Dodaj do ulubionych

Sprawa Potockiego

03.06.06, 17:41
www.nowiny.gliwice.pl/ng/wiadomosci.htm
Dziwne, ze Potocki sie nie odwolal i wszytko toczylo sie wylacznie w sadzie
gliwickim...

Obserwuj wątek
    • frezjagl Re: Sprawa Potockiego 03.06.06, 17:51
      A jak wyglada sprawa procesu Z.Frankiewicza z Dziennikiem Zachodnim odnosnie
      artykulo o raporcie NIK o wyprzedazy gruntow gliwickich za bezcen? Gazeta sie
      odwolala? Bo w lutym wyrok nie byl jeszcze prawomocny.
    • sss9 Re: Sprawa Potockiego 03.06.06, 18:51
      gliwin napisał:

> www.nowiny.gliwice.pl/ng/wiadomosci.htm
      > Dziwne, ze Potocki sie nie odwolal i wszytko toczylo sie wylacznie w sadzie
      > gliwickim...
      >

ano nic w tym dziwnego - na potrzeby kampanii wyborczej Potocki obsmarował
      kontrkandydata i jego popleczników kombinując tak - jeśli się uda, to ewentualny
      proces przegram lub doprowadzę do ugody już jako prezydent. niestety dla niego -
      przegrał wszystko i jako zwykły śmiertelnik nie ma ochoty szlajać się po sądach.
      i dobrze, że przegrał - śmiem twierdzić, że jako prezydent miasta nie byłby
      wcale lepszy i transparentniejszy od Frankiewicza. taka gmina...
      • Gość: fesia Re: Sprawa Potockiego IP: *.kat.3s.pl 03.06.06, 19:53
        sss9 napisał:
        > ano nic w tym dziwnego - na potrzeby kampanii wyborczej Potocki obsmarował
        > kontrkandydata i jego popleczników kombinując tak - jeśli się uda, to ewentualn
        > y
        > proces przegram lub doprowadzę do ugody już jako prezydent.
        > -

problem Potockiego polega na tym , ze nie posiada dowodów na poparcie swoich
        oskarżen ;( a czy mówił nieprawdę ?? hmm..... wątpię.. Poza tym jak ma te
        dowody znależć jak nawet komisja rewizyjna w Gliwicach nie kontroluje poczynań
        prezydenta, jego zastępców i urzędników .....
        • sss9 Re: Sprawa Potockiego 03.06.06, 20:03
          :))) jak się nie ma dowodów, a tylko zasłyszane ploty, których prawdziwości nikt
          ze świadków nie potwierdzi, to się nie daje artykułu do gazety w formie płatnego
          ogłoszenia wyborczego. ;)
          tyle, to były poseł wiedzieć powinien.
          • Gość: fesia Re: Sprawa Potockiego IP: *.kat.3s.pl 03.06.06, 20:10
            sss9 napisał:

> :))) jak się nie ma dowodów, a tylko zasłyszane ploty, których prawdziwości nik
            > t
            > ze świadków nie potwierdzi, to się nie daje artykułu do gazety w formie płatneg
            > o
            > ogłoszenia wyborczego. ;)
            > tyle, to były poseł wiedzieć powinien.

... zgadzam się całkowicie :)))....po tym artykule mamusia p. posła zaraz
            straciła posadę w UM...
            >
            • sss9 Re: Sprawa Potockiego 03.06.06, 20:13
              dziś mamusia ma się chyba lepiej niż kiedyś w U.M? ;)
              • Gość: fesia Re: Sprawa Potockiego IP: *.kat.3s.pl 03.06.06, 20:18
                ;) zwsze się miała dobrze ;)) Jej przychodnia , to piękny budyneczek....
                • sss9 Re: Sprawa Potockiego 03.06.06, 20:23
                  zawsze imponowała mi ta zdolność do "uwłaszczania się" środowiska lekarskiego -
                  niepowszechna przecież wśród innych grup zawodowych... ;)
                  • Gość: fesia Re: Sprawa Potockiego IP: *.kat.3s.pl 03.06.06, 20:38
                    sss9 napisał:

> zawsze imponowała mi ta zdolność do "uwłaszczania się" środowiska lekarskiego
                    > -
                    > niepowszechna przecież wśród innych grup zawodowych... ;)

:)
                    mnie natomiast do tej pory wkurza ,ze nie dane mi było znależć się we właściwym
                    miejscu , o właściwej porze i takowe "uwłaszczania " obeszły mnie bokiem :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka