wilym 21.08.03, 11:43 Czy ktos z Was wie moze jak bedzie wygladal nowy pasaz handlowy na Zwyciestwa, tam gdzie niedawno otwarto salon TP S.A.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolcero Re: pasaz handlowy 21.08.03, 12:20 meg_s napisała: > ???? gdzie konkretniej??????? kobieta i nie wie????? :) W miejscu Starych Delikatesow Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Re: pasaz handlowy 21.08.03, 14:01 no wlasnie, cos tam szlifuja, maluja i czyszcza, ale napis PASAZ HANDLOWY juz jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gewant Re: pasaz handlowy IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 16:48 Jak ma tam być pasaż *handlowy* dobrze by pojawił się znowu bankomat Euronetu. Za czasów Starych Delikatesów był zabudowany na zewnątrz budynku, dostępny 24h/dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: pasaz handlowy 21.08.03, 18:47 kolcero napisał: > kobieta i nie wie????? :) > W miejscu Starych Delikatesow co gorsza - nie wiem gdzie były "stare Delikatesy" :-( dla usprawiedliwienia podaję, że jestem młodziutką ...gliwiczanką ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: pasaz handlowy 21.08.03, 19:25 meg_s napisała: co gorsza - nie wiem gdzie były "stare Delikatesy" :-( dla usprawiedliwienia podaję, że jestem młodziutką ...gliwiczanką ;-) Bije sie w klate i przepraszam- znow na swoja miare innych oceniam :( Pasaz handlowy nr 13 ( chyba tak to sie zwie) powstal w miejscu nieczynnego od dluzszego czasy sklepu samoobslugowego Spolem ( hihih kolejna "trafiona" inwestycja spoldzielcow ) i Mini Palarni KAwy. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: pasaz handlowy 21.08.03, 19:53 kolcero napisał: > w miejscu nieczynnego ... Mini Palarni KAwy. gliwiczankam młodziutka, ale kawiara stara - to wiem :-) oj szkoda - dobra tam kawa była Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolcero Re: pasaz handlowy IP: *.prosynchem.gliwice.pik-net.pl 22.08.03, 07:49 meg_s napisała: > kolcero napisał: > > > w miejscu nieczynnego ... Mini Palarni KAwy. > > gliwiczankam młodziutka, ale kawiara stara - to wiem :-) > oj szkoda - dobra tam kawa była Bardziej szkoda miejsca w centrum, bo Panie ( wlascicielki ) przeniosly sie z kawa na Wieczorka ( a przynajmniej mialy ). Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ee Re: pasaz handlowy IP: *.necik.pl 23.08.03, 21:47 Z tego co widziałam przez szybe, to takie przeszklone kanciapy jak w GCH-u Odpowiedz Link Zgłoś