Dodaj do ulubionych

Serwis "Wybory samorządowe 2006"

24.09.06, 14:47
Urochomiony zostal nowy serwis o zblizajacych sie wyborach samorzadowych,
znajdziecie go pod tym adresem, widoczny jest takze w opisie forum;
forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540804.html?x=2904349

Zapraszam do dyskusji na kandydatami, tam zostal przeniesiony watek
zatytulowany "Kogo na radnego", pod linkiem "Slaskie".
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Re: Serwis "Wybory samorządowe 2006" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 16:31
      Nie podoba mi sie pomysł wrzucana Gliwic do wspólnego kotła z całym Śląskiem.
      W końcu FG pomyślane jest jafo forum dla i o sprawach społeczności naszego miasta.
      • Gość: kuba Re: Serwis "Wybory samorządowe 2006" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 16:41
        Przy takiej metodzie na FG pozostaną wątki typu " Dzień dobry Gliwice :) ", "
        Dobry fryzjer w Gliwicach, pasemka ", "Dobry fotograf na wesele" itp.

Nieciekawie i nudno by tu było...
      • somepoint210 Re: Serwis "Wybory samorządowe 2006" 24.09.06, 17:00
        Gość portalu: kuba napisał(a):

> Nie podoba mi sie pomysł wrzucana Gliwic do wspólnego kotła z całym Śląskiem.
        > W końcu FG pomyślane jest jafo forum dla i o sprawach społeczności naszego mias
        > ta.

Sam pomysl oddzielnego serwisu interesujacy, ale niezbyt chyba szczesliwy, choc
        powody sa zrozumiale. To wladze portalu zdecydowaly o takim rozwiazaniu, nie my.
        • Gość: kuba Re: Serwis "Wybory samorządowe 2006" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 17:24
          "To wladze portalu zdecydowaly o takim rozwiazaniu, nie my"

Powinienem się domyśleć; trudno mi było przyjąć, że to stało się przy Twoim
          poparciu :)

"pomysl oddzielnego serwisu interesujacy, ale niezbyt chyba szczesliwy, choc
          powody sa zrozumiale"

Może i "zrozumiałe", ale w nie zbyt szczęśliwym sensie. Dla mnie ten "pomysł"
          pachnie zawoalowaną cenzurą :/
          Tym dziwną, że dzieje się to pod szyldem GW :-O

• somepoint210 Re: Serwis "Wybory samorządowe 2006" 24.09.06, 17:45
            Zaraz tam cenzura, szukasz wszedzie spiskow, masz przeciez link w opisie forum:)
            Nieszczesliwy, poniewaz lokalne spolecznosci, a przynajmniej spora czesc
            internautow zyje zblizajacymi sie wyborami i ich opinie, komentarze beda goscic
            na forach miejskich coraz czesciej, to zrozumiale. A powody, dla ktorych portal
            zdecydowal o oddzielnym serwisie to prawdopodobne proby agitacji i dyskredytacji
            kandydatow, przy mozliwych insynuacjach i podawaniu informacji z kapelusza.
            Portal robi to we wlasnym interesie, a nie z uwagi na wlasne preferencje
            wyborcze, czyli jak to ujales "zawoalowana cenzure". Jezeli podejdziesz to tego
            bez emocji dojdziesz do tego samego wniosku, chyba ze jestes czlonkiem sztabu
            wyborczego jednego z kandydatow, wtedy zrozumiem Twoje oceny:)
    • Gość: ZyF Re: Serwis "Wybory samorządowe 2006" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 18:48
      Blokowanie informacji o tirach, wyborach, DTS itp jest dranstwem. Dla obslugi
      tego forum wazniejszy jest fryzjer.
    • bardzonielubiedrani Re: Serwis "Wybory samorządowe 2006" 24.09.06, 18:52
      Wiec kogo proponujecie na radnych z poszczegolnych okregow?
      Ja na radnego z okregu nr 1 proponuje p. Malca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka