Dodaj do ulubionych

TECHNIKUM SAMOCHODOWE

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.11.02, 19:04
Szukam ludzi którzy w latach 1976-1981 uczęszczali do Technikum Samochodowego.
Wychowawcą klasy był mgr Andrzej Panczyszyn ----zresztą była tylko jedna
klasa technikum rozpoczynająca naukę w 1976 roku.
Wojtek Brzezinski , bogdan Urban , Jurek Musioł czy jeszcze pamiętacie te
lata???
Fajnie byłoby się kiedyś spotkać --
Obserwuj wątek
    • Gość: greg40 Re: TECHNIKUM SAMOCHODOWE IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.11.02, 19:07
      Gość portalu: greg40 napisał(a):

> Szukam ludzi którzy w latach 1976-1981 uczęszczali do Technikum Samochodowego.
      > Wychowawcą klasy był mgr Andrzej Panczyszyn ----zresztą była tylko jedna
      > klasa technikum rozpoczynająca naukę w 1976 roku.
      > Wojtek Brzezinski , bogdan Urban , Jurek Musioł czy jeszcze pamiętacie te
      > lata???
      > Fajnie byłoby się kiedyś spotkać --
    • Gość: Opus2 Re: TECHNIKUM SAMOCHODOWE IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 19:57
      Gość portalu: greg40 napisał(a):

> Szukam ludzi którzy w latach 1976-1981 uczęszczali do Technikum Samochodowego.
      > Wychowawcą klasy był mgr Andrzej Panczyszyn ----zresztą była tylko jedna
      > klasa technikum rozpoczynająca naukę w 1976 roku.
      > Wojtek Brzezinski , bogdan Urban , Jurek Musioł czy jeszcze pamiętacie te
      > lata???
      > Fajnie byłoby się kiedyś spotkać --
      • Gość: XXL Re: TECHNIKUM SAMOCHODOWE IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.11.02, 17:08
        Gość portalu: Opus2 napisał(a):

> Gość portalu: greg40 napisał(a):
        >
        > > Szukam ludzi którzy w latach 1976-1981 uczęszczali do Technikum Samochodow
        > ego.
        > > Wychowawcą klasy był mgr Andrzej Panczyszyn ----zresztą była tylko jedna
        > > klasa technikum rozpoczynająca naukę w 1976 roku.
        > > Wojtek Brzezinski , bogdan Urban , Jurek Musioł czy jeszcze pamiętacie te
        > > lata???
        > > Fajnie byłoby się kiedyś spotkać --
    • Gość: Dora@1605 Re: TECHNIKUM SAMOCHODOWE IP: *.proxy.aol.com 29.11.02, 22:00
      Znajdz mi jeszcze Achima podobno zostal soltysem.(informacja 15-20 lat stara)
      • Gość: greg40 Re: TECHNIKUM SAMOCHODOWE IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.12.02, 15:19
        Gość portalu: Dora@1605 napisał(a):

> Znajdz mi jeszcze Achima podobno zostal soltysem.(informacja 15-20 lat stara)
        Jurek napisz gzie został tym słtysem.
        A ja myślałem że on też wyjechał do Niemiec.
        • Gość: Dora Re: TECHNIKUM SAMOCHODOWE IP: *.proxy.aol.com 16.12.02, 08:12
          A. mieszkal w Jasionach gm.Lubie za Pyskowicami.Kawal o Pinokio byl super!
    • Gość: greg40 Re: TECHNIKUM SAMOCHODOWE IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.12.02, 16:36
      no to hoop

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka