Gość: lusia IP: *.poch.com.pl / *.poch.com.pl 18.04.06, 14:34 Gdzie w centrum Gliwic jest zegamistrz, chcę wymienić baterie w zegarku. Kiedyś był na Matejki ale zlikwidowany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zalany faramusz Re: zegarmistrz IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 18.04.06, 17:41 Gość portalu: lusia napisał(a): > Gdzie w centrum Gliwic jest zegamistrz, chcę wymienić baterie w zegarku. > Kiedyś był na Matejki ale zlikwidowany. Nie zlikwidowany, ale przeniósł się na piętro (po schódkach trza się przemieścić) ;) ATSD: Nie szkoda Ci czasu i forsy? Ostry scyzoryczek i maks. 2 min. na wyjęcie i włożenie bateryjki. faramusz (zdziwiony) -- Ozacnym faramuszu Odpowiedz Link Zgłoś
ivva1 Re: zegarmistrz 18.04.06, 23:44 dobry zegarmistrz jest tez w GCH na parterze (nie w podziemiech) Stoisko z markowymi zegarkami TIMEX, CASIO,nie pamiętam nr stoiska, ale wymiaenia również baterie w zegarkach wodoszczelnych Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: zegarmistrz 22.04.06, 14:02 Gość portalu: lusia napisał(a): > Gdzie w centrum Gliwic jest zegamistrz, chcę wymienić baterie w zegarku. > Kiedyś był na Matejki ale zlikwidowany. Lusia po co bydziesz szukać. Lepij kup se nowy zegarek. Odpowiedz Link Zgłoś