Dodaj do ulubionych

Ludzie te przepychanki na forum nie slużą Gliwicom

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 10:29
Wszyscy na tym forum deklarują troskę o nasze miasto.To bardzo
dobrze.Sledząc wpisy na forum,dochodzę do wniosku że to jedynie
deklaracje.Mozna spierac się,lecz na fakty,argumenty,a nie na
klamstwa,obelgi i chamstwo.
Co do Pana Prezydenta miałm okazje dwa razy w życiu interweniowc w
pewnych sprawch(dla mnie ważnych)Obie sytuacje zapamietałam
pozytywnie,zostałam potraktowana uprzejmie,z szacunkiem a co
najważniejsze sprawy zostaly załatwione szybbko i skutecznie.
Co do Pana Radnego MB nie miałam okazji poznać.Po przeczytaniu wielu
wpisów,odnosników,linkow sprawdziłam ilość głosów zdobytych w
wyborach samorządowych w 2006 r przez Pana Radnego(okręg wyborczy nr
2)I co widzę -319 głosów.To najmniej ze wszystkich Radnych z tego
okregu.
Obserwuj wątek
    • dzejms.bont Re: Ludzie te przepychanki na forum nie slużą Gli 15.07.08, 10:39
      Gosiu - fora zazwyczaj służą przepychankom i też mi się to nie
      podoba. Nie mogę jednak pozostać obojętny na zmasowane ataki kilku
      osób - to nie jest obraz Gliwic, ani odzwierciedlenie jego
      mieszkańców. Najpierw też czytałem tylko i w pewnym momencie
      stwierdziłem, że albo zacznę reagować na takie szambo, albo
      przestanę je czytać. Jednak właśnie w tejże chwili opinie negatywne
      o Gliwicach, włodarzach nasiliły się ze względu na zbieranie
      podpisów pod życzeniami referendum. Nie przeszkadza mi, że miałoby
      się odbyć referendum - wierzę, że jest to zdrowa forma demokracji.
      Nie mogę jednak patrzeć na pełne nielogicznych wynurzeń posty
      trójki ludzi na krzyż i uważać je za jakąkolwiek opiniotwórczą siłę.

Nie sądzę Gosiu, że forum się odmieni w najbliższym czasie. Takie
      już jest. Bardzo żałuję, że administratorzy forum wogóle go nie
      prowadzą w ryzach ogólnoprzyjętych zasad i pozwalają na nadużycia.
    • wilczur_123 Re: Ludzie te przepychanki na forum nie slużą Gli 15.07.08, 11:09
      Gosiu przejawiasz taką samą troskę o miasto jak i my ale niestety w Internecie
      jeszcze nie znaleziono sposobu na trolli i osoby żywiące się kłótnią i
      wszczynaniem sporów...jak widać niektórzy (referendyści) przenieśli formę trolla
      z internetu do realnego świata.

To jest dopiero osobista tragedia tych ludzi. Niestety ja nie jestem lekarzem
      więc reaguję na to jak człowiek czyli dla mnie to jest głupie więc się z tego
      naśmiewam....

pozdrawiam zdrowych :)
      • stasiek17 Re: Ludzie te przepychanki na forum nie slużą Gli 15.07.08, 11:12
        :))))))))))))))))))

Gosia powie ile głosów powinien uzyskać w wyborach radny, aby mógł zabierać głos
        w sprawach mieszkańców ?
        • Gość: gosia w sprawie ilu mieszkanców? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 11:18
          pięciu,dziesieciu,czy dwudziestu?
          W mojej sprawie Pan Radny sie nie wypowiada,bo nie utożsamiam sie z
          Jego poglądami.
          • stasiek17 Re: w sprawie ilu mieszkanców? 15.07.08, 11:24
            napisałaś, że uzyskał 319 głosów, to ile mu zabrakło, żeby mógł się jako radny
            wypowiadać ?
            • Gość: gosia jak widac 319 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 11:38
              wystarczy,aby zostac Radnym.Nie odbieram mu prawa do wypoadania się
              ale nie do krytykanctwa,pieniactwa i mijania sie z prawdą.
              • stasiek17 Re: jak widac 319 głosów 15.07.08, 11:43
                Gość portalu: gosia napisał(a):

> wystarczy,aby zostac Radnym.Nie odbieram mu prawa do wypoadania się
                > ale nie do krytykanctwa,pieniactwa i mijania sie z prawdą.

Jakiś konkrecik Gosia przedstawi ?
                • dzejms.bont 319 to mało jak na rzecznika Vox Populi 15.07.08, 11:45
                  j.w.
                  • stasiek17 Gosiu, gdzie te przykłady? 15.07.08, 11:52
                    Gosia poda jakiś przykładzik "krytykanctwa, pieniactwa i mijania sie z prawdą".
                    • wilczur_123 Re: Siuśku, gdzie te przykłady? 15.07.08, 11:57
                      Gosiu nie daj się wyprowadzić z równowagi przez tego siuśka ;)

Stasiueńku proszę bardzo przykłady:
                      1. forum bezradnego
                      2. wywiady w TV Gliwice - nawoływanie do puczu o mostek (brak zrozumienia
                      ekspertyzy)
                      3. forum Gliwice
                      4. wszędzie tam gdzie go już zbanowali
                      5. nasza-klasa
                      6. referendum
                      .... mam dalej wymieniać pieniactwo?
                      wszystkie sprawy których się dotknie nie są załatwiane po bożemu w ogólnie
                      przyjętej kulturze w stosunkach międzyludzkich a metodą wymuszenia, zastraszenia
                      i oplucia przeciwnika i postawienia go w jak najgorszym świetle przed opinią
                      publiczną.

Przywołaj siuśku proszę przykłady GDZIE Prezydent odpłaca się tym samym bezRadnemu?

Jakieś przykłady??
                      • dzejms.bont Re: Siuśku, gdzie te przykłady? 15.07.08, 12:00
                        Dobrze wilczur.
                        Mam taką myśl - im mocniej te bereklony atakują, im mocniej
                        berezowski się uaktywnia, im więcej bluzga kibuc - tym bardziej
                        uważam, że słusznie robię.
                        buhahaha.
                      • Gość: kibic Re: Siuśku, gdzie te przykłady? IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.08, 12:11
                        > Przywołaj siuśku proszę przykłady GDZIE Prezydent odpłaca się tym samym bezRadn
                        > emu?
                        >
                        > Jakieś przykłady??

Pierwszy:
                        Zatrudnił na forum stado baranów, którym wydaje sie, ze trawa z drugiej strony
                        Kłodnicy jest B, zielona:-)

• dzejms.bont Aleś fakt wydumała kibucino. LOL 15.07.08, 12:18
                          j.w.
                          • Gość: gosia Re: Aleś fakt wydumała kibucino. LOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:22
                            najmocnie przepraszam.hi,hi,hi.....
                    • dzejms.bont Gosia - nie reaguj 15.07.08, 11:58
                      Zlej go - podasz mu oczywiste przykłady, ale do jego przekonania i
                      tak nigdy nie trafią, bo nie słucha argumentów merytorycznych.
                      Stasiek - poczytaj sobie mącenie wody na forum, strony
                      berezowskiego to zobaczysz pieniactwo. Rzuca się jak ryba na wędce -
                      tak by chciał komuś dosr... Nie widzisz tego? Bądź na chwilę
                      obiektywny - NIE WIDZISZ tego?
                    • Gość: gosia w odróznieniu od wielu na tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:05
                      forum,ja musze pracować i nie mam czasu na przepisywanie tego co Pan
                      Radny B.mówi i krzyczy.
                      • quilheure Re: w odróznieniu od wielu na tym 15.07.08, 12:12

> forum,ja musze pracować i nie mam czasu na przepisywanie tego co
                        Pan
                        > Radny B.mówi i krzyczy.

Gosiu oszołomy nie przepisują tego lecz uczą sie na pamięć - patrz
                        fesia, majeczka i stasiu skórzy spijają każde słowo z ust radnego.
                      • dzejms.bont Re: w odróznieniu od wielu na tym 15.07.08, 12:20
                        Spoko Gosia - nikt tego nie wymaga. Nie ma potrzeby robić nic
                        więcej, co jakkolwiek podwyższałoby rangę ich wynurzeń.
                    • quilheure Re: Gosiu, gdzie te przykłady? 15.07.08, 12:10
                      Mi osobiście działania radnego i reszty oszołomów z foruum
                      przypominają tych "społeczników" emerytów i rencistów którzy jak
                      widzą jak coś budują, kładą chodniki, malują pasy czy nawet koszą
                      trawę od razu przybiegają na obywatelską inspekcję i patrzą
                      robitnikom na ręce i zgłaszają uwagi. Do czasu aż ktoś nie wstanie i
                      nie "przemówi do rozumu kwiecistym językiem".
                      • Gość: gosia Re: Gosiu, gdzie te przykłady? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:12
                        dokładnie
                      • dzejms.bont Re: Gosiu, gdzie te przykłady? 15.07.08, 12:13
                        Dokładnie - mam to samo wrażenie. Wszystko na nie. I nawet jakby
                        ktoś im pod domem jezioro wykopał z rezerwatem przyrody to mileiby
                        pretensje.
                        • Gość: gosia Re: Gosiu, gdzie te przykłady? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:25
                          i ptaszki by ćwierkały,Ze to spisek,przekręt itd
                          • stasiek17 Re: Gosiu, gdzie te przykłady? 15.07.08, 15:21
                            Gosia do wreszcie jakiś przykładzik, zamiast przepowiadać przyszłość
                            • wilczur_123 Re: Gosiu, gdzie te przykłady? 15.07.08, 15:28
                              jeżeli jakiś internauta kiedyś będzie się zastanawiał jak wygląda TYPOWY okaz
                              Trolla to proszę bardzo:
                              w jednym wątku 4 wpisy stasiasiuśka do jakiejś gosi chociaż 3 inne osoby już
                              udzieliły odpowiedzi....siuśku to nie jest przedszkole żebyś rzucał zabawkami w
                              inne dzieci jak ci nie chcą pożyczyć kredek.

Napisz jeszcze raz trollu nasz :)))
                            • Gość: gosia Re: Gosiu, gdzie te przykłady? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 15:40
                              j/w
                              • stasiek17 Re: Gosiu, gdzie te przykłady? 15.07.08, 15:58

> j/w

ale wyżej, ani niżej Gosia przykładzików nie podała - czy Gosia kłamie ?
                                • Gość: gosia Re: Gosiu, gdzie te przykłady? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 16:10
                                  Stasiu litości,przecież argumenty zostały Ci podane już
                                  wielokrotnie.Nie mam ochoty niczego kopiowć i cytować.
                                  • stasiek17 Re: Gosiu, gdzie te przykłady? 15.07.08, 16:14

> Stasiu litości,przecież argumenty zostały Ci podane już
                                    > wielokrotnie.Nie mam ochoty niczego kopiowć i cytować.

to daj linka
                                    • quilheure Re: Gosiu, gdzie te przykłady? 16.07.08, 22:04
                                      stasiek17 napisał:

> to daj linka

Stasiek tu masz linka:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50318
                                      Setki spraw w które radny musi włożyć swoje 3 grosze. Podobnie jak oszołomy na
                                      forum - ludzi renesansu znają się na wszystkim od przycinania drzew i transportu
                                      kołowego do nośności mostów i hałasu. wszechstronni i wszechwiedzący. Oni by
                                      sobie porządzili. A pewnie w realnym świcie bez wykształcenia, codzienna nudna i
                                      ogłupiająca praca zmusza ich do odreagowania na forum (coś jak szczekający z
                                      daleka kibic).
                  • Gość: kibic Re: 319 to mało jak na rzecznika Vox Populi IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.08, 12:01
                    319 to mało jak na rzecznika Vox Populi
                    dzejms.bont 15.07.08, 11:45 Odpowiedz

j.w.

No cóż ty dostałeś *00*, a rzucasz sie na forum jakby sie tobie kaftanik zluzował:-)))
                    • dzejms.bont Re: 319 to mało jak na rzecznika Vox Populi 15.07.08, 12:03
                      Naturalnie tego nie wiesz, poza tym nie uzurpuję sobie takiego
                      prawa kibucino.
              • Gość: 9-ciotir Re: jak widac 319 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:08
                > wystarczy,aby zostac Radnym.Nie odbieram mu prawa do wypoadania się
                > ale nie do krytykanctwa,pieniactwa i mijania sie z prawdą

O, tu juz chlopie dobrze przesadziles. Podaj natychmiast przyklad mijania sie z
                prawda radnego MB. Podaj tez przyklady pieniactwa i krytykanctwa. To jest bardzo
                powazne pomowienie publiczne.
                • dzejms.bont LOL - dobre 15.07.08, 12:17
                  tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 9tirze trzebaby podać przykłady
                  twych pomówień, ale mi się nie chce przeszperać forum - obsłuż się
                  sam i zajrzyj, w którykolwiek wątek, który spłodziłeś.
                  A wogóle to pozwij Gosię. Już widzę nagłówki na stronie
                  berezowskiego:
                  "Dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 9ciotir pozywa do sądu gosię IP:
                  *.neoplus.adsl.tpnet.pl za pomówienie. Sąd jednak nie mógł wysłać
                  wezwania, bo nie znalazł adresu pocztowego, ani adresata. Sądy to
                  ukartowały, a na powyższą akcję poszło 9 zł z naszych podatków".
                  buHAHAHAHAAHAH
                  • Gość: gosia czekam na pozew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:20
                    niecierpliwie.Buhhhhhhhha
          • Gość: kibic Re: w sprawie ilu mieszkanców? IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.08, 11:56
            > pięciu,dziesieciu,czy dwudziestu?
            > W mojej sprawie Pan Radny sie nie wypowiada,bo nie utożsamiam sie z
            > Jego poglądami.

No właśnie Gosiu, to czego sie tak rozbeczałaś:-)
            • dzejms.bont Poczytaj to się dowiesz 15.07.08, 12:02
              Znów wpadłaś na moment - walnęłaś jak łysa grzywką o kont kuli i
              pomykasz. Przeczytałaś coś wogóle z tego wątku kibucino?
    • Gość: 9-ciotir Re: Ludzie te przepychanki na forum nie slużą Gli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:04
      Chlopie, ty juz raz kiedys pisales dokladnie ten sam tekst na tym forum, ze pan
      prezydent zrobil ci 2 razy dobrze. Co do radnego, to startowal z marszu, nie tak
      jak pozostali starzy wyjadacze. Np. Gornig startowal juz nawet do sejmu i do
      rady ostatnio sie nie dostal z wyborow. Wszedl do rady tylko dlatego, ze
      Karasinki zrezygnowal. Najmniej glosow to dostal Frankiewicz. 19% po 17 latach
      rzadzenia! To totalna porazka! A to, ze tobie ponoc 2 razy z ZF sie udalo nic
      nie znaczy. Z nim nikt nie moze sie porozumiec, taka psychika. Mowil o tym
      publicznie w TVG posel Chlopek.
      • Gość: gosia jeszcze raz ci tłumaczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:09
        jastem zwyklym szarym obywatelem tego miasta i mam pozytywne
        odczucia odnosnie prezydenta.A co powiedział jakis tam pan mało mnie
        interesuje.
      • milchr Re: Ludzie te przepychanki na forum nie slużą Gli 15.07.08, 14:45
        Gość portalu: 9-ciotir napisał(a):
        > Gornig startowal juz nawet do sejmu i do
        > rady ostatnio sie nie dostal z wyborow. Wszedl do rady tylko dlatego, ze
        > Karasinki zrezygnowal.

Haha zobacz sobie bereoszołomie z jakiego okręgu startował Gornig, a z jakiego
        Karasiński. Że nie wspomnę już o tym iż "stary wyjadacz" Gornig nie startował do
        Sejmu, a w ostatnich wyborach samorządowych zdobył więcej głosów niż "Prof."
        Berezowski. polecam przed kolejnym postem zapoznać się ze stroną PKW-
        www.pkw.gov.pl :)
        • Gość: kajka Re: Ludzie te przepychanki na forum nie slużą Gli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 21:21
          milchr napisał:
          > Haha zobacz sobie bereoszołomie z jakiego okręgu startował Gornig, a z jakiego
          > Karasiński.
          Wielka roznica ,wlazl za Frankiewicza

> Że nie wspomnę już o tym iż "stary wyjadacz" Gornig nie startował d
          > o
          > Sejmu,
          Startowal, startowal i nawet mamusia chodzila po prywatnych mieszkaniach z
          prosba o oddanie glosu na synalka.Mlodys "demokrato" wiec nie pamietasz
    • Gość: gosc Re: Ludzie te przepychanki na forum nie slużą Gli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:10
      Pozostali radni dostali ten sam rzad glosow, a decyduja razem z Frankiewiczem o
      milionach w Gliwicach.
      Poza tym, czy nie sluszne jest wyprowadzenie tirow z centrum Gliwic? Jestes na
      tyle zacofany czy skorumpowany, ze chcesz utzrymac tiry w centrum? Nawet kosztem
      zawalenia sie mostow gliwickich?
      • Gość: gosia jestem rodzj żeński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:18
        wiec odmieniaj poprawnie.Po drugie na temt tirów juz powiedziano na
        tym foru wszystko.Po trzecie jestem za budową podium w Gliwicach(i
        to szybko)Po czwarte jestem za budową DTŚ(i to bardzo szybko)
        POzdrawiam!
        • Gość: kajka Re: jestem rodzj żeński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 21:28

> Po drugie na temt tirów juz powiedziano na
          > tym foru wszystko.Po trzecie jestem za budową podium w Gliwicach(i
          > to szybko)Po czwarte jestem za budową DTŚ(i to bardzo szybko)
          > POzdrawiam!

I dlatego jestes takim samym szkodnikiem jak frankiewicz i jego paczka, bo
          zreszta do niej nalezysz. Zdradzily cie te 2 pozytywnie zalatwione sprawy, a
          przede wszystkim ta niespotykana uprzejmosc i zrozumienie
          O tirach bedzie powiedziane wszystko dopiero wtedy gdy ostatni zniknie z
          centrum wraz z frankiem zreszta
      • dzejms.bont Dokształć się trochę 15.07.08, 12:51
        Poczytaj uchwałę o samorządzie terytorialnym to się dowiesz.
        Rzeczywiście to, że radni dostali rząd głosów i Frankiewicz też
        świadczy o tym, że Gosia chce utrzymać tiry w centrum i jest
        skorumpowana - buahahahaha, synapsy Ci nie kontaktują. W kamerkach
        też.
    • Gość: gosc posel dostaje kilka tys glosow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:46
      Posel dostaje srednio kilka tys glosow. Polska liczy ok. 40 mln ludzi. W imieniu
      ilu osob posel ma prawo wystepowac? Frankiewicz dostal 19% glosow. W imeiniu ilu
      gliwiczcan ma prawo wystepowac? Kto dba o pozostale 81% gliwiczcan uprawnionych
      do glosowania?
      • dzejms.bont 319 to mało jak na rzecznika Vox Populi 15.07.08, 12:52
        j.w.
    • Gość: gosc sposob ZF na zycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 13:08
      Sposobem ZF i jego kumpli na przetrwanie jest klamstwo i kretactwo. Przykladem
      ostatnie wystapienia w telewizji.
      • Gość: gosia jesli tak twierdzisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 13:12
        i masz na to dowody to spełnij obywatelski obowiazek i złóz
        doniesienia do prokuratury.
        • dzejms.bont tak sobie gada 15.07.08, 13:18
          nic nie ma, tylko mąci. Taki krętaczyk malutki.
          • Gość: gosia Re: tak sobie gada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 13:21
            dlatego nie znosze pieniactwa
    • Gość: gosc uzasadnienie referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 13:20
      W uzasadnieniu referendum dla odwolania Frankiewicza czytamy to:
      www.nsigliwice.republika.pl/
      Pod wnioskiem o referendum podpisalo sie wymaganych kilkanascie tys ludzi, czyli
      polowa tego co uzyskal Frankiewicz w wyborach. Radny ma prawo wystepowac jako
      vox populi w tych sprawach. Ma poparcie co nakmniej kilkunastu tys gliwiczan.
      • Gość: gosia jesli to prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 13:25
        to gratuluję.Referendum pokaż co myslą Gliwiczanie.Kto bedzie
        kontrkandydatem obecnego Prezydenta???
        • Gość: wyborca Re: jesli to prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 13:30
          Co moze nie byc prawda, ze ludzie nie chca tirow w centrum! TYlko zacofany
          prymityw moze chciec utzrymywania tirow we wlasdnym miescie! I jeszcze gadac
          bzdury, do takich samych jak on prymitywow, ze dzieki tranzytowi miasto sie
          rozwija! Gdyby dotrzec do wszystkich wyborcow, za wyprowadzeniem tirow
          podpisaloby sie 99%, a ten 1%, to albo psychicznie chorzy, albo zlodzieje.
          • Gość: gosia Re: jesli to prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 13:33
            Panie Wyborco!
            o prawdzie napisałam odnosnie ilosci podpisów pod referendum.Pana
            poziom wypowiedzi sugeruje duze zdenerwowanie.Ciekawe dlaczego???
            Jeszcze raz ponawiam petanie odnosnieosoby kandydata na
            Prezydenta????
          • dzejms.bont Wogóle nie na temat się zbulwił 15.07.08, 13:47
            widać piana z pyska zasłoniła mu monitor - podpisy wolno zbierać
            każdemu. Referendum pokaże, albo i nie - bo te kilka podpisów nie
            stanowi wymaganych procentów do ważności referendum. Tylko szkoda
            tych 300 000 na organizację tego szoł berezowskiego.
      • wilczur_123 rozumisz co się pisze? 15.07.08, 15:26
        proponuję zrobić quiz i zapytać Pana bezRadnego czy utożsamia się z akcją
        referendum - jeżeli mnie pamięć nie myli to NIE! Nie widziałem żeby siedział
        przy stoliku.

Druga rzecz mnie zaciekawiła jak to bereklony rzucały mięchem w Prezydenta PRZED
        'debatą' telewizyjną na którą nie wpuszczono jednego pieniacza (ciekawi mnie
        powód dlaczego Pan bezRadny zrezygnował z debaty?) a teraz po debacie jest
        wielki lament i krzyk! Przecież ta debata miała odmienić losy, miała być
        światełkiem w tunelu, całkiem jak exodus!!!!!!!!!! i du..a :))))
    • Gość: michal/ moze gdybys zalatwil tylko jedna, a nie dwie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 15:54
      > Co do Pana Prezydenta miałm okazje dwa razy w życiu interweniowc w
      > pewnych sprawch(dla mnie ważnych)Obie sytuacje zapamietałam
      > pozytywnie,zostałam potraktowana uprzejmie,z szacunkiem a co
      > najważniejsze sprawy zostaly załatwione szybbko i skutecznie.

moze gdybys zalatwila tylko jedna a nie az dwie pozytywnie, a ktos kto nie alatwil ani jednej -> tez jedna, brzmialo by to bardziej wiarygodnie. moze wymysl na drugi raz cos bardziej prawdopodobnego.
      • Gość: gosia widac mialam szczęscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 16:05
        albo argumenty.
      • dzejms.bont Dobre - 8.10 15.07.08, 16:12
        Wiadomo, że berez - skłony nie przyswoją aż dwch. Za
        dużo dla nich.
    • Gość: michal/ moze gdybys zalatwil tylko jedna, a nie dwie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 17:03
      > Co do Pana Prezydenta miałm okazje dwa razy w życiu interweniowc w
      > pewnych sprawch(dla mnie ważnych)Obie sytuacje zapamietałam
      > pozytywnie,zostałam potraktowana uprzejmie,z szacunkiem a co
      > najważniejsze sprawy zostaly załatwione szybbko i skutecznie.

moze gdybys zalatwila tylko jedna a nie az dwie pozytywnie, a ktos kto nie
      alatwil ani jednej -> tez jedna, brzmialo by to bardziej wiarygodnie. moze
      wymysl na drugi raz cos bardziej prawdopodobnego.
      • Gość: gosia powtarzasz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 17:12
        ale odpowiem Ci jeszcze raz.Moze miałam szczęście,albo argumenty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka