sss9 17.03.08, 21:15 jak wam się podobało? łza się w oku zakręciła? poziom patriotyzmu podskoczył jak ciśnienie na widok... hmm... czegoś bardzo fajnego? mnie ten filmowy kolaż z lektorem o usypiającym głosie rozśmieszył. :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fesia "Polskie drogi" odcinek 1 19.03.08, 09:49 sss9 napisał: > jak wam się podobało? chyba nie mnie to oceniać;) Widowisko słowno- muzyczne było raczej adresowane do tych co wierzą w "cuda" z reszta z sondaży wynika , ze taki sposób prezentacji baardzo spodobał się osobom w wieku 18-29 lat. Ci co" kupili" druga Irlandię z cudami kupili i "strach" prezydencki:) A dla mnie spokojna muzyczka w tle była jak terapia na nerwy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: "Polskie drogi" odcinek 1 19.03.08, 22:27 szczerze mówiąc do dziś nie wiem do kogo tak naprawdę adresowany było to "spotorędzie". forma skutecznie zagłuszyła treść. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: "Polskie drogi" odcinek 1 IP: 208.53.157.* 20.03.08, 06:24 sss9 napisał: > szczerze mówiąc do dziś nie wiem do kogo tak naprawdę adresowany było to > "spotorędzie". forma skutecznie zagłuszyła treść. :) Przypominam ci że prezydent wywodzi się z tej samej PiS-partii co wasz guru MB-kamerka. Mają zbieżne poglądy i "meldują tej samej osobie że zadanie wykonane" Nie wiem czemu krytykujecie styl wypowiedzi prezydenta skoro wypowiedzi majki, fesi i innych staszków czy kibiców są na gorszym poziomie. Innymi słowy przyganiał kocioł garnkowi. Jesteście postrzegani jak oszołomy. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: "Polskie drogi" odcinek 1 20.03.08, 09:16 > Innymi słowy przyganiał kocioł garnkowi. Jesteście postrzegani jak oszołomy. :) Przez takich jak ty, którzy samodzielnie nawet nicka nie potrafią wymyślić. W TVN nie mówili jakimi nickami należy się na forum Gliwice posługiwać, w Gazecie Wyborczej nie było ściągi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek 18 Re: "Polskie drogi" odcinek 1 IP: *.techentrance.com 20.03.08, 21:18 stasiek17 napisał: > Przez takich jak ty, którzy samodzielnie nawet nicka nie potrafią wymyślić. W > TVN nie mówili jakimi nickami należy się na forum Gliwice posługiwać, w Gazecie > Wyborczej nie było ściągi? Widzę że nie masz do powiedzenia nic konstruktywnego to się czepiasz nicków. Pewnie długo wymyślałeś swojego nicka "staszku17 z miotu" czy tam "staszkiu 17 letni". Typowa logika pisowskiego aparatczyka - nie wiesz co napisac to się czepiasz pierdów dla zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: "Polskie drogi" odcinek 1 20.03.08, 15:28 Gość portalu: A napisał(a): > > Przypominam ci że prezydent wywodzi się z tej samej PiS-partii co wasz guru > MB-kamerka. Mają zbieżne poglądy i "meldują tej samej osobie że zadanie > wykonane" Nie wiem czemu krytykujecie styl wypowiedzi prezydenta skoro > wypowiedzi majki, fesi i innych staszków czy kibiców są na gorszym poziomie. > > Innymi słowy przyganiał kocioł garnkowi. Jesteście postrzegani jak oszołomy. nie piszcie do mnie towarzyszu/towarzyszko per "wy" - zostawcie to dla swojego środowiska tumiwisistów-ignorantów. :) na temat nie masz nic do powiedzenia, ale jeden tylko radny cię rajcuje, no to: ani Berezowski mój guru, ani on wywodzi się z "tej samej partii", bo w przeciwieństwie do ciebie on jest niezależny i chyba właśnie to tak cię irytuje, bo jest ci zupełnie obce i niezrozumiałe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: "Polskie drogi" odcinek 1 IP: *.techentrance.com 20.03.08, 21:26 sss9 napisał: > na temat nie masz nic do powiedzenia, ale jeden tylko radny cię rajcuje, no to: > ani Berezowski mój guru, ani on wywodzi się z "tej samej partii", bo w > przeciwieństwie do ciebie on jest niezależny i chyba właśnie to tak cię irytuje > , > bo jest ci zupełnie obce i niezrozumiałe. :) Widzę że temat MB+ bis jest wam (bereklonom) bardzo nie w smak. Czy to wam sie podoba czy nie MB został wybrany z listy pis, jest w klubie radnych z PiS i figuruje w wszystkich materiałach jako pisowiec. Wiem że przy poparciu rzędu 18% i kolejnych kompromitacjach Jareczka K. wszyscy panicznie boją się utożsamiać z tą partią ale trudno MB i całe oszołomskie towarzystwo go popierające jest i będzie kojarzone z kartoflaną partią. Nie mówiąc już że "frankiewicz+PO" to jest wasz dyżurny temat pomimo że on w tej partii nie należy. A to że MB to wasz guru i spijacie z jego ust wszystkie słowa i traktujecie jak mesjasza i wyrocznie to sprawa oczywista. Wiem że nie pasują wam takie koneksje ale już dawno jesteście w kamerkowa mafie umoczeni misie malinowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: "Polskie drogi" odcinek 1 21.03.08, 15:11 :) nadal towarzyszu/towarzyszko nadajecie zwracając się do mnie w liczbie mnogiej i w dalszym ciągu popisujecie się groteskową prostotą w myśleniu i postrzeganiu otaczającego was świata. pragnę zwrócić wam uwagę, że nawet jeśli wasza "kość w gardle" byłby pisowcem, toż to nie grzech chyba, skoro dla ludzi (tych światlejszych) z platformy wielu z tej partii, to partnerzy. ale widać oni, podobnie jak samodzielne myślenie są ci obcy. skoro jednak waszą chorobliwą manią jest radny Berezowski, to litościwie zezwalam wam towarzyszu/towarzyszko na rozwijanie w tym wątku swoich paranoi i odbić od normy na jego temat. właściwie jest dla mnie zagadką z jakiego powodu akurat ten facet powoduje w was nagłe skoki ciśnienia i szczytującą afektację, bo moim zdaniem jakoś specjalnie atrakcyjnego fizis, to on nie ma, a nie chce mi się wierzyć, że jest jakiś debil, który swój czas marnuje i nerwy szarpie z powodu tak nieskutecznego radnego, ale... jak to mówią: każda potwora znajduje swojego amatora. potraktujmy towarzyszu/towarzyszko wasze wylewy żali i frustracji jako formę publicznej terapii. wy nawijacie - ja i jeśli kto ciekawy, słuchamy, kiwamy z politowaniem głowami, uśmiechamy się szyderczo i z troską pochylamy nad biednym idiotą, któremu nic innego w życiu nie przeszkadza oprócz jednego faceta, który podobno nic nie może. idą Święta, jaja mile widziane. :D Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: "Polskie drogi" odcinek 1 20.03.08, 09:18 > szczerze mówiąc do dziś nie wiem do kogo tak naprawdę adresowany było to > "spotorędzie". forma skutecznie zagłuszyła treść. :) Do narodu jak zwykle czyli między innymi do tych, dla których treść jest ważniejsza od formy i potrafią tą treść odebrać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: "Polskie drogi" odcinek 1 20.03.08, 15:33 stasiek17 napisał: > > szczerze mówiąc do dziś nie wiem do kogo tak naprawdę adresowany było to > > "spotorędzie". forma skutecznie zagłuszyła treść. :) > > > Do narodu jak zwykle czyli między innymi do tych, dla których treść jest > ważniejsza od formy i potrafią tą treść odebrać. ;) do narodu? to chyba do tego "ciemnego", który wg słów Kurskiego wszystko kupi. ci, którym zaprezentowana forma nie przeszkadza w odbiorze treści już wcześniej się zdecydowali - to jakieś 80% społeczeństwa, które Jarek z Leszkiem postanowili na siłę i wbrew ich woli uchronić/obronić/wybawić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: "Polskie drogi" odcinek 1 20.03.08, 16:55 > > do narodu? to chyba do tego "ciemnego", który wg słów Kurskiego wszystko kupi. Spokojnie, traktat będzie ratyfikowany. Ten "ciemny" naród, to konkretna siła wyborcza, a że na prawicy pojawiła się konkurencja (Marek Jurek, Marian Piłka), która chciałaby tą eurosceptyczną grupę zagospodarować, to trzeba konkurencje zablokować i stąd zapewne ta treść i w takiej formie. Arytmetyka wyborcza. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejD Re: "Polskie drogi" 1 odc. dziś od 20:00 IP: *.gl.digi.pl 19.03.08, 12:27 ... Ś.P.Andrzej Kurylewicz (kompozytor muzyki w tle tego żenującego przedstawienia) zapewne przewracał się w grobie. Ale najbardziej przerażające i tragiczne jest to, że mimo tylu tego typu spektakli, poparcie dla partii z pod znaku kartofli, nadal utrzymuje sie na poziomie 20% Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: "Polskie drogi" 1 odc. dziś od 20:00 19.03.08, 22:29 jeśli kolejne orędzia będą szły w obranym tu kierunku, to kto wie - może prezydent załapie się na telewizyjny pojedynek kabaretowy? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: "Polskie drogi" 1 odc. dziś od 20:00 20.03.08, 17:08 he he ...w pierwszym momencie myślałam , że tvn zrobiła kawał Panu Prezydentowi :)) Kurski zacznie bawić się we filmowca, jescze załapie się na Oskara:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: "Polskie drogi" 1 odc. dziś od 20:00 20.03.08, 17:09 raczej na "Malinę". chyba wiesz co to? :) Odpowiedz Link Zgłoś