pretoriaz 26.07.08, 08:57 hej szukam szklanej kuli, ze sniegiem (jak wstrzasne to wtedy pada snieg) gdzie cos takiego moge znalezc w gliwicach? widzial to ktos? (allegro odpada za duzo czekania musze ja miec do konca soboty) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quilheure Re: Szklana kula - szukam 26.07.08, 10:01 pretoriaz napisał: > hej > szukam szklanej kuli, ze sniegiem > (jak wstrzasne to wtedy pada snieg) > gdzie cos takiego moge znalezc w gliwicach? > widzial to ktos? > (allegro odpada za duzo czekania musze ja miec do konca soboty) Cześć. Zgłoś się do Stowarzyszenia Gliwiczanie dla Gliwic oni mają taką kulę i wyczytują z niej różne głupoty i potem piszą na forum. Ostatnio pożyczyli ją OGI ale chyba się zepsuła bo przepowiedziała wielki sukces referendalny. Odpowiedz Link Zgłoś
wilczur_123 Re: Szklana kula - szukam 26.07.08, 10:15 spróbuj w FORUM w sklepie z gadżetami i na pierwszym piętrze poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pretoriaz Re: Szklana kula - szukam 28.07.08, 11:20 niestety nie mieli :( ma ktos pomysl gdzie mozna ja znalezc? Odpowiedz Link Zgłoś
wilczur_123 Re: Szklana kula - szukam 28.07.08, 11:26 może jednak szybciej będzie przez internet? albo wyszukaj sobie na alledrogo sprzedawców ze śląska i kup przez internet a odbierzesz osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś