sss9 09.06.08, 21:10 tnij.org/chlopakzesosnicy się kibice Piasta znowu spienią. ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gej from kopernik Re: Kibic Górnika IP: *.kopnet.pl 09.06.08, 22:40 To, że "chłopak z Sośnicy" kibicuje Górnikowi, to akurat żadna nowina. W końcu na stadion na Roosevelta ma dużo bliżej, niż na stadion na Okrzei. To po prostu kwestia wygody. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kibic Górnika 10.06.08, 15:58 taaa... niby nic, a cieszy. podobnie kwestią wygody należy tłumaczyć przyszłe "kolędowanie" kibiców Piasta do zdaje się Wodzisławia? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kibic Górnika IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.08, 11:58 Yes,Yes,Yes: gliwice.naszemiasto.pl/sport/862909.html Apel do Prezia, a może tak od razu przyłączyć Włodzisław do Gliwic. Stadion dla Piasta pewny, Można zaoszczędzić na referendum;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kibic Górnika IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.08, 23:27 > tnij.org/chlopakzesosnicy > się kibice Piasta znowu spienią. ;D Był tu jeszcze do niedawna taki jeden, który twierdził, ze w Gliwicach jest około 20000 kibiców. Wygląda na to, ze na dziś pozostał tylko ich nowy prezes gej z Kopernika:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
faar Re: Kibic Górnika 11.06.08, 00:12 sss9 napisał: > tnij.org/chlopakzesosnicy > się kibice Piasta znowu spienią. ;D Może się nie spienią :) Wielu moich znajomych z Sośnicy kibicuje od lat Górnikowi. Próbowałem sobie przypomnieć, czy ktoś tam za Piastem jest, ale nie potrafiłem sobie przypomnieć, więc może takie moje szczęście, że Sośniczanin = kibic Górnika. Swoją drogą - Podolski jest świetny. Mam wrażenie, że byłby super gdziekolwiek by grał, choć naturalnie w Niemczech miał większe możliwości, aby zabłysnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Kibic Górnika 11.06.08, 12:37 Sośnica przylega do Zabrza i stadionu Górnika, więc trudno sie dziwić, że kibicują Górnikowi mając tak blisko renomowaną drużynę pierwszoligową. Nasz Piast dopiero po raz pierwszy awansował do ekstraklasy i to dwukrotnie :) Tylko jak mu kibicować gdy wszystkie mecze będzie grał na wyjeździe? To żałosne, że władze tego miasta nie znalazły wcześniej 9 mln zł na niezbędne modernizacje stadionu na Okrzei. Nie znalazły także dobrej woli, żeby te remonty przeprowadzić już w zeszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kibic Górnika 11.06.08, 15:00 ale znalazły 7,2 mln PLN na "piramidę Cheopsa", chociaż w Katowicach jedna już stoi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
faar Re: Kibic Górnika 22.06.08, 21:36 stasiek17 napisał: > Sośnica przylega do Zabrza i stadionu Górnika, więc trudno > sie dziwić, że kibicują Górnikowi mając tak blisko > renomowaną drużynę pierwszoligową. To nie do końca tak. Sośnicy podobnie blisko do Gliwic jak i do Zabrza. Jedyny dobry argument to renoma. Jaki jest sens kibicowania 3 ligowemu klubowi, jeśli można pierwszoligowemu? > To żałosne, że władze tego miasta nie znalazły wcześniej > 9 mln zł na niezbędne modernizacje stadionu na Okrzei. Dziwne co piszesz. Nikt - chyba łącznie z piłkarzami Piasta nie spodziewał się tego awansu ;-) co można było nie raz odczytać z forum Piasta :)))) Co do wydatku 9 mln zł to gdyby takie pieniądze leżały luzem w UM Gliwice to bardziej sensowne byłoby wykonanie jakiegoś kolejnego odcinka obwodnicy, a nie budowanie nowego stadionu dla zespołu, który nie wiadomo, czy wytrzyma choć jeden sezon w pierwszej lidze. Nawet gdyby Piast miał obiekt za te 9 mln to nie dałbym złamanego grosza za to, że wytrzyma do kolejnego sezonu w ekstraklasie. Bardzo im kibicuję, ale jestem pragmatykiem. Ten klub nie ma jeszcze poziomu pierwszoligowego. Przepraszam wszystkich gorących kibiców, ale tak to widzę i czas pokaże zapewne, że miałem rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kibic Górnika IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.08, 12:00 faar napisał: > > Swoją drogą - Podolski jest świetny. Mam wrażenie, że byłby super gdziekolwiek > by grał, choć naturalnie w Niemczech miał większe możliwości, aby zabłysnąć. W niedziele finał, o którym mogli sobie pomarzyć tylko nieudacznicy z PZPN. A nam pozostało posłuchać lub zatańczyć: www.zczuba.tv/zczubatv/1,89849,5401287,Ballada_o_Lukaszu_Podolskim.html Odpowiedz Link Zgłoś
quilheure Re: Kibic Górnika 27.06.08, 21:59 Gość portalu: kibuc natrollował: > W niedziele finał, o którym mogli sobie pomarzyć tylko nieudacznicy z PZPN. A n > am pozostało posłuchać lub zatańczyć: Kibuc co się martwisz przecież twoi i tak są w finale, folksdojczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SG39 Re: Kibic Górnika IP: *.zwm.osi.pl 23.06.08, 10:09 Ale was boli,że ł.Podolski jest urodzonym Gliwiczaninem i wszędzie to podkreśla tak samo jak W.Lubanski którego teraz Górnik olewa.Gliwice kużnią talentów,Brychczy,Buncol,Musiałek,Florenski,Kuchta,Skowronek.Matysik, Latocha,bracia Gronowscy,Gałeczka nie chcę wszystkich wymienić bo zabraknie miejsca.A Górnik? Odpowiedz Link Zgłoś