evek 19.05.03, 14:17 ... w Gliwicach mozna spotkac najlepszych informatykow i fotografow? jest nagroda w moim konkursie - kabelek do wygrania, a moze i bonusik... ;O) ciekawe czy ktos zgadnie????? ;O) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emerson Re: gdzie... 19.05.03, 15:40 Może na Politechnice Śląskiej? Informatyka jest tam na niezłym poziomie... pzdr. Emerson Odpowiedz Link Zgłoś
emerson Re: gdzie... 20.05.03, 23:36 No to może Gliwicki Klub Filmowy "Wrota"? ( www.gkf.wrota.glt.pl/ ) Informatyka jest (strona www), zdjęcia rozmaite też :-) pzdr. Emerson Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: gdzie...czyto sie kaj 21.05.03, 06:42 emerson napisał: > No to może Gliwicki Klub Filmowy "Wrota"? ( www.gkf.wrota.glt.pl/ ) > Informatyka jest (strona www), zdjęcia rozmaite też :-) > pzdr. Emerson Emerson, niy gimastykuj sie i tak niyzgodniesz, jyj idzie na 100% o: www.gliwiczanie.of.pl/ pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: gdzie...czyto sie kaj 21.05.03, 18:25 hanys_hans napisał: > Emerson, niy gimastykuj > sie i tak niyzgodniesz, jyj idzie na 100% o: > > www.gliwiczanie.of.pl/ > pyrsk_hanys_hans gimnastykuj sie Emerson, gimnastykuj bo hanys_hans nie zgadl :O) Odpowiedz Link Zgłoś
emerson Re: gdzie...czyto sie kaj 23.05.03, 11:30 evek napisała: > gimnastykuj sie Emerson, gimnastykuj bo hanys_hans nie zgadl :O) No już nie wiem- może jakaś podpowiedź? ;-) pzdr. Emerson Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: gdzie...czyto sie kaj 23.05.03, 15:06 emerson napisał: > No już nie wiem- może jakaś podpowiedź? ;-) > pzdr. Emerson > podpowiedz... tojestbliskopolitechnikiWbardzouroczymmiejscu ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
emerson Re: gdzie...czyto sie kaj 23.05.03, 17:56 A może chodzi Ci o jakąś knajpę? Że też nie pomyślałem wcześniej... Tylko którą? ;-) W zacisznym miejscu jest "Mleczarnia" (ale nigdy tam jeszcze nie byłem, więc nie wiem czy są tam informatyccy i fotograficy) pzdr. Emerson Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: gdzie...czyto sie kaj 26.05.03, 09:14 no niestety nie jest to knajpa zadna :O) ale tak mysle, ze skoro sie starasz, to chyba bedzie dla ciebie jakas dodatkowa nagroda, za staranie ;O) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: gdzie... 19.05.03, 18:03 evek napisała: > ... w Gliwicach mozna spotkac najlepszych informatykow i fotografow? > jest nagroda w moim konkursie - kabelek do wygrania, a moze i bonusik... ;O) > ciekawe czy ktos zgadnie????? ;O) > Dzioucha, take cojs´ niywiysz? Sam mosz adresa: free.art.pl/foto_2000/ pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: gdzie... 20.05.03, 09:00 GGF zwana tudziez preclem jest prawie dobra odpowiedzia. ale moj konkurs dotyczy jednak czegos innego ;O) ale dzieki za link, bo oznacza, ze ludzie patrza :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k0lc Re: gdzie... IP: *.prosynchem.gliwice.pik / *.gazeta.pl 21.05.03, 10:32 Informatykow?? Moze na tzw. Miedzynarodowym Dworcu Autobusowym, gdy wracaja na urlop ze saksow w Niemczech? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: gdzie... 21.05.03, 22:12 magdzik666 napisała: > a ja tam wiem gdzie:))) > zastanawiam sie czy ktos ma realne szanse wygrac ten kabelek Evku:) czy ten kabelek jakiś trefny że go nie chcesz wygrać skoro wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: gdzie... 21.05.03, 22:43 meg_s napisała: > magdzik666 napisała: > > > a ja tam wiem gdzie:))) > > zastanawiam sie czy ktos ma realne szanse wygrac ten kabelek Evku:) > > > czy ten kabelek jakiś trefny że go nie chcesz wygrać skoro wiesz? "XXX" Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik666 Re: gdzie... 22.05.03, 23:05 Nie jest trefny bo Evek to bardzo porzadna firma:))) Ale nie chce Wam zabierac mozliwosci zgadywania dalej. Dla mnie jest to oczywiste, bo ja wszystkich informatykow i fotografow wymienionych przez Evka znam Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik666 Re: gdzie... 21.05.03, 19:16 zastanawiam sie czy ktos ma realne szanse wygrac ten kabelek Evku:) Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: gdzie... 23.05.03, 15:03 kabelek jest cool i w porzadku. tylko zagadka troodna ;O) Magda nie moze brac udzialu, bo ja ja dyskwalifikuje za znajomosc tematu!!! ;O) i juz. reszta ma pole do popisu. a kabelek nadal czeka! :O) lets go! Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: gdzie... 23.05.03, 15:09 realnie? informatycy albo fotografowie - zalezy kto sie szybciej zalapie na odpowiedz :O))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik666 Re: gdzie... 23.05.03, 15:35 ale fotografowie i informatycy tez sa w ta afere zamieszani:) By the way: blisko politechniki to nie jest wydzial informatyczny!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: gdzie... 23.05.03, 17:08 magdzik666 napisała: > ale fotografowie i informatycy tez sa w ta afere zamieszani:) > By the way: blisko politechniki to nie jest wydzial informatyczny!!!!!!! a kto mowi, ze blisko politechniki jest wydzial informatyczny ;O) blisko politechniki jest miejsce gdzie mozna do kupy spotkac tych informatykow i fotografow ;O))) NIE PODPOWIADAJ! :O))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik666 Re: gdzie... 23.05.03, 18:11 Przeciez nie podpowiadam!!!! Choc nawet jezeli napisalabym 1567895 podpowiedzi to i tak to nic nikomu nie da:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psck QM: Gdzie?? Odslona IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 24.05.03, 10:31 A oto prawdziwe wyzwanie. -_- Gdzie w gliwicach mozna spotkac najlepsze kabelki?? Nagroda: Informatyk i fotograf (do wyboru w zaleznosci od preferencji) -- psck | Brejkam wszystkie rule. | konkurs@psck.digi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: QM: Gdzie?? Odslona 24.05.03, 11:42 bierzemy informatyka :O)))) PSCK nie podpowiadaj!!! :O) (btw - najlepsze kabelki sa w TG! ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik666 Re: QM: Gdzie?? Odslona 26.05.03, 23:11 Moze wlasnie trzeba dac choc mala podpowiedz - niech ktos ma satysfakcje ze jednak byl blisko odpowiedzi... (bo prawidlowej mozesz udzielic tylko sama oraz ja i psck:)))) Jako ze niektorzy rzeczywiscie nie daja za wygrana dorzucam do puli nagrod plytke cd z ludowymi przebojami finskimi grupy Ottoset:) Odpowiedz Link Zgłoś
emerson Re: QM: Gdzie?? Odslona 26.05.03, 23:19 magdzik666 napisała: > Moze wlasnie trzeba dac choc mala podpowiedz - niech ktos ma satysfakcje ze > jednak byl blisko odpowiedzi... (bo prawidlowej mozesz udzielic tylko sama > oraz ja i psck:)))) Hmm- skoro wiecie o tym tylko we 3 to chyba faktycznie nie ma szansy na strzał w 10? ;-) Czekamy na podpowiedź! pzdr. Emerson Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik666 Re: QM: Gdzie?? Odslona 27.05.03, 15:55 spoko, spoko, wie nas wiecej:))) a podpowiedz - mozna ja znalezc na stronie free.art.pl/foto-2000 Odpowiedz Link Zgłoś
emerson Re: QM: Gdzie?? Odslona 27.05.03, 20:40 Ruiny Teatru? To chyba moja ostatnia próba... pzdr. Emerson Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: QM: Gdzie?? Odslona 27.05.03, 20:44 no... jakby ci to powiedziec...;O) to nie sa ruiny :O) ale i tak kabelek dla ciebie bedzie - za caloksztalt staran ;O) gdzie zostawic?! :O) Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: QM: Gdzie?? Odslona 27.05.03, 20:46 magdzik666 napisała: > spoko, spoko, wie nas wiecej:))) a podpowiedz - mozna ja znalezc na stronie > free.art.pl/foto-2000 a nie przypadkiem: free.art.pl/foto_2000 chyba rzeczywiscie "nalesnik" w nielasce ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik666 Re: QM: Gdzie?? Odslona 28.05.03, 00:15 Nie bo!:) No dobra - kolejna podpowiedz:) na stronie GGF w dziale Kronika jest pewien punkt:) Odpowiedz Link Zgłoś
emerson Re: QM: Gdzie?? Odslona 28.05.03, 09:57 magdzik666 napisała: > Nie bo!:) > No dobra - kolejna podpowiedz:) > na stronie GGF w dziale Kronika jest pewien punkt:) Slajdowisko u Goni??? Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik666 Re: QM: Gdzie?? Odslona 28.05.03, 00:11 Aj nie czepiaj sie czy - albo _ Przeciez jedno i drugie jest tylka prosta laczaca dwa punkty:) Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: QM: Gdzie?? Odslona 28.05.03, 18:35 no, tak to sobie mozna wszystko wytlumaczyc :O))) a TY JUZ NIE PODPOWIADAJ! :O) bo kabelek czerwony ci przepadnie! ;O))) pozdrawiam starajacych sie! :O) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik666 Re: QM: Gdzie?? Odslona 29.05.03, 16:53 no gonia to na pewno nie byla.... ale keep trying:) i bede evku podpowiadac bo chce zeby ktos wreszcie wygral ten kabelek i jeszcze dodatkowo plytke:) Odpowiedz Link Zgłoś
emerson Re: QM: Gdzie?? Odslona 31.05.03, 00:10 Ale się wciągnąłem ;-) Kolejna próba: może chodzi o Galerię Fotografii- Foto 7? pzdr. Emerson Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: QM: Gdzie?? Odslona 02.06.03, 17:18 hmmmm, no jakby ci to powiedziec.... nie dokladnie o Galerie Foto 7 :O) ale w Foto 7 jest Witek, co zna odpowiedz na to pytanie :O) pozdrawiam wciagnietego! :O) Odpowiedz Link Zgłoś
emerson Re: QM: Gdzie?? Odslona 03.06.03, 11:30 Ale dałyście zagadkę... A może jeszcze sprecyzujecie co to za "kabelek" można wygrać? ( choć Evek obiecała że za całokształt też dostanę ;-) ) pzdr. Emerson Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik666 Re: QM: Gdzie?? Odslona 03.06.03, 15:23 Dostaniesz za caloksztalt, ale jak zgadniesz to masz szanse jeszcze na plyte;) Kolejna podpowiedz: nie slajdowisko u Goni, ale poczatek sie zgadza:) Staraj sie!!!! Nie bez znaczenia jest fakt ze ja Ci podpowiadam:) pzdr. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
emerson Re: QM: Gdzie?? Odslona 03.06.03, 16:45 Ha! Czyżby to "małe mieszkanko w którym zmieściło się 20 osób"??? Pozdrowienia dla gościnnej Magdy ;-) pzdr. Emerson Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: wygrales! 03.06.03, 18:06 no wlasnie! bedzie kabelek i bonusik ;O) za wytrwalosc to oscar ci sie nalezy :O) trzeba bardziej skomplikowana zagadke wymyslic! ;O) a swoja droga - to male mieszkanko jest WIELKIE I coolTOWE :O) pozdrawiam! ps. gdzie nagrode zostawic? Odpowiedz Link Zgłoś
emerson Re: wygrales! 04.06.03, 10:28 evek napisała: > no wlasnie! bedzie kabelek i bonusik ;O) > za wytrwalosc to oscar ci sie nalezy :O) Cieszę się bardzo! > trzeba bardziej skomplikowana zagadke wymyslic! ;O) Hmm... ;-) > ps. gdzie nagrode zostawic? Jak wymyślę to dam znać, OK? Bo sesja na finiszu... pzdr. Emerson Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: wygrales! 04.06.03, 10:46 ok! powodzenia na sesji, a nagroda juz jest Twoja wiec na pewno nie zniknie ;O) pozdrowienia i czekam na info :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzik666 Re: wygrales! IP: *.katowice.agora.pl 05.06.03, 01:07 Tak BTW Evku to male mieszkanko jest male, a cooltowi to ludzie sie czasami przez nie przewijaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: wygrales! 06.06.03, 14:48 cooltowi = informatycy i fotografowie.... ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik666 Re: QM: Gdzie?? Odslona 05.06.03, 00:59 Tamtararamtaram!!!!! (to byly fanafary;)) Brawo! Ale troche czasu Ci to zajelo:) No to masz kabelek od Evka i plytke:) Nie poddamy sie jednak tak szybko i jestesmy na najlepszej drodze zeby zrobic zebranie na temat nastepnej zagadki! Nagrody moze beda ciekawsze a zagadka na pewno trudniejsza! pzdr. Goscinna Magda:) Odpowiedz Link Zgłoś