sss9 30.12.05, 11:08 kończy się rok, może czas na choć małe podsumowanko ? o forum, o nas ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myha1 Re: Podsumowanie. ;-) 30.12.05, 12:43 sss9 napisał: > kończy się rok, może czas na choć małe podsumowanko ? > o forum, o nas ? no to ja zaczynam:) O forum trudno mi się wypowiadać , bo mogę zostać odebrana tendencyjnie... To może o sobie : - prywatnie ; dobry rok, nowi członkowie rodziny...najmilsi:) - zawodowo....oby nie było gorzej;) -no i na forum.....zostałam przez Was i derekcję doceniona ...co cieszy tym bardziej, że znacie mnie dopiero niecały roczek ... A teraz troszkę o Was ;) Nie zdążyłam Was jeszcze dobrze poznać ....ale generalnie mogę stwierdzić , że po tych miesiącach bardzo burzliwych ...myślę tu o miesiącach od czerwca do pażdziernika ....nastał teraz spokój i w miarę ład :) To Wasza zasługa...muszę Wam się przyznać , że miałam poważne obawy przed przyjęciem tej propozycji...ale przyjęliście mnie życzliwie za co wielkie dzięki. Korzystając zaś teraz z okazjii...chcę zyczyć Wam wszystkim Dosiego Roku 2006...spełnienia marzeń i przedewszystkim zdrowia....i mam nadzieję , że jeszcze trochę wytrzymacie z MyHą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Podsumowanie. ;-) 30.12.05, 19:10 dla mnie był to w zasadzie pierwszy pełny rok z FG. myślę, że bardzo mu pomogło odejście paru nawiedzonych, lecz niedouczonych i ewidentnie skrzywionych psychicznie użytkowników. szczęśliwie dla nas, dziś dają dowody swojej groteskowej i żałosnej ignorancji i zwyczajnej, małej zawiści i pieniactwa gdzie indziej. wybory moderatorów były ostatnim jaskrawym dowodem, że instytucja ta była na FG konieczna. dziś ci, którzy najbardziej przeciw niej protestowali sami trzymają w rękach "cenzorskie nożyce" na własnym "forum w nieustającej budowie". chichot historii - słyszycie ? ;) szkoda, że razem z nimi w poczuciu jakiejś irracjonalnej wspólnoty plemiennej, odeszło paru dotąd rozsądnych userów - szkoda, ale trudno... jest dobrze, moderatorzy są w porządku, chyba się przy nas specjalnie nie męczą, nie mamy tu już bitew i wojny, a o to przecież chodzi - o normalne forum wymiany myśli i opinii, i zabawy. co cenne - nie kłócimy się między sobą, jak to się dzieje na innych forach, chyba się "dotarliśmy" ? byłbym rad, gdyby czasem zaglądnął ktoś ze starych znajomych, kto dziś z powodu "nowej drogi życia" ma mniej dla forum czasu, a także chętnie widziałbym tych wszystkich, którzy kiedyś odeszli z FG by założyć własne Gliwiczanie.pl . tego życzę sobie i Forum Gliwice. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Podsumowanie. ;-) 30.12.05, 22:00 Podpisuje sie pod Wami,bo wiekszosc zostala juz powiedziana.Nareszcie troche spokoju na forum.Mam nadzieje,ze kolejny rok tez taki bedzie:-) Szczesliwego 2006 milym forumowiczom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! niech zyja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.01.06, 22:08 sss9 napisał: > nie mamy tu już bitew i wojny, a o to przecież chodzi - o normalne forum > wymiany myśli i opinii, i zabawy. > co cenne - nie kłócimy się między sobą, jak to się dzieje na innych forach, > chyba się "dotarliśmy" ? a nie zauwazyles, ze kisicie sie we wlasnym sosie i nie dopuszczacie innych pogladow niz wasze wlasne? ale to chyba bylo waszym celem. niech zyje nacjonalistyczna Polska i nacjonalistyczny ROPS! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: niech zyja 04.01.06, 22:39 Gość portalu: !!! napisał(a): >coś tam pierdu, pierdu... > niech zyje nacjonalistyczna Polska i nacjonalistyczny ROPS! właśnie wyraziłeś swój pogląd. niech ci żyje co tam chcesz. p.s. bycie tak żałosnym musi być bolesne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Podsumowanie. ;-) 31.12.05, 02:50 Chyba moge rzec, ze poznalem w ciagu tego roku mocka fajnych ludzi. Juzas bydzie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Podsumowanie. ;-) 31.12.05, 20:42 Podsumowanie: jestem zbyt inteligentny na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 sprostowanie 31.12.05, 20:46 Hehe, mialem na mysli "silesiane", nie to forum. Pardon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Podsumowanie. ;-) IP: 150.254.85.* 02.01.06, 11:33 Myślę, że miniony rok, a szczególnie jego końcówka była bardzo dobra dla FG. Odpowiedz Link Zgłoś
gibbon2005 [...] 03.01.06, 23:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś