gliwin 03.06.06, 17:41 www.nowiny.gliwice.pl/ng/wiadomosci.htm Dziwne, ze Potocki sie nie odwolal i wszytko toczylo sie wylacznie w sadzie gliwickim... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frezjagl Re: Sprawa Potockiego 03.06.06, 17:51 A jak wyglada sprawa procesu Z.Frankiewicza z Dziennikiem Zachodnim odnosnie artykulo o raporcie NIK o wyprzedazy gruntow gliwickich za bezcen? Gazeta sie odwolala? Bo w lutym wyrok nie byl jeszcze prawomocny. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Sprawa Potockiego 03.06.06, 18:51 gliwin napisał: > www.nowiny.gliwice.pl/ng/wiadomosci.htm > Dziwne, ze Potocki sie nie odwolal i wszytko toczylo sie wylacznie w sadzie > gliwickim... > ano nic w tym dziwnego - na potrzeby kampanii wyborczej Potocki obsmarował kontrkandydata i jego popleczników kombinując tak - jeśli się uda, to ewentualny proces przegram lub doprowadzę do ugody już jako prezydent. niestety dla niego - przegrał wszystko i jako zwykły śmiertelnik nie ma ochoty szlajać się po sądach. i dobrze, że przegrał - śmiem twierdzić, że jako prezydent miasta nie byłby wcale lepszy i transparentniejszy od Frankiewicza. taka gmina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re: Sprawa Potockiego IP: *.kat.3s.pl 03.06.06, 19:53 sss9 napisał: > ano nic w tym dziwnego - na potrzeby kampanii wyborczej Potocki obsmarował > kontrkandydata i jego popleczników kombinując tak - jeśli się uda, to ewentualn > y > proces przegram lub doprowadzę do ugody już jako prezydent. > - problem Potockiego polega na tym , ze nie posiada dowodów na poparcie swoich oskarżen ;( a czy mówił nieprawdę ?? hmm..... wątpię.. Poza tym jak ma te dowody znależć jak nawet komisja rewizyjna w Gliwicach nie kontroluje poczynań prezydenta, jego zastępców i urzędników ..... Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Sprawa Potockiego 03.06.06, 20:03 :))) jak się nie ma dowodów, a tylko zasłyszane ploty, których prawdziwości nikt ze świadków nie potwierdzi, to się nie daje artykułu do gazety w formie płatnego ogłoszenia wyborczego. ;) tyle, to były poseł wiedzieć powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re: Sprawa Potockiego IP: *.kat.3s.pl 03.06.06, 20:10 sss9 napisał: > :))) jak się nie ma dowodów, a tylko zasłyszane ploty, których prawdziwości nik > t > ze świadków nie potwierdzi, to się nie daje artykułu do gazety w formie płatneg > o > ogłoszenia wyborczego. ;) > tyle, to były poseł wiedzieć powinien. ... zgadzam się całkowicie :)))....po tym artykule mamusia p. posła zaraz straciła posadę w UM... > Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Sprawa Potockiego 03.06.06, 20:13 dziś mamusia ma się chyba lepiej niż kiedyś w U.M? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re: Sprawa Potockiego IP: *.kat.3s.pl 03.06.06, 20:18 ;) zwsze się miała dobrze ;)) Jej przychodnia , to piękny budyneczek.... Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Sprawa Potockiego 03.06.06, 20:23 zawsze imponowała mi ta zdolność do "uwłaszczania się" środowiska lekarskiego - niepowszechna przecież wśród innych grup zawodowych... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re: Sprawa Potockiego IP: *.kat.3s.pl 03.06.06, 20:38 sss9 napisał: > zawsze imponowała mi ta zdolność do "uwłaszczania się" środowiska lekarskiego > - > niepowszechna przecież wśród innych grup zawodowych... ;) :) mnie natomiast do tej pory wkurza ,ze nie dane mi było znależć się we właściwym miejscu , o właściwej porze i takowe "uwłaszczania " obeszły mnie bokiem :( Odpowiedz Link Zgłoś