Gość: komuno wróć Tak czytam to forum i szlak mnie trafia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 17:20 referendyści muszą przeprosić frankiewicza, za to co ten drań- wbrew orzeczeniu sądu i RPO uprawia z nami. z proponowanych 16 ton, spowodował pod naciskiem dwukrotnie wyższą nośność! to się w państwie prawa po prostu w pale nie mieści Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Tak czytam to forum i szlak mnie trafia 20.10.09, 23:27 > to się w państwie prawa po prostu w pale nie mieści Masz za małą pałę, czy cóś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wpieprzony CO TO JEST! IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.09, 19:36 Stare kluchy radnego Tira. Panie Administratorze zrób Pan z tym porządek. Prokuratura odwaliła rojenia Berezy i po sprawie. Jaki przeciążony most? Temu panu się coś przeciążyło i to już dawno. To są śmieci. Proszę coś z tym zrobić. To jest forum, a nie śmietnik Tira. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusmiderski Tak na wszelki wypadek informuję że to archiwum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 20:01 Panie Administratorze zrób Pan z tym > porządek. Prokuratura odwaliła rojenia Berezy i po sprawie. Jaki > przeciążony most? Temu panu się coś przeciążyło i to już dawno. To > są śmieci. Proszę coś z tym zrobić. To jest forum, a nie śmietnik > Tira. nic nie odwaliła, i być może, to właśnie będzie francowaty dla frania lodziarza PRECEDENS! Most na ulicy Orlickiego w Gliwicach pęka w szwach. Płatny ekspert (na wzór PZPR płatni zdrajcy pachołkowie Rosji) najpierw wnioskował o obniżenie nośności z 22 ton do 16, ale potem w nieświadomości EKONOMICZNEJ, pozwolił- a ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na 32 tony, tonaż dwukrotnie większy. To jest przepis na kręcenie lodów, wskazany przez cnotliwie płaczącą Sawicką- bo ja molesterowano, jak w Polszcze poWałesowskiej, spokojnie i bez ryzyka (nie mylić z Rydzykiem), można swobodnie i bez ryzyka lody kręcić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Tak na wszelki wypadek informuję że to archiw 20.10.09, 23:30 > Most na ulicy Orlickiego w Gliwicach pęka w szwach. Masz migawy, jak ci żyłka w mózgu pękła. > To jest przepis na kręcenie lodów Jakbyś miał trochę inteligencji, to byś sobie sam skorzystał z przepisu, a tak pozostaje ci iść lizać gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuda pytanie do pr51 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 23:47 Po co karmisz trolla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurny jest światełko w tunelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 11:18 według żródeł zbliżonych do rzecznika prasowego gliwickiego magistratu, od chwili otworzenia Pszczyńskiej nie be dzie wolno żadnemu tirowi wjechać do centrum Gliwic. Podobno Franckiewicz postanowił nie karmić trolla jakim według niego jest Zberezowski. Odpowiedz Link Zgłoś
st-ach Od czasów Raju owoc zakazany smakuje najlepiej 21.10.09, 10:21 > Stare kluchy radnego Tira. Panie Administratorze zrób Pan z tym > porządek. Prokuratura odwaliła rojenia Berezy i po sprawie. Jaki > przeciążony most? Temu panu się coś przeciążyło i to już dawno. To > są śmieci. Proszę coś z tym zrobić. To jest forum, a nie śmietnik > Tira. to po poniższym artykule w FAKT- cie; img379.imageshack.us/img379/2316/fakt4xt5.jpg zrodziła się tak na prawdę opozycja w Gliwicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ustek prośba do admina z racji referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 17:08 proszę o przypięcie tego wątku jako dyzurnego z racji REFERENDUM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena czy po otwarciu węzła w Sośnicy, tiry będą nadal ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 08:39 ponieważ gdzies uslyszalam czy wyczytalam ze w niedlugim czasie ma byc ukonczony i dodany do użytku wezel w sosbicy i odcinek A- 1 do belku, mam wiec pytanie czy tiry ktore dotad dojezdzaly do odcietej za wiaduktem Pszczynskiej beda nadal jezdzili przez centrum miasta? chyba bylo by to na dzien dzisiejszy bezsensowne, a slysze ze tiry mi za oknem nadal cwierkaja niczym wrobelki. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 czy irena potrafi myśleć? 07.11.09, 09:26 > ponieważ gdzies uslyszalam czy wyczytalam ze w niedlugim czasie ma byc ukonczon > y i dodany do użytku wezel w sosbicy i odcinek A- 1 do belku, mam wiec pytanie > czy tiry ktore dotad dojezdzaly do odcietej za wiaduktem Pszczynskiej beda nada > l jezdzili przez centrum miasta? Jak otworzą autostradę na południe, to nagle wszyscy kierowcy przestaną jeździć na północ. Kapujesz ireno jaką bzdurę palnęłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: czy irena potrafi myśleć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 09:42 > > Jak otworzą autostradę na południe, to nagle wszyscy kierowcy > przestaną jeździć na północ. Kapujesz ireno jaką bzdurę palnęłaś? > no ale od roku nie jezdzily juz, z wyjantkiem tych do pszczynskiej za wiaduktem, to znaczy ze jakos sie to dalo zrobic. przeciez rzecznik uswiadamial ze tiry nie majom skrzydel, ale jesli nawet maja, to ktorendys przelatywaly poza Gliwickim centrem. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: czy irena potrafi myśleć? 07.11.09, 18:23 > no ale od roku nie jezdzily juz I dalej będą nie jeździć, nieprawdaż? Cały czas ktoś tutaj marudzi, że tiry jeżdżą, jak jeździły, a ty nagle wyrywasz się jak Filip z konopii, że nie i na dokłądkę, że kawałek A1 usdrowi sytuację. Czy to miało być takie bredzenie dla bredzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francilk Pyrtek francowatego nie kuna ale PieRdzi i PieRdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 18:55 > I dalej będą nie jeździć, nieprawdaż? Cały czas ktoś tutaj marudzi, > że tiry jeżdżą, jak jeździły, a ty nagle wyrywasz się jak Filip z > konopii, że nie i na dokłądkę, że kawałek A1 usdrowi sytuację. babka sie ogolnie pytala- bynajmniej nie magistrackiego durnia, czy do odcietej pszczynskiej beda dalej walcowaly te tiry przez miasto czy nieczy nie, ze to byloby raczej bez zezu, a ty dupisz do fonsa jak dziendziol bele klupac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kugleszcz tak czy inaczej Frankiewicz grał na zwlokę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 22:08 tak czy inaczej zakompleksiony Frankiewicz grał na zwlokę, zeby Berezowskiego nauczyć moresu. Niestey nie zawsze tego typu "szkola" daje wyniki. Frankiewicz przejechal sie wiec jak na gownie, ktorego wszyscy poprzednicy ominąć zdołali z udanym skutkiem, a on akurat rypnąl jak pijanica twarzą w tramwajkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: tak czy inaczej Frankiewicz grał na zwlokę 08.11.09, 00:02 > Frankiewicz przejechal sie wiec jak na gownie Berezowski usiłował podłożyć gó..., ale sam się poślizgnął. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Pyrtek francowatego nie kuna ale PieRdzi i Pi 08.11.09, 00:00 > babka sie ogolnie pytala No to ogólnie odpowiedziałem. > czy do odcietej > pszczynskiej beda dalej walcowaly te tiry przez miasto czy nie Ależ owszem, czemu nie? Tirom też należy się. Od tego są drogi, żeby po nich jeździć. > dupisz do fonsa jak dziendziol bele klupac Coś ci się azymuty pomieszały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: czy irena potrafi myśleć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 09:45 > Jak otworzą autostradę na południe, to nagle wszyscy kierowcy > przestaną jeździć na północ. Kapujesz ireno jaką bzdurę palnęłaś? > no ale dobra, skoro znow nie moga gliwic ominac skoro przez rol czasu mogly z powodzeniem, to ja wiem co jutro zrobie, i wiem tez jak doradzic sasiadom zeby odtad ten objazd byl mozliwy. amen. nie miejta do mnie pretensji, bo odpowiadanie na pytanie to żadna tam agitacja, poza tym moga siem mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwenacz Re: Skarżą prezydenta Gliwic za przeciążony most IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.09, 16:30 POGODA SIĘ SKIEPSCILA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorez frnkiewicz i tak padochniet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 21:46 frankiwicz przegral wygrywajac na krotkie mete. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 dobrze się czujesz obserwatorez? 11.11.09, 23:16 > frankiwicz przegral wygrywajac Na razie wygrał nie przegrywając. Masz totalny kłopot z logicznym myśleniem. Jesteś zaprzeczeniem teorii Darwina, bo cofasz się w rozwoju w stosunku do homo sapiens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorez Re: dobrze się czujesz obserwatorez? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 09:17 Jesteś zaprzeczeniem teorii Darwina, bo cofasz się w > rozwoju w stosunku do homo sapiens. a ja czytając ciebie, jestem zdecydowany przyznac bezwzglednie racje Darwinowi. mysle ze twoj wyglad /aczkolwiek licze iz bedzie mi on oszczedzony/ przekonal by mnie dodatkowo w tej materii:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmel Chwala Panu Frankiewiczowi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 00:08 Podobno dzięki otwaerciu węzla i odcinka autostrady A1, w centrum Gliwic nie bedzie mial prawa bytu zaden TIR. Cieszę się z tego powodu- dlatego, iż dotąd - żaden niby_opozycjonista- będący de facto szkodnikiem, nie zrobił nic, by zmienić ten stan rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
soron1 poki co tyry jak brusily tak brusza nadal 15.11.09, 09:30 > Podobno dzięki otwaerciu węzla i odcinka autostrady A1, w centrum Gliwic nie > bedzie mial prawa bytu zaden TIR. byc moze to uniewaznione referendum spowodowalo, mimo pieknego wyniku dzieki 16 tysiac om poparcia. czego ten jelop spodziewa sie za rok??????????????????????????? to kamikadze a nie PO_lityk. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 czego ten jelop soron1 spodziewa sie za rok? 15.11.09, 19:06 > czego ten jelop spodziewa sie za rok? A co się może jełop soron1 spodziewać za rok? Pewnie spodziwa się,że będzie dalej bredził na Forum, bo nic innego nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszk. Gliwic powstało towarzystwo przeciw tirowaniu Gliwic. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.09, 13:51 berezowski.neostrada.pl/stowarzyszenie/otrzymane/wpis_do_ewidencji.jpg Regulamin STSwG: berezowski.neostrada.pl/stowarzyszenie/regulamin.jpg Deklarac ja czlonkowska: berezowski.neostrada.pl/stowarzyszenie/deklaracja.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: powstało towarzystwo przeciw tirowaniu Gliwic 06.12.09, 22:08 No i co z tego, że powstało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszk. Gliwic Re: powstało towarzystwo przeciw tirowaniu Gliwic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 08:12 > No i co z tego, że powstało? > ano to z tego, ze ludzie do tego towarzystwa zapisuja sie hurtem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: powstało towarzystwo przeciw tirowaniu Gliwic 14.12.09, 22:33 > ludzie do tego towarzystwa zapisuja sie hurtem To takie polskie wydanie hurtu, w którym jedna sztuka jest już hurtem. Odpowiedz Link Zgłoś
zatorzan a o polskim piekle słyszales? 26.12.09, 12:23 > To takie polskie wydanie hurtu, w którym jedna sztuka jest już > hurtem. > a o polskim piekle słyszales? podobno w tej opowiastce "z piekla rodem" na plecach innych chcial sie jakis klamca lustracyjny wyslizgac, ale pozostala swolocz go tam wciagnela. i to jest ponoc bardzo naganne, ze nie pozwolono ubeckiemu kontaktowi uniknac Kary Bozej, tylko wciagnieto go z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werfel kupisz nie kupisz potargowac warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 21:06 > > To takie polskie wydanie hurtu, w którym jedna sztuka jest już > hurtem. > umisz patrzeć @pr51? to patrz się stracić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 karmel pieprzy jak małe dziecko 15.11.09, 19:05 > Podobno dzięki otwaerciu węzla i odcinka autostrady A1, w centrum Gliwic nie > bedzie mial prawa bytu zaden TIR A co? Kierunki ci się zgadzają? Autostrada prowadzi na południe, a tiry jeźdźą na północ. Zanim znowu zaczniesz bredzić, przydało by sięnajpierw pomyśleć. > Cieszę się z tego powodu że bredzisz? Ja bym się z tego powodu nie cieszsył. Było by lepiej, jak byś pisał coś z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusiciel rzeby nie bylo rze podgzewam temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 22:59 rzeby nie bylo rze podgzewam temat, to powiem detalicznie, ze mię wqrwia to sobiepastwo francka lodziarza i złodzieja. kilku przydupasow z niby RM Gliwice- nieMoWóW, nie majacych absolutnie wlasnego zdania- ale przytakujących z obawy o utrate pracy, włazi bez znieczulenia i gliceryny ZF przez kiszkę stolcowa do odbytu. tak niestety wygląda na dzień dzisiejszy polityka lobby transportowego- General Motors- Gliwic, i proszę uprzejmię, aby nie próbowano franzolić, że goła dpua wygląda inaczej niz rzeczywiscie wygląda:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 wrzuć se dupku luz i nie bredź 20.11.09, 16:56 > mię wqrwia Dobrze się czujesz dupku? > kilku przydupasow z niby RM Zajmujesz się zaklinaniem rzeczywistości dupku? > goła dpua > wygląda inaczej niz rzeczywiscie wygląda Prawdziwy dupek swojej gołej dpui się nie boi, nieprawdaż dupku? A tak coś bez wqrwiania przydupasów gołej dpui potrafisz dupku napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: in_forma_tyk minimum bitu maksimum informacji!?!?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 17:23 > > Prawdziwy dupek swojej gołej dpui się nie boi, nieprawdaż dupku? co ty dziecko chcesz nam przez to twoje bredzenie przekazac?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwer_zyta Podobnież pękło ostatnie przesło mostu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 21:41 czy to prawda, że most na Orlickiego, autentycznie zaczyna pękać? podobno ZDM ma zakazane o tym mowic, ale odpopwiedzialni za ten fakt milczenia puścili sami w tej sprawie wici zeby miec w razie czego dowód na to. Coś to jednak grubymi nicmi szyte. Odpowiedz Link Zgłoś
rita_luca miala basiora racje choc nie 50 to jednak 32 01.01.10, 11:20 > > Dlaczego wszechmocny frankiewicz, nie nakazał ZDM aby tam wstawili znak 50 ton > ? widac ze przynajmniej w jednym jedynym przypadku, Z.Frankiewicz posluchal podszeptu plebsu/. ciekawe tylko czy mu ten swoisty spektakl /i rzeczonemu rzeczoznawcy/ wyjdzie na zdrowie? Odpowiedz Link Zgłoś
zatorzan Panie Madeja czy Pan się nie czuje odpowiedzialny? 09.01.10, 19:53 Czy Pan nie czuje się po części choć trochę odpowiedzialny, za to co z Gliwicami zrobiono poprzez dzwignięcie tonażu na moście Orlickiego? i puszczenie ruchu przez zabytkowe centrum o zdwojonej masie? Wydrukuj Pan ten list wysłany do prezydenta! img684.imageshack.us/img684/6577/stowarzyszenietiromstop.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 nie bredź zatorzan bo nie przystoi 11.01.10, 13:51 > i zrobiono poprzez dzwignięcie tonażu na moście Orlickiego? i puszczenie ruchu > przez zabytkowe centrum o zdwojonej masie? Rżniesz głupa czy tylko bredzisz? Tonaż był sztucznie ograniczony przez jakiegoś dupochrońca. Pisałem o tym wielokrotnie, dalego pozwalam sobie na uwagę o rżnięciu przez ciebie głupa, bo powinieneś o tym wiedzieć, wpisując się do tego wątku. Domy przy Wyszyńskiego nigdy nie były formalnie zabytkami, więc trudno mówić o zabytkowym centrum. To hasło o zabytkowym centrum to woda na młyn pewnego profesora, co mu szklanki rzekomo podskakują w kredensie. Ruch tirów w centrum dawno już zmalał, więc nie bredź o zdwojonej masie. Na drugi raz najpierw pomyśl, a potem pisz. Kapujesz tłuku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: nie bredź zatorzan bo nie przystoi IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.10, 14:48 > > Ruch tirów w centrum dawno już zmalał, więc nie bredź o zdwojonej > masie. Na drugi raz najpierw pomyśl, a potem pisz. Kapujesz tłuku? > Tłuku, a może tirowcy sami wreszcie zrozumieli, ze objazd, którego zakazuje im twój prezio wokół miasta, jest w obecnej chwili dla nich b.opłacalny no i szybciej prowadzi ich do celu. Noooo cóż myślenie nie boli tłuku, spróbuj:-) > Tonaż był sztucznie ograniczony > przez jakiegoś dupochrońca. Pisałem o tym wielokrotnie, dalego > pozwalam sobie na uwagę o rżnięciu przez ciebie głupa, bo powinieneś > o tym wiedzieć, wpisując się do tego wątku. Pieprzysz, jak byś to ty był tym pomysłodawcą. A co do kamienic w centrum rznący głupa to mam pytanie: kiedy ostatnio miałeś kontakt z PZP-centrum? Ps. czy brak podłączenia nowoczesnego monitoringu miasta do internetu, to nie większe dupochroństwo, jak z tym biednym mostkiem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bystry obserwator samo istnienie tirów w centrum Gliwic jest masakrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 16:50 To hasło o zabytkowym centrum to > woda na młyn pewnego profesora, co mu szklanki rzekomo podskakują w > kredensie. > > Ruch tirów w centrum dawno już zmalał, więc nie bredź o zdwojonej > masie. Na drugi raz najpierw pomyśl, a potem pisz. Kapujesz tłuku? > sam fakt puszczenia ciężkiego taboru przez samo centrum, i trzymanie go przez 12 lat kiedy wszyscy inni /jak w przypadku tramwaju/ czynią coś zupełnie odwrotnego/, kwalifikuje ciebie właśnie jako typowego tłuka, przypisującego tę cechę komuś kto myśli i uważa poprawnie. weź sie koleś wypchaj sianem. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 bystry obserwator jak woda w klozecie zabrał głos 20.01.10, 14:45 > kwalifikuje ciebie właśnie jako typowego tłuka Spadaj chamie na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bystry obserwator Iszczio raz jołki połki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 15:00 pr51 napisał: > > kwalifikuje ciebie właśnie jako typowego tłuka > > Spadaj chamie na drzewo. > "chamstwu (jak piszesz Jasiu Chamstwu?, a może i dobrze?) należy się przeciwstawić siłom i kulturom osobistom"!!!!!!! sam fakt puszczenia ciężkiego taboru przez samo centrum, i trzymanie go przez 12 lat kiedy wszyscy inni /jak w przypadku tramwaju/ czynią coś zupełnie odwrotnego/, kwalifikuje ciebie właśnie jako typowego tłuka, przypisującego tę cechę komuś kto myśli i uważa poprawnie. weź sie koleś wypchaj sianem. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 bystry obserwator jak woda w klozecie zabrał głos 20.01.10, 19:01 > weź sie koleś wypchaj sianem Najwyraźniej na drzewie też masz Internet. Takie czasy. Mam ciekawsze menu, niż twoja żałosna propozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
gra001gra001 farby na rdze 11.01.10, 12:24 bardzo dobre farby anykorozyjne empo.pl/farba-antykorozyjna.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waluś w Giw. zawiązano tow. nieposłuszeństwa obywatel. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 20:54 no to mamy drugą Białoruś lub KAMBODŻĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abakus W Gliwicach mamy do czynienia z "Lourdes" bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 21:05 Ja tego nie mogę zrozumieć że profesor odpuścił to cudowne podniesienie nośności mostu, podczas gdy wcześniejsza jego ekspertyza wskazywała na obniżenie dotychczasowej. Ponieważ być może wszyscy się pogubili, przypomnę, że nośność jaka stoi na tym obrazku wynosiła 22 tony, ale ekspertyza wskazywała na obniżenie jej do 16. W sumie podwojono wnioskowaną na podstawie ekspertyzy nośność z 16 do 32. takie cuda na oczach wszystkich możliwe są jedynie w Gliwicach nigdzie indziej na świecie poza miejscami zdarzeń cudami słynącymi. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 bredzący abakus jako norma 22.02.10, 22:57 > takie cuda na oczach wszystkich możliwe są jedynie w Gliwicach Dotychczas były inne cuda, a teraz przyszdł czas na taki. Masz jeszcze jakieś inne pytania inteligentne inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam1 Zrozumiał IP: 213.227.74.* 25.02.10, 10:55 Gość portalu: abakus napisał(a): > Ja tego nie mogę zrozumieć że profesor odpuścił... Bo zrozumiał swój błąd i się wycofał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kustosz czy błędem jest negacja że 16 = 32 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 10:24 > > Bo zrozumiał swój błąd i się wycofał. > jaki błąd? czyj błąd? za to co zrobiono z mostem na ulicy Orlickiego, ktoś na wysokim stanowisku powinien zostać powieszony za nabiał! kapujesz bencwale piszący o zrozumieniu błedu?, cy dalej ci łopatą trzeba szufelkować? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 kustosz własnej głupoty 09.03.10, 10:42 > kapujesz bencwale piszący o zrozumieniu błedu?, Nie wiem, co na to bęcwał, ale wiernie strzeżesz swojej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furman Re: kustosz własnej głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 21:04 Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 furman własnej głupoty 24.03.10, 17:13 Upadłeś tak nisko, że dyskutujesz ze stopką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furman bo ja stąpkam po ziemi a nie bujam w obłokach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 21:34 pr51 napisał: > Upadłeś tak nisko, że dyskutujesz ze stopką. > bo ja w przeciwieństwie do ciebie, stąmpkam po ziemi a nie bujam w obłokach jak ty koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: bo ja stąpkam po ziemi a nie bujam w obłokach 24.03.10, 22:37 > bo ja w przeciwieństwie do ciebie, stąmpkam po ziemi Ryjesz jak kret i nic więcej. > nie bujam w obłokach chyba, że sobie sam wyprodukujesz Odpowiedz Link Zgłoś
ozesz_ty no a co ty tworzysz madrego pierdoło? 25.03.10, 10:26 > > Ryjesz jak kret i nic więcej. > > chyba, że sobie sam wyprodukujesz > przeczytaj te swoje wypociny raz jeszcze, i zastanów się nad ich sentencją (sensem- gdybyś miał problem z interpretacją):)) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 no a co ty tworzysz madrego pierdoło? 25.03.10, 23:44 > przeczytaj te swoje wypociny raz jeszcze, i zastanów się nad ich sentencją Nad czym się tu zastanawiać? Na pierdoły odpowiedziałem pierdołami. Jeszcze nie zaskoczyłes mądra pierdoło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feszter czemu przeklinasz PieRdolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.10, 10:55 > Jeszcze nie zaskoczyłes mądra pierdoło? > no iczemu obrazasz ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 feszter też chce być pierdołą? 27.03.10, 09:32 > no iczemu obrazasz ludzi? Zwracam uwagę pierdole, że jest pierdołą, używając tego samego słowa, co on sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusy Re: feszter też chce być pierdołą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 22:06 > Zwracam uwagę pierdole, że jest pierdołą, używając tego samego > słowa, co on sam. > zauważam że poczyniłeś pewne kameleonskie postępy:)) klniesz jak szewc! Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 kusy rozumek znów pierdnął 07.05.10, 11:49 > klniesz jak szewc! Bardzo cienkie porównanie. W sam raz na miarę kusego rozumku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kustek i to sie nadaje do wolnej prasy własnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 14:32 > Ja tego nie mogę zrozumieć że profesor odpuścił to cudowne podniesienie nośnośc > i mostu, podczas gdy wcześniejsza jego ekspertyza wskazywała na obniżenie dotyc > hczasowej. > Ponieważ być może wszyscy się pogubili, przypomnę, że nośność jaka stoi na tym > obrazku wynosiła 22 tony, ale ekspertyza wskazywała na obniżenie jej do 16. W s > umie podwojono wnioskowaną na podstawie ekspertyzy nośność z 16 do 32. > takie cuda na oczach wszystkich możliwe są jedynie w Gliwicach nigdzie indziej > na świecie poza miejscami zdarzeń cudami słynącymi. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 czy widziałeś na oczy tą ekspertyzę? 21.03.11, 08:25 > > Ja tego nie mogę zrozumieć że profesor odpuścił to cudowne podniesienie n > ośnośc > > i mostu, podczas gdy wcześniejsza jego ekspertyza wskazywała na obniżenie > dotyc > > hczasowej. To bardzo mało rozumiesz, albo tylko rżniesz głupa. Najpierw na poziomie dupochronu napisał o obniżeniu, żeby w razie czgo nikt się nie przyczepił, że nie napisał, a potem na poziomie dupochronu odpuścił, żeby w razie czego nikt mu nie odmówił nastepnego zlecenia na "ekspertyzę". > > takie cuda na oczach wszystkich możliwe są jedynie w Gliwicach I znów się mylisz, albo tradycyjnie rzniesz głupa, bo pisaem o tym wiele razy i trzeba być zupełnym tępakiem, aby tego nie pamiętać. To jest mozliwe w całej Polsce, bo wynika to dokładnie z obowiązujących przepisów. W Ameryce jest od wielu lat na porządku dziennym, bo nawet bogata Ameryka ma duże tyły w remontowaniu i budowaniu mostów. Zanim znowu sobie rypniesz na Forum, dokształć się trochę, pliz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulfon a jak to jest obecnie na tym mostku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 21:00 Gość portalu: abakus napisał(a): > Ja tego nie mogę zrozumieć że profesor odpuścił to cudowne podniesienie nośnośc > i mostu, podczas gdy wcześniejsza jego ekspertyza wskazywała na obniżenie dotyc > hczasowej. > Ponieważ być może wszyscy się pogubili, przypomnę, że nośność jaka stoi na tym > obrazku wynosiła 22 tony, ale ekspertyza wskazywała na obniżenie jej do 16. W s > umie podwojono wnioskowaną na podstawie ekspertyzy nośność z 16 do 32. > takie cuda na oczach wszystkich możliwe są jedynie w Gliwicach nigdzie indziej > na świecie poza miejscami zdarzeń cudami słynącymi. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Skarżą prezydenta Gliwic za przeciążony most 24.03.10, 17:11 > Dlaczego wszechmocny frankiewicz, nie nakazał ZDM aby tam wstawili znak 50 ton Chciał ci utrudnić przejazd twoją furą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary obywatel w tym dniu szczególnie smutnym dla RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 17:15 Wydarzenie jakie miało miejsce dzisiaj, to być może przeznaczenie albo głos niebios, aby spokojnie lub obojętnie nie przechodzono nad łamaniem PRAW (każdego) CZŁOWIEKA. memento mori - dla każdego homo sapiens Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 szary obywatel błaznuje w takiej chwili 10.04.10, 18:03 Nie wstydzisz się błaznować w takiej chwili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaraczek Re: szary obywatel błaznuje w takiej chwili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 19:05 pr51 napisał: > Nie wstydzisz się błaznować w takiej chwili? > wstydzic powinienes sie ty, i zaraz napisze ci dlaczego. ano po pierwsze dlatego, ze polscy eksperci od latania w lufcie, upominali powtarzajac jak mantre, ze tupolewy nie nadaja sie do latania WIP-ów, ale ten stan rzeczy zbagatelizowano, mimo ze piloci nie chcieli do tych maszyn wsiadac. co to ma wspolnego z tym artykulem o zaskarzeniu prezydenta Gliwic?. ano niemal to samo ostrzezenie i puenta. most na orlickiego w Gliwicach mial od lat nosnosc jak na rysunku - katowice.gazeta.pl/katowice/3292000,35019,5275067.html?back=/katowice/1,35019,5275016,.html , ale eksperci badajacy tenze most, postulowali obnizenie nosnosci do 16 ton, i stwierdzili podczas prowadzonych badan ze po moscie odbywa sie ruch ciezarowek o ciezarze ponad 42 tony. nie wiem czy pamietasz taka maksyme "nosil wilk razy kilka"? to tylko tyle albo az tyle, a kto z prawami: natury, nauki, przyrody, wynikami badan probuje polemizowac naciagajac je do swoich partykularnych potrzeb jak gume w majtach, powinien tak jak pirat drogowy byc natychmiast i niezwlocznie pociagany do odpowiedzialnosci i izolowany od wplywania na jakiekolwiek decyzje mogace miec wplyw na bezpieczensto osob drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: szary obywatel błaznuje w takiej chwili 10.04.10, 22:47 > wstydzic powinienes sie ty, i zaraz napisze ci dlaczego Zaraz, zaraz! Jakiś błazen błaznuje, a ja mam się wstydzić? Jesteś inteligentny inaczej, czy jak? > ano po pierwsze dlatego, ze polscy eksperci od latania w lufcie, upominali powt > arzajac jak mantre, ze tupolewy nie nadaja sie do latania WIP-ów Rozumiem, że masz na mysli ekspertów od mantry. Dzisiaj ekspert od lotnictwa mówił coś zupełnie innego. > piloci nie chcieli do tych maszyn wsiadac Żyjesz w jakimś świecie równoległym, czy jak? Dziś miał pilot do wyboru: lądować na ryzyko w Smoleńsku lub na pewniaka w Mińsku. Sam wybrał ryzyko w Smoleńsku. > most na orlickiego w Gliwicach mial od lat nosnosc jak na rysunku Dalej błaznujesz? I pewnie musieli podnieść, żeby tupolew mógł na nim wylądować? Nie masz pojęcia błaźnie, o czym piszesz. Usiłujesz naśladować speców od mantry, ale z bardzo mizernym skutkiem. > probuje polemizowac naciagajac je do swoich partykularnych potrzeb > jak gume w majtach Do tego speca od mantry dorzucasz jeszcze swoją drugą specjalizację jako speca od gumek. Widocznie lubisz pieprzyć, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
st-ach Re: szary obywatel błaznuje w takiej chwili 10.04.10, 23:14 pr51 napisał: > > Żyjesz w jakimś świecie równoległym, czy jak? Dziś miał pilot do > wyboru: lądować na ryzyko w Smoleńsku lub na pewniaka w Mińsku. Sam > wybrał ryzyko w Smoleńsku. > o jakim równoległym świecie powiadasz waść, mógłbyś to jakoś rozwinąć?, byłbym b. wdzięczny. powtarzasz brachu jak papuga, choć tak na prawdę nie wiadomo, czy i co proponowano do wyboru pilotowi (pilotom o ile się orientuję) przy lądowaniu, choć w rzeczywistości chodziło o wsiadanie do tegoż aeroplanu a nie o lądowanie pod moskiewskie dyktando. uważam że plamię swój honor polemizując z Tobą, dlatego bez urazy stary, nie będę więcej polemizował z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: szary obywatel błaznuje w takiej chwili 11.04.10, 09:11 > > Żyjesz w jakimś świecie równoległym, czy jak? Dziś miał pilot do > > wyboru: lądować na ryzyko w Smoleńsku lub na pewniaka w Mińsku. Sam > > wybrał ryzyko w Smoleńsku. > > > > o jakim równoległym świecie powiadasz waść, mógłbyś to jakoś rozwinąć?, Przeczytaj ze zrozumieniem całego posta, to ci się na pewno rozjaśni. > powtarzasz brachu jak papuga Cytowanie zawsze dotyczy problemu papugi, nieprawdaż? Uważasz, że cytowanie powinno być kreatywne? > czywistości chodziło o wsiadanie do tegoż aeroplanu a nie o lądowanie pod moski > ewskie dyktando Coś ci się epoki popieprzyły i bredzisz na równo. > uważam że plamię swój honor polemizując z Tobą Jakaś nowość! Masz honor? Odpowiedz Link Zgłoś
st-ach no muszę się zniżyć raz jeszcze do twego poziomu 11.04.10, 12:36 > > powtarzasz brachu jak papuga > > Cytowanie zawsze dotyczy problemu papugi, nieprawdaż? Uważasz, że > cytowanie powinno być kreatywne? > nie o to mi chodziło że przytaczasz pewne cytaty bo to jakby normalne, ale że powtarzasz jak papuga- na razie nie wiadomo za kim (oprócz czyjegoś pierdnięcia) iż piloci mieli jakiś wybór: forum.gazeta.pl/forum/w,94,80389571,109885755,Re_szary_obywatel_blaznuje_w_takiej_chwili.html?wv.x=1 "Żyjesz w jakimś świecie równoległym, czy jak? Dziś miał pilot do wyboru: lądować na ryzyko w Smoleńsku lub na pewniaka w Mińsku. Sam wybrał ryzyko w Smoleńsku." TO TWOJE SŁOWA PISANE NA TYM FORUM!! oprócz tego, że nie ma żadnych dowodów ani pewności czy taka propozycja lądowania gdzieś indziej istniała, to pewność można mieć jedną, że kiedyś wszyscy umrzemy! Nic ponadto! Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 st-ach stoi na głowie 11.04.10, 15:29 > no muszę się zniżyć raz jeszcze do twego poziomu Stoisz na głowie i poziomy ci się pofyrtały. > powtarzasz jak papuga- na razie nie wiadomo za kim Jak jesteś za głupi, żeby wiedzieć za kim, to faktycznie masz problem. > oprócz tego, że nie ma żadnych dowodów Nawet niewierny Tomasz miał więcej oleju w głowie od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
st-ach Pytanie do profesora Berezowskiego. 30.04.10, 08:42 Mam pytanie do pana panie profesorze. Mianowicie jak zakończyła się batalia w kwestii "cudownego" powiększenia nośności mostu (do 30 ton) przy ulicy Orlickiego, dokonanej ponoć przez tego samego rzeczoznawcę, który wcześniej postulował obniżenie tejże nośności do 16 ton ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 st-ach fula że aż strach 30.04.10, 17:02 > Mianowicie jak zakończyła się batalia Pewnikiem spaliła na panewce. > dokonanej ponoć przez tego samego rzeczoznawcę Rzeczoznaca pewnie już wydał kasę i czuje się dobrze przed następnym kreatywnym zleceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
st-ach człekokształtna istoto po primo nie ciebie pytałem 30.04.10, 21:01 > > Rzeczoznaca pewnie już wydał kasę i czuje się dobrze przed następnym > kreatywnym zleceniem. > człekokształtna istoto (żeby nie powiedzieć małpo) przecież nie Cienie pytałem. po cóż więc się wyrywasz nieproszony? po drugie; zauważam, że według ciebie wszyscy przy korycie na okrągło kręcą lody, i to jest według ciebie norma. otóż zapraszam cie na stronę prof. Berezowskiego, i luknij sobie jak to jest w Bytomiu, Rybniku, Łomży itd itp etc. są jeszcze na szczęście na tym świecie- i w postkomunistycznej Polsce- miejscami też- ludzie którym się chce podejmować decyzje uczciwie i bezinteresownie, a Gliwice obecnie i Frankiewicz to na szczęście nie norma, i możesz być pewien, że te eksperckie wysiłki (dwojakich, wzajemnie wykluczających się opinii- co do mostu), trafią niebawem do księgi absurdów (jest taka) Guinnessa. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 dalej st-ach bredzi że ażstrach 30.04.10, 22:14 > człekokształtna istoto (żeby nie powiedzieć małpo) przecież nie Cienie pytałem Rozumiem, że wolisz rozmawiać sam ze sobą. Pewnikiem uprawiasz taki swoisty onanizm, a tu ci nagle ktoś włazi bez wazeliny. > po drugie; zauważam, że według ciebie wszyscy przy korycie na okrągło kręcą lod > y, i to jest według ciebie norma. Dlaczego przypisujesz mi typową cechę typowego bereklona? Coś ci się pozajączkowało najwyraźniej. > otóż zapraszam cie na stronę prof. Berezowskiego, i luknij sobie jak to jest w > Bytomiu, Rybniku, Łomży itd itp etc. Wiem, wiem. Rzekomo wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Zaraz mi zaczniesz bredzić o obwodnicy w Rybniku, która niechcący prowadzi prawie że przez centrum. A w Łomży prezydent musiał to i owo odszczekać, żeby nie zlecieć komisarycznie ze stołka. > Frankiewicz to na szczęście nie norma Bujasz w obłokach. W Polsce to praktycznie norma, chociaż bardzo nieszczęśliwa. > e te eksperckie wysiłki (dwojakich, wzajemnie wykluczających się opinii- co do > mostu), trafią niebawem do księgi absurdów (jest taka) Guinnessa Posądzasz Guinnessa o zajmowanie się pierdołami, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
zatorzan większego wazeliniarza dla ZF na tym forum nie ma 01.05.10, 10:11 > a tu ci nagle ktoś włazi bez wazeliny większego wazeliniarza od ciebie dla ZiFa na tym forum nie ma. niektórzy twierdzą nawet że to ty sam jesteś ZiFkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 zatorzan nie odrobił lekcji 16.05.10, 22:39 > większego wazeliniarza od ciebie dla ZiFa na tym forum nie ma. Poczytaj ze zrozumieniem moje posty, a doznasz oświecenia. Nie bredź, jak nie chciało ci się czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
ad_libitum Freamnkiewivcz jes jak jes 12.05.10, 21:21 Frankensztchejn czyli Frankiewicz Zygmunt, to żydowskiego pochodzenia dane jego żydowskiego pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
st-ach To ten artykuł poruszył Gliwiczan 13.05.10, 09:39 Myślę, a nawet mam pewność, że to ten artykuł i fakt o możliwości czynienia cudów zza biurka (obecnie nośność wynosi niemal tyle o ile postulowała Basiora 50 ton), spowodował żeśmy się wreszcie ocknęli z letargu. Co prawda obudziliśmy się z ręką w nocniku, bo w referendum większość nie wzięła udziału, ale to wcale nie oznacza że ci co nie poszli do urn w owym czasie, że to akurat są ci co franckiewicza popierają. Do urn nie poszli niezdecydowani, ale nade wszystko też ci którzy twierdzą od pewnego już czasu, że bez nich "sami się wybiorą ci co chcą by6ć wybrani". Przekładając to na język prosty dla wszystkich, wierzą jedynie w to co ma miejsce (a raczej do niedawna miało w Gliwicach), że wybory /referendum też/ wygrywa ten kto głosy liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: To ten artykuł poruszył Gliwiczan 13.05.10, 12:08 > Co prawda obudziliśmy się z ręką w nocniku Najpierw odczekałeś, aż go napełnią, a dopiero potem się obudziłeś. A może tylko wydaje ci się i śpisz dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
ad_libitum a na onbrfazku jest nada 20 ton! 16.05.10, 21:14 choćby łbem o beton tłuc, z buca był i będzie buc! nie żebym prowokował, ale z dnia na dzień przyznaję rację tym ludziom ze sGdG. Trzymam za Was kciuki obu rąk przyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: a na onbrfazku jest nada 20 ton! 16.05.10, 22:37 > [b]choćby łbem o beton tłuc, z buca był i będzie buc! > > nie żebym prowokował, ale z dnia na dzień przyznaję rację tym ludziom ze sGdG. Buce z G... dla Gliwic mają raz rację, że dopali buców z magistratu. Problem w tym, że dalej nie ma nikogo, oprócz buców, tylko z innej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skald do skargi o most dojdzie jeszcze powódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 21:29 > Dzięki Bogu że istnieją jeszcze ludzie, którym leży na sercu dobro ogólno- społ > eczne, i szacunek dla stanowionego prawa. > > Dlaczego wszechmocny frankiewicz, nie nakazał ZDM aby tam wstawili znak 50 ton > ? berezowski.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumor PO w Gliwicach zyskuje za sprzecoiw wobec ZF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 10:41 jesli przed wyborami samorzadowymi nic nie wydarzy co korzystnie wplynelo by na notowania ZF, to w/w z w/w powodu przepadnie z kretesem w wyborach, kompromitujac sie do granic mozliwosci. pokazly to wybory prezydenckie. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 PO w Gliwicach zyskuje 07.07.10, 13:55 Jak ty to wyczaiłeś, że PO coś zyskuje? > jesli przed wyborami samorzadowymi nic nie wydarzy Zawsze coś się wydarzy, więc nie wróż z fusów. A tak w ogóle, to zapomiałeś napisać instrukcję, jak czytać twoje wypociny, żeby coś z nich zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
zatorzan jaki rachunek wystawimy ZF w wyborach za ten most? 17.07.10, 09:25 Zastanawia mnie jaki rachunek wystawimy ZF w wyborach za ten most? Rozkopane centrum miasta i wyciągane tory, ma na celu odwrócenie uwagi, ale mam nadzieję że nikt przy zdrowych zmysłach nie ma wątpliwości że ZF to największy szkodnik jaki się pojawił od szeregu lat. Czego nie zniszczyła komuna, udało się skutecznie zniszczyć w/w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesia zabierzcie ten temat trollom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 09:28 Proponuję zamknąć ten temat, który od dawna jest jedynie pożywką dla nieustannie odświeżających go trolli. I tak nikt tego nie czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiora Re: zabierzcie ten temat trollom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 15:28 Gość portalu: czesia napisał(a): > Proponuję zamknąć ten temat, który od dawna jest jedynie pożywką dla nieustanni > e > odświeżających go trolli. I tak nikt tego nie czyta. to po co tu wchodzisz? ponadto, skoro nie znasz netykiety to nie zabieraj głosu! wątek może być zamknięty pod pewnymi warunkami, ale nauka kosztuje, nie będę "pereł rzucać przed wieprze"! Odpowiedz Link Zgłoś
st-ach Re: zabierzcie ten temat trollom 18.07.10, 00:20 temat jest bardzo istotny, tym bardziej że zbliżają się wybory samorządowe. Odpowiedz Link Zgłoś
zatorzan zblizaja sie wybory więc temat niewygodny zamkjnąć 02.08.10, 17:10 > Proponuję zamknąć ten temat, który od dawna jest jedynie pożywką dla nieustanni > e > odświeżających go trolli. właśnie że o tym teraz powinno się jak najwięcej mówić i pisać. ciekawe że nowy kandydat z listy PO na prezydenta, ani słowem nie wspomniał o tym swoistym majstersztyku !!! > I tak nikt tego nie czyta. ale jakoś nie dosyć że czytasz to nawet piszesz. oj faryzejstwo przemawia przez ciebie dzioucha. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: jaki rachunek wystawimy ZF w wyborach za ten 02.08.10, 23:59 > Zastanawia mnie jaki rachunek wystawimy ZF w wyborach za ten most? Zachowujesz się jak to g..., co się przyczepiło do statku i krzyczy "płyniemy". Odpowiedz Link Zgłoś
galicjanin_pr Wniosek o instalację radarów w centrum i kto kłami 06.08.10, 23:52 Odpowiedź wiceprezydenta Piotra Wieczorka: a.imageshack.us/img293/5162/portowa.jpg Jaka jest więc wiarygodność pana Piotra Wieczorka? Oto pismo Policji z 21.11.2008 r. informujące, że zgłoszona koncepcja reorganizacji ruchu na Portowej jest trafna: a.imageshack.us/img709/4089/portowaii.jpg Mimo to pan Piotr Wieczorek w piśmie z z 26.11.2008 r. pisze że po uzgodnieniu z Policja informuje, iż istniejące na Portowej oznakowanie jest poprawne i wystarczające, czyli że nie ma potrzeby niczego reorganizować: a.imageshack.us/img685/8104/portowaiii.jpg Z pisma wiceprezydenta Wieczorka wynika kompletnie inna informacja niż w piśmie Policji. W efekcie skończyło się na tym, że jednak dokonano reorganizacji ruchu na Portowej. Odpowiedz Link Zgłoś
zappatero mierz sile na zamiary nie zamiar podlug sil:)) 24.08.10, 10:09 Gość portalu: basiora napisał(a): > > Dlaczego wszechmocny frankiewicz, nie nakazał ZDM aby tam wstawili znak 50 ton > ? no to juz niedużo brakuje do 50. jadac wczoraj tamtedy widzialem ograniczenie do 32 ton. a mialo byc 16 ton :) Odpowiedz Link Zgłoś