Dodaj do ulubionych

Wieczór Panieński

18.06.07, 12:57
Witam serdecznie,
mam ogromną prośbę, moze ktoś ma pomysł jak urządzić wieczór panieński?
Bo ja nie mam pomysłu, nie chodzę po klubach...
może jest jakieś miejsce gdzie można potańczyć, pośpiewać?
Będę wdzięczna za informacje :)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • adasia26 Re: Wieczór Panieński 18.06.07, 15:58
      Nikt nie może pomóc?
      • Gość: wilczur Re: Wieczór Panieński IP: *.gprspla.plusgsm.pl 18.06.07, 16:15
        w gliwicach zależy co lubisz - polecam jako ekstremum na jedną imprezę można się
        przejsć do Gwarka albo do praku Bravo (nie wiem czy jeszcze działają w ogóle). W
        tygodniu ciężko a weekendy full.

jak byś podała w jaki dzień i gdzie było by prościej pomóc.
        • adasia26 Re: Wieczór Panieński 18.06.07, 16:25
          no teraz w sobotę :) godziny wieczorne :)
          • adasia26 Re: Wieczór Panieński 18.06.07, 16:26
            ale nie wiem gdzie, bo jestem z zabrza, a tutaj nie ma gdzie się pobawić ;/
            Dlkatego pytam Gliwiczan , o jakieś miejsce fajne na taką imprezkę :)
            • Gość: beta Re: Wieczór Panieński IP: *.solarnet.silesianet.pl 18.06.07, 17:30
              trudno doradzic bo nie wiem co lubisz, jaka muzyke itd....np. w Stary Browarze
              jest czasem Karaoke(to miejsce tuz niedaleko dworca pkp), normalnie na wieczor
              panienski przychodzi sie z dziewczynami na rynek i lazi sie po knajpach(nie
              siedzi sie ciagle w jednej), a tych przy rynku jest sporo wiec na pewno cos
              znajdziecie. dobrej i grzecznej zabawy ;)
              • Gość: imili86 Re: Wieczór Panieński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 22:49
                a moze katowice "Grzesznicy w niebie" taki fajny pub :D//a w gliwicach hmm gwarek ..to mi na mysl przychodzi..sa tez inne hamingway itd...tez jestem z zabrza..jest promil ale tam ostatnio malo ludzi jakos bylo jak bylam a byla to sobota ...z miesiac temu eh..
                • Gość: ewa Re: Wieczór Panieński IP: *.dsl.dynamic.simnet.is 19.06.07, 17:02
                  moze byc Strike (kregielnia) w DH Ikar
    • Gość: imili86 Re: Wieczór Panieński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 17:58
      Kregielnia to jest lepsza w Rudzie Śląskiej w Plazie ..tam jest 10 torów i parkiet do tanczenia bo robia tez tam dyskoteki:) a w gliwicach za bardzo parkietu niema i tlyko 3 tory
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka