Gość: Baska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:04 Czy ktoś z Was wie może gdzie w Gliwicach można dokonać legalizacji butli gazowej (turystycznej). Zaczyna się sezon i muszę o tym pomyśleć :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: perypatetyk Re: Legalizacja butli IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 27.04.06, 15:06 Ważny temat poruszyłaś, też szukam tej usługi. Lat temu parę woziłem butlę do legalizacji do jakiejś polecanej mi placówki gdzieś za Zabrzem (w kier. na Mikołów) - miejscowości nie pamiętam. Doświadczenie z tego mam b. negatywne: - za butlę znakomicie utrzymaną (przebywała w uszytym kubraczku moherowym ;) ), dostałem na wymianę podrdzewiałą i obtłuczoną. Nie protestowałem będąc w sytuacji podbramkowej, - za "usługę" kazali se słono zapłacić, nie wiele mniej niż za nową, - zawór jak się później okazało chodził ciężko i szybko się rozszczelnił, zanim zużył się gaz. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Legalizacja butli 27.04.06, 17:26 sadzę, że możecie to zrobć tutaj swww.rudgaz1.slask.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś