Dodaj do ulubionych

Wystep "Slaska" w Plawniowichach 23.08.2003

18.08.03, 13:18
Wlasnie sie dowiedzialem , ze 23 sierpnia o godzinie 17.00 w palacu
Ballestremow w Plawniowicach wystapi zespol "Slask" im. Hadyny - bilety do
nabycia w palacu i parafiach dekanatu plawniowickiego.
Mysle, ze pogoda dopisze!
Obserwuj wątek
    • ballest Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 18.08.03, 13:27
      Zapomnialem dodac, starosc nie radosc:-)

www.gliwiczanie.pl/Ballest/index1.html
      • maximilian_von_alscher Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 18.08.03, 17:12
        Wyjezdzam w sobote wiec mam nadzieje, ze zdaze na 17-ta do Plawniowic!
        • Gość: ballest Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.08.03, 11:16
          Jak pozno wyruszysz to nie zdazysz, zjedz najlepiej w Kleszczowie/Taciszowie !

www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=40146&max_katalog=n14_&katalog=n14_&x_obr=770&y_obr=1041&x_15=98533&y_
          15=66580&form_t=0&tool=1&info=&lang=de

pyrsk
          ballest
          • maximilian_von_alscher Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 19.08.03, 12:10
            Z zasady wyruszam o 4-tej nad ranem, tak by do granicy w Zgorzelcu dojechac
            przed godzina 10-ta. (Mniejszy tlok)
            • Gość: ballest Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.08.03, 12:28
              To nie bedziesz mial problemu zdazyc, bo od Zgorzelca do Gliwic, to nie wiecej
              jak 4h.

Pyrsk
              ballest
              • maximilian_von_alscher Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 20.08.03, 17:13
                A jak wyglada sprawa z autostrada? Czy jest obecnie przejezdna od Wroclawia do
                Gliwic, albo nadal trzeba przepychac sie przez Opole?
                • Gość: ballest Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 IP: Proxy:* / 10.145.112.* 20.08.03, 17:38
                  DO Kleszczowa mozesz dojechac nowa autostrada, ale od Nogawczyc (St.Opolskie)
                  jest tylko jednopasmowa.
                  Poprzez Opole jechac nie musisz , jak sie nie myle, to Ty przed Gliwicami
                  zjezdzasz !

pyrsk
                  ballest
                  • Gość: ballest Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.08.03, 11:30
                    Jeszcze raz przypominam!

pyrsk
                    ballest
                    • michi3 Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 23.08.03, 23:34
                      Witom!
                      Miou zech okazjo i przyjemnosc byc dzisiej na koncercie. Na szczynscie pogoda
                      sie uczimala i wystemp sie udou.
                      Na marginesie. Prawie zech nie trefiou na zjazd na Plawniowice tak sie
                      staro "autobana" pozmiyniaua. Zodnych znakow niy ma. Bez zufal uwidziou zech
                      wonski zjazd i wyjechouch zaroz przi zomku.
                      • ballest Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 23.08.03, 23:38
                        Michael, a co dali !!! byuo fajnie, jak sie Ci se zomek podobou?
                        • meg_s Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 23.08.03, 23:40
                          ballest napisał:

> Michael, a co dali !!! byuo fajnie, jak sie Ci se zomek podobou?

chciałeś oczywiście zapytać "jak sie Ci se występ podobou" ;-)))
                          • Gość: feniks Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 23:49
                            meg_s napisała:

> ballest napisał:
                            >
                            > > Michael, a co dali !!! byuo fajnie, jak sie Ci se zomek podobou?
                            >
                            > chciałeś oczywiście zapytać "jak sie Ci se występ podobou" ;-)))

ROTFL !!!

Dobre!
                          • michi3 Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 23.08.03, 23:57
                            Uo wystympie juz zech przeca napisou ze mi sie podobou :)
                            A zamek? Jak zwykle piekny(Ballest to nie moj pierwszy pobyt w Plawniowicach)
                            Atmosfera byla wspaniala. Dziedziniec palacowy w ksztalcie podkowy nadaje sie
                            doskonale na podobne koncerty. Ladnie prezentowal sie tez zespol z gorujacym
                            nad nim popiersiem Ballestrema. Acha, trzeba tez wspomniec o obecnosci ks.
                            biskupa Wieczorka. Moze troche szkoda ze ludzie tak szybko sie rozeszli, trzeba
                            bylo ich czyms zatrzymac?
                            • meg_s Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 24.08.03, 00:01
                              michi3 napisał:

> Uo wystympie juz zech przeca napisou ze mi sie podobou :)

hihi - napisałeś że "występ się udał", a nie że Ci się podobał ;-))))
                              (wybacz, mam dziś taki nastrój :-)))
                              • michi3 Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 24.08.03, 00:05
                                meg_s napisała:

> michi3 napisał:
                                >
                                > > Uo wystympie juz zech przeca napisou ze mi sie podobou :)
                                >
                                > hihi - napisałeś że "występ się udał", a nie że Ci się podobał ;-))))
                                > (wybacz, mam dziś taki nastrój :-)))

A co rozumiesz przez UDAL SIE ???
                                Chyba nie tylko to ze ominal nas deszcz ktory wisial w powietrzu?
                                :)
                                • meg_s Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 24.08.03, 00:11
                                  michi3 napisał:

> A co rozumiesz przez UDAL SIE ???

no już dobrze - jak nie chwytasz, to na dzisuaj kończę :-)
                                  • michi3 Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 24.08.03, 00:13
                                    Czy nie zauwazylas ze sie na koncu usmiechnalem :) co oznacza ze "chwycilem"
                                    ale chce sie troche podroczyc. kropka
                                    • meg_s Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 24.08.03, 00:18
                                      rzeczywiście, nie zauważyłam uśmiechu - i jakoś mi tak "sieriozno" zabrzmiało -
                                      a nastroj mnie naszedł zadziorny :-)))
                              • Gość: feniks Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 13:28
                                "zespol z gorujacym nad nim popiersiem Ballestrema"

To chyba najważniejsze, co niektórym "turystom" utkwiło w pamięci, albo?
                                • michi3 Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 24.08.03, 14:16
                                  Gość portalu: feniks napisał(a):

> "zespol z gorujacym nad nim popiersiem Ballestrema"
                                  >
                                  > To chyba najważniejsze, co niektórym "turystom" utkwiło w pamięci, albo?

Chyba jednak te ALBO. Ale sie czepiasz szczegolow. Zapewniam cie ze nie
                                  wsiadlem w samochod, nie przejachalem jakby nie bylo kawalka drogi i nie
                                  wydalem pieniedzy na to zeby ogladac te popiersie, ktore juz nieraz ogladalem.
                                  Pojechalem SLUCHAC. Mam pisac o zespole? Przeciez wszyscy wiemy ze jest swietny
                                  i juz. Nie trzeba niczego dodawac. A popiersie gorujace nad Slaskiem podobalo
                                  mi sie i juz!
                                  • Gość: feniks Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 14:55
                                    michi3 napisał:
                                    >
                                    > ...A popiersie gorujace nad Slaskiem podobalo mi sie i juz!

Ależ, bynajmniej, nie wątpię ;)
                            • ballest Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 24.08.03, 00:05
                              michi3 napisał:

> Uo wystympie juz zech przeca napisou ze mi sie podobou :)
                              > A zamek? Jak zwykle piekny(Ballest to nie moj pierwszy pobyt w Plawniowicach)
                              > Atmosfera byla wspaniala. Dziedziniec palacowy w ksztalcie podkowy nadaje sie
                              > doskonale na podobne koncerty. Ladnie prezentowal sie tez zespol z gorujacym
                              > nad nim popiersiem Ballestrema. Acha, trzeba tez wspomniec o obecnosci ks.
                              > biskupa Wieczorka. Moze troche szkoda ze ludzie tak szybko sie rozeszli,
                              trzeba
                              >
                              > bylo ich czyms zatrzymac?

No to Valentin B. racja miou, bo jou myslou, ze tyn wystymp uod zachodni strony
                              bydzie, ale jak czytom uot Marienhofu, a to mi tez Valentin sugerowou!
                          • ballest Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 24.08.03, 00:01
                            meg_s napisała:

> ballest napisał:
                            >
                            > > Michael, a co dali !!! byuo fajnie, jak sie Ci se zomek podobou?
                            >
                            > chciałeś oczywiście zapytać "jak sie Ci se występ podobou" ;-)))

Moze wystep tysz byl fajny szczegolnie na tle zomku!! ale jou sie go pytou, jak
                            mu se zomek podobou! ??, bo kto znou juz Plawniowice? Slask kazdy z wos znou!!
                            • ballest Re: Wystep 'Slaska' w Plawniowichach 23.08.2003 24.08.03, 21:18
                              No i jak czytom, , Michi uostatni bou, co Sloonsk widziou, ale Alscher tyz go
                              uobejrzec chciou i co i PSINCO !!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka