Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 11:41 Wczoraj w drewnianym kościele Wniebowzięcia NMP przy ul. Kozielskiej odbył się charytatywny koncert kolęd w wykonaniu Anny Marii Jopek. Było super.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wilczur Re: Koncert kolęd A-M Jopek IP: *.gprs.plus.pl 09.01.08, 11:43 frekwencja dopisała? Bo bilety trochę drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Koncert kolęd A-M Jopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 11:49 Bezpłatne zaproszenia rozdawano w parafii. Frekwencja dopisała - nawet przed samym koncertem można było wejść (bez zaproszenia) do kościoła. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur Re: Koncert kolęd A-M Jopek IP: *.gprs.plus.pl 09.01.08, 12:25 dziękuję za informację, ktoś mnie źle poinformował i też byłem trochę zdziwiony że ma być zamknięty koncert no i w sumie przez to nie poszedłem :/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola205 Re: Koncert kolęd A-M Jopek 09.01.08, 13:14 Ja tez nie poszlam,bo bilety mialy byc po 400zl.. Odpowiedz Link Zgłoś