Co sie stalo z Twoja neutralnoscią? Miales rozwazyc zgloszone kandydatury, a Ty po prostu poszedles na latwizne i poza forumowymi kulisami, bez udzialu Forumowiczow wybierasz osoby, ktore w ogole nie byly brane pod uwage w 'wyscigu' wyborczym? Twoje podejmowanie decyzji skomentuje tylko cytatem: "Złaź pan z tego kasztana! Więc zszedł z tego orzecha pozbierał ogórki, a wszyscy się dziwili jakie piękne pomidory." Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: witamy nowych moderatorów:) 08.10.05, 09:43 niektóre "canadian squaw", to chyba też Greczynki... Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 17:12 No wreszcie, gratuluję Wam Myha i Some serdecznie i życzę wytrwałości, brawo jabbur - świetny wybór :)) ps. Some, czy żona już wie, że masz nową partnerkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 14:31 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!! NARESZCIE ! widzę, że wzmożona korespondencja wydała owoce... ;) gratuluję wam obojgu ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 14:48 "ale pierdoły tera godosz--somepoint sie sam przikuloł dopiyro jak moderatora zaczołeś szukać a Myha nigdy nikogo niy broniyła przed atakami forumowych hamów" Suneczko, lepszego WPISU byc nie moguo, tera nos bydam wyciepowali a tych co moja rodzina hitlerowcami wyzwali te se tukej roztopierzac bydom mogli! Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 14:54 uwazaj ...bo pierwsi poleca smieciarze ktorzy dubluja watki zamias zostac przy jednym... to tez zasady netykiety ... powyzszy watek wkleiles juz w osobnym poscie ..wiec smiecisz! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 15:44 braid napisał: > > uwazaj ...bo pierwsi poleca smieciarze ktorzy...... Moonrrujesz tela! Zamiast sam piyknie witac´ tych "nowych" to smiecisz samswojymi moondrosciami niy na tymat! Tymatym woontku jest "witamy nowych moderatorów:)" a niy "uwazaj ...bo pierwsi poleca smieciarze " Wiync upszyjmie prosza o szkryklanie na tymat woontku :o() --------o00o---//{ ´°`(_)´°` }\\---o00o-------- pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 15:47 mylisz hanys swoje forum glywickich maszkarow czy jakos tak z forum Gliwice ... ;))) i pamietaj ... zywoty smieciarzy forumowych bywaja krotkie a notoryczni spamerzy czekaja dluuuugo na odblokowanie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 15:50 braid napisał: > > mylisz hanys swoje forum glywickich maszkarow czy jakos tak z > forum Gliwice ... ;))) > > i pamietaj ... zywoty smieciarzy forumowych bywaja krotkie > a notoryczni spamerzy czekaja dluuuugo na odblokowanie ;)) to drugie, to h_h akurat dobrze zna z autopsji :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 16:06 sss9 napisał: > to drugie, to h_h akurat.... Nastympny sie znod! Zamiast witac´ to niy djs´c´ ze s´mieci to jeszcze obrazo! Tymatym woontku jest "witamy nowych moderatorów:)" a niy "to drugie, to h_h akurat" Wiync upszyjmie prosza o szkryklanie na tymat woontku :o() --------o00o---//{ ´°`(_)´°` }\\---o00o-------- pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 16:09 gdybyś czytał posty zamiast powtarzał (spamował) w koło wojtek to samo, wiedziałbyś, że już witałem. ale to za trudne, pra ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 16:20 sss9 napisał: > gdybyś czytał posty zamiast powtarzał (spamował) w koło wojtek to samo, > wiedziałbyś, że już witałem. > ale to za trudne, pra ? :)))) To jak zes´ sie jusz piyknie psziwitou to zroob teroski inkszym dziebko placu na witaczka? Noo i powiydz mi ino co te twoje "to drugie, to h_h akurat dobrze zna z autopsji :))))" mo wpoolnego z witaniym? --------o00o---//{ ´°`(_)´°` }\\---o00o-------- pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 16:27 choopie, stobom to sia zanosi na dlugie lekcje. jo niy mom czasu tuplikować oczywistości i podstaw czytania niedorozwinientym slonzokom. zgłoś sia do jakegos bajtla z podstawówki, on ci pomoże. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 przeca sie do Cia zgłosioł 07.10.05, 16:40 sss9 napisał: > choopie, stobom to sia zanosi na dlugie lekcje. jo niy mom czasu tuplikować > oczywistości i podstaw czytania niedorozwinientym slonzokom. zgłoś sia do > jakegos bajtla z podstawówki, on ci pomoże. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: przeca sie do Cia zgłosi osioł :))) 07.10.05, 16:42 sloneczko1 napisała: > sss9 napisał: > > > choopie, stobom to sia zanosi na dlugie lekcje. jo niy mom czasu tuplikow > ać > > oczywistości i podstaw czytania niedorozwinientym slonzokom. zgłoś sia do > > jakegos bajtla z podstawówki, on ci pomoże. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: przeca sie do Cia zgłosi osioł :))) 07.10.05, 17:17 pedzioł co wiedzioł niydorozwiniynty sss9--szkoda mi Cie Tchórzu---umiysz sie yno sam na forum wymondrzać chamsko Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: przeca sie do Cia zgłosi osioł :))) 07.10.05, 17:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=30004648&a=30075788 potupej se jeszcze i puacz mała, puacz... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 sss9 TCHÓRZU 07.10.05, 17:29 niy jestyś wart nawet tego małego gwoździka o kierym tak godosz Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: czemuś się przyczepiła pijana makolągwo ? 07.10.05, 17:35 idź się połóż, napij melisy (myha polecała mi onegdaj), zdrzemnij się, a świat ujrzysz w nowych, piękniejszych i cieplejszych barwach. twoje zmysły na powrót rozkwitną i może wreszcie dotrze do ciebie, żeś obleśną Trollicą dotąd była ! Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 .......... 07.10.05, 17:49 Witam, A moze tak juz starczy? Prosze Was oboje. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: .......... 07.10.05, 17:50 somepoint210 napisał: > Witam, > > A moze tak juz starczy? Prosze Was oboje. ja za nią nie ganiam. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: .......... 07.10.05, 17:52 somepoint210 napisał: > Witam, > > A moze tak juz starczy? Prosze Was oboje. ponoć jestyś moderatorem to nie widziałeś jaki to typ jest tyn sss9? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: ..........i gdzie tu Twoja bezstronniczość???? 08.10.05, 10:17 somepoint210 napisał: > Witam, > > A moze tak juz starczy? Prosze Was oboje. Re: czemuś się przyczepiła pijana makolągwo ? sss9 07.10.05, 17:35 + odpowiedz idź się połóż, napij melisy (myha polecała mi onegdaj), zdrzemnij się, a świat ujrzysz w nowych, piękniejszych i cieplejszych barwach. twoje zmysły na powrót rozkwitną i może wreszcie dotrze do ciebie, żeś obleśną Trollicą dotąd była ! Odpowiedz Link Zgłoś
liza1000 Re: witamy nowych moderatorów:) 07.10.05, 21:31 Ja tez witam moderatorow. Teraz postaram sie byc czesciej Na pewno bedzie milej niz bylo do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: witamy nowych moderatorów:) 08.10.05, 10:14 "Jabbur - powinnam przemilczec, ale dodam swoje trzy grosze. Jak widze rowniez do mnie 'pijesz' z tym stwierdzeniem:) Od kiedy to osoba notorycznie bezczelnie i bez powodu wyzywana przez trolli automatycznie zostaje uznana za nie dającą sobie rady z netykietą? Jesli dobrze pamietam oglosiles otwarte wybory na moderatora, a chwile potem olewasz zupelnie glosy Forumowiczow? Co sie stalo z Twoja neutralnoscią? Miales rozwazyc zgloszone kandydatury, a Ty po prostu poszedles na latwizne i poza forumowymi kulisami, bez udzialu Forumowiczow wybierasz osoby, ktore w ogole nie byly brane pod uwage w 'wyscigu' wyborczym? Twoje podejmowanie decyzji skomentuje tylko cytatem: "Złaź pan z tego kasztana! Więc zszedł z tego orzecha pozbierał ogórki, a wszyscy się dziwili jakie piękne pomidory." Odpowiedz Link Zgłoś
praszka.m Re: witamy nowych moderatorów:) 08.10.05, 21:58 Ten uklad zapewne będzie dobry, Gratuluje i życze sukcesow na forum . MyHa trzymam kciuki. Nie daj sie pożreć rekinom. Pozdrawiam -praszka- Odpowiedz Link Zgłoś
veto4 Re: witamy nowych moderatorów:) 09.10.05, 01:34 Gratuluję i życzę powodzenia. 5 praca Heraklesa przed Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: witamy nowych moderatorów:) 09.10.05, 01:59 veto4 napisał: > Gratuluję i życzę powodzenia. 5 praca Heraklesa przed Wami. Gorgonie,łby zerwać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest [...] IP: 85.212.11.* 09.10.05, 02:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś