aardan 22.06.06, 16:54 Co mi radzicie w takiej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: td Re: Moja dziewczyna chce iść do klasztoru. IP: *.freedom2surf.net 22.06.06, 16:57 a co tu radzic? wykorzystaj chwile poki jeszcze w szeregi klasztoru nie wstapila. Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: Moja dziewczyna chce iść do klasztoru. 22.06.06, 17:27 Z powołaniem nie wygrasz hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mariola Re: Moja dziewczyna chce iść do klasztoru. IP: *.22.radom.pilicka.pl 22.06.06, 17:36 Idz na księdza, to bedziecie się spotykać po kryjomu na małe co nieco...:) Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: Moja dziewczyna chce iść do klasztoru. 22.06.06, 17:47 Chyba w konfesjonale:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciek Moja dziewczyna chce iść do klasztoru. IP: *.ks.k.pl / *.korbank.pl 22.06.06, 19:31 Ja znam przypadek kolegi ze studiów kiedy 5 dziewczyn z rozpaczy poszło do klasztoru za nim bo tylko on i nikt inny a pozostałe 15 dziewczyn postanowiło zostac dziewicami konsekrowanymi bo tylko on i nikt inny. Tak wiec kobiety moga zrobic wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: Moja dziewczyna chce iść do klasztoru. 22.06.06, 19:37 A co ma zamiar zrobić z Tobą? mówiła Ci, czy jej to lata koło tej świętojebliwej dupy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktos Re: Moja dziewczyna chce iść do klasztoru. IP: *.pro-internet.pl 22.06.06, 19:40 Nic nie poradzisz z Panem Buczkiem nie wygrasz. Swoja droga musisz mieć cos ze Shreka skoro twoja panna chce iśc do klasztoru. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 20latka Re: Moja dziewczyna chce iść do klasztoru. IP: *.e-data.net.pl 22.06.06, 19:46 Kurcze, pogadaj z nią. Skoro chce iśc do klasztoru to po jaka cholerę tkwi z Tobą w związku. Może tak tylko żartuje, duzo dziewczyn bardziej w żarcie tak mówi, choć bywa przy tym poważna. Może nie warto sie przejmować, poważnie, musisz powiedzieć co o tym myslisz, i jak ona to sobie wyobrażą!!pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Seshru Re: Moja dziewczyna chce iść do klasztoru. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:17 to ze chce isc to nie znaczy ze zostanie, musi wytrwac warunki jakie panuja w klasztorach, a nie wszystkim sie udaje, jeszcze sie okaze ze wruci i to w podskokach do Ciebie. A do tej pory ja rozpieszczajile sie da :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Coco Re: Moja dziewczyna chce iść do klasztoru. IP: *.com / *.venaritmo.com 22.06.06, 23:44 Drogi kolego!!!! Przekazuję do Twojej wiadomości,że Twoja internetowa Ofelia- nie dziewczyna, jak piszesz, zmieniła plany- co do wstąpienia w szeregi "klasztornych aniołków". Od dzisiaj jest najbardziej uwodzicielską kobitką i wybiera się do piekła, w celu poderwania Szatana i objęcia tronu- czyli świata. Miej się więc na baczności, bo nie znasz dnia, ani godziny, a... "Do nieba, do piekła za Tobą będę szła...<muza>":))) I pamiętaj, że grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam, gdzie chcą. Pozdrawiam i życzę bardziej ciekawych tematów na założenie forum z moją osobą w roli głównej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Siostra COCO :) Re: Moja dziewczyna chce iść do klasztoru. IP: *.21.pl / 213.199.204.* 22.06.06, 23:59 Witam nieznajomego :).... tak sie sklada ze Twoja, jak to powiadasz " dziewczyna " Ofelia...to moja siostra .... ktora znam wysmienicie i moge powiedziec jedno ze jako siosta postaram sie jej wybic z glowy ten pomysl ....powod?? jest bardzo prosty...to inteligenta, wykształcona dziewczna....o nieprzecietnej urodzie...która nie narzeka na powodzenie ...a jej dziwny pomysl jak wiem...jest odzwierciedleniem tego iż, na jej drodze pojawił sie istny "diabeł".... to jednak nie powod zeby podjac taka decyzje...co wiecej, taka istota jak ona zasluguje na prawdziwe szczescie i milosc...i wiem ze znajdzie juz niedlugo odpowiednia osobe... bo wbrew pozorom ,, tak owe jeszcze istnieja na ziemi !! :) wiec nie masz powodow do zmartwien wszystko jest pod katrola i obiecuje Ci ze bedzie jak trzeba... a takiej decyji mowie zdecydowanie NEVER!! moje uszanowania Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Książe:) Re: Moja dziewczyna chce iść do klasztoru. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 00:06 >>>>>>>>>>>>>>ZAPROSZENIE<<<<<<<<<<<<<<<< COCO i siostra COCO :)Skoro juz jestescie siostrami wiec zapraszam was do klasztoru.Zbliza sie weekend wiec bedziemy imprezowac przy winku mszalno klasztornym.Przeciez Bozus kazal sie radowac zyciem;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Coco Re: Moja dziewczyna chce iść do klasztoru. IP: *.com / *.venaritmo.com 23.06.06, 09:16 Książe proponuje winko mszalno-klasztorne???...hmm...ok, będzie do tego okazja po obronie:)Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Siostra COCO :) Re: Moja dziewczyna chce iść do klasztoru. IP: *.21.pl / 213.199.204.* 23.06.06, 10:23 Witaj Książe:)) .... co do winka mszalno - klasztornego, to mam male wątpliwości czy jest to odpowiedni trunek...ale skoro tak mowisz to warto sprobowac...wiec ja z siostra sie piszemy... w sumie jest co oblewac...podaj miejsce godzine ... a i co najwazniejsze obowiazujacy stroj ...bo jesli ma to byc habit to moze byc nielada problem ale cos sie zalatwi:D hihihihi ...pozdrawiam Książunia D: Odpowiedz Link Zgłoś