mragin 16.08.06, 21:19 czy możecie polecić nie nerwowego instruktora tzn . namiary na szkole nauki jazdy.dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszko966 Re: instruktor samoch. 16.08.06, 22:06 Ja osobiście bardzo sobie cenię "Mirox" (mają biuro w Łabędach na ul. Wolności) i kursy u pana Tomka (uciekło mi naziwsko). Kiedyś był on tam szeregowym pracownikiem, ale od kiedy "tytułowy" Mirek został egzaminatorem, pan Tomek przejął od niego szkołę. Jest miły, cierpliwy i lubi sobie pogwizdać w samochodzie. ;-) Z kolei bardzo nie polecam "L Szkoły". Tam pracownicy są z kolei bardzo nie mili, a czasem wręcz agresywni. Miałem u nich tylko kilka godzin jazd, ale skutecznie się zraziłem. Jedyny ich atut to łatwy dojazd, bo siedzibę mają na Jagiellońskiej. Jeśli szukasz jakiegoś kompromisu: połączenie w miare przyjemnej atmosfery i siedziby w centrum, to do polecenia jest też PZMot na ul. Lutyckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: instruktor samoch. 17.08.06, 08:13 mragin napisała: > czy możecie polecić nie nerwowego instruktora tzn . namiary na szkole nauki > jazdy.dzięki ;)) ...takie rzeczy , to tylko w Erze.... Odpowiedz Link Zgłoś