sss9 06.08.07, 17:41 już jest, jak wam się podoba? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sss9 Re: Nowa szata Forum Gliwice. 06.08.07, 17:46 brakuje mi skrótu do Galerii i Hyde Parku. czy uda się je przywrócić? Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Nowa szata Forum Gliwice. 06.08.07, 18:46 sss9 napisał: > brakuje mi skrótu do Galerii i Hyde Parku. czy uda się je przywrócić? ;)) mam nadzieje ze jak juz to tylko te dwa co wspomniales ... do tego jednego osrodka "typowej slaskiej kultury" nie ma co podpinac ... Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Nowa szata Forum Gliwice. 06.08.07, 18:56 :) ten ośrodek wylądował na slooonskich, ale w prywatnych Odpowiedz Link Zgłoś
uruk-hai Re: Nowa szata Forum Gliwice. 06.08.07, 19:01 na razie jestem zagubiony i mi się nie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Nowa szata Forum Gliwice. 06.08.07, 19:08 i mnie nie bardzo sie podoba ;) pisałam już o podpięcie"zagubionych" ... Odpowiedz Link Zgłoś
marta502 Re: Nowa szata Forum Gliwice. 06.08.07, 19:30 Też jestem- póki co- zagubiona, ale kiedy dokonywano zmian na forum (naszemiasto), wyrażano podobne odczucia, a później się to przyjęło, i jest dobrze. Wiec pewno i w tym przypadku tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
praszka.m Re: Nowa szata Forum Gliwice. 06.08.07, 20:11 Nie podoba mi sie ,ale moze jakoś sie do niej przyzwyczaje. No i trzeba sie logowac? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Nowa szata Forum Gliwice. 06.08.07, 20:27 jeszcze nie trzeba. blade są te kolory do wyboru w ustawieniach. jedyny w miarę intensywny, to zielony... ale on jest okropny! bojownicy zapewne wybiorą "militarny". ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Nowa szata Forum Gliwice. 06.08.07, 20:35 acha, nie polecam opcji: "Użyj czcionki o stałej szerokości", no chyba, że ktoś nosi do czytania denka od butelek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
uruk-hai Re: Nowa szata Forum Gliwice. 09.08.07, 12:25 Noo, opanowałem wreszcie nawigację... poniekąd :D - wrzuciłem po prostu fora na których bywam do 'ulubionych' i stąd do nich wchodzę oszczędzając czas i uszy mojej szanownej małżonki :P Jeszcze jak mi ktoś opowie jak zmienic podkład na kolor (ja zawsze miałem 'na zielono' ) to będę kontent :) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Nowa szata Forum Gliwice. 09.08.07, 12:38 uruk-hai napisał: > Noo, opanowałem wreszcie nawigację... poniekąd :D - wrzuciłem po > prostu fora na których bywam do 'ulubionych' i stąd do nich wchodzę > oszczędzając czas i uszy mojej szanownej małżonki :P i o to chodzilo redakcji ... ( tak mi sie wydaje) "ulubione" widac wylacznie jak sie zameldujesz ;) Zmuszac do zakladania kont nie moga ...wiec tym sposobem ..dla wlasnej wygody wielu sie chyba na to zdecyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Nowa szata Forum Gliwice. 10.08.07, 16:33 uruk-hai napisał: > > Jeszcze jak mi ktoś opowie jak zmienic podkład na kolor (ja zawsze > miałem 'na zielono' ) to będę kontent :) klik na -> ustawienia -> Style forum: wybierasz z ubogiej listy barw. Odpowiedz Link Zgłoś