sss9 16.09.08, 11:19 zimno jak cholera. w których dzielnicach/osiedlach już grzeją kaloryfery? jeszcze dziś mają się zarumienić kaloryfery w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bereklon Re: Mapa ciepła. 16.09.08, 14:32 no racja ludzie musza łazic w swetrach po domu bo tak zimno Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Mapa ciepła. 16.09.08, 15:52 spółdzielnia zabrzańska ma włączyć jutro.... Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: Mapa ciepła. 16.09.08, 15:55 u mnie cieplutko. Dobrze, że szybko zareagowali. Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Mapa ciepła. 16.09.08, 19:00 sss9 napisał: > zimno jak cholera. w których dzielnicach/osiedlach już grzeją kaloryfery? > jeszcze dziś mają się zarumienić kaloryfery w centrum. Co ty biedny i zamazany Gorolu dajesz Ślonzokom? Przestoń se dawać to co tam mosz na myśli my napewno płakać nie bydymy. Płaćcie przeklęte Gorole bo żeście dotychczas za darmo wszystko brali ze Ślonska jak z kolonii. Teraz wreszcie wyjdzie prowda (naj-naj-najprowdziwszo) na wiyrch, bydziecie zadki grzoli chrustem a świecili łuczywem i gołym tyłkiem. Ja, ja. Rychtujće sakle i tery na fakle. Odpowiedz Link Zgłoś
bereklon Re: Mapa ciepła. 16.09.08, 20:00 sam jesteś góral ja mieszka na śląsku a nie w górach somepoint kolejny który czepia się górali Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Wy`śće sóm jednym z tych ńydorajdów? 16.09.08, 20:06 Co se w řići radz dać ńy poradzóm? Cy yno Wos strach uoblećoł bez ta perspektywa? Odpowiedz Link Zgłoś
gliwiczanka42 Re: Wy`śće sóm jednym z tych ńydorajdów? 17.09.08, 18:30 Dobrze somepoint, że wróciłeś. Próbowałam uzyskać odpowiedź od administratorów tego forum, ale niestety skończyło się na usuwaniu wątku. Somepoint - według regulaminu AGORY, do której należy to forum, nie powinno się prowadzić w tym miejscu kampanii reklamowych. Może nie zauważyliście, ale mamy tu przykłady reklamy politycznej. Za taką uważam ciągłe wklejanie linków ze strony jednego z radnych. FG zeszło na psy strasznie, bo nie było pilnowane. Czy zatem nadal musimy znosić te głupie zaczepki politykiera? Dlaczego nie usuwacie wątków, które naruszają netykietę i regulamin? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Mapa ciepła. 16.09.08, 20:55 :D ciuuuu.... paczajta! do Gwiazdki jeszcze tak daleko, a nam się tu na raz, dwa Aniołki pojawiły. cudy! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Mapa ciepła. 16.09.08, 21:31 :))) Wlasnie ogladam na sopcascie Werder z Farmazonami, czy tak jakos, oczywiscie z niemieckim komentatorem. I slysze tylko wszelkie odmiany; "das Flanken, des Flankens, dem Flanken, das Flanken". Niemieccy komentatorzy sportowi maja chyba jeszcze mniejszy zasob slow, niz polscy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: Mapa ciepła. IP: *.bigserwis.pl 17.09.08, 09:30 na os. Gwardii już grzeją Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Mapa ciepła. 17.09.08, 11:27 a na Sikorniku rozruch ma trwać do piątku... wygląda na to, że szybciej zrobi się ciepło na dworze, niż w niektórych rejonach miasta zaczną ogrzewać mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: Mapa ciepła. IP: *.sikornik.net 17.09.08, 17:13 właśnie wróciłam do domu - Sikornik i jest kartka, że od jutra zaczynają grzać, całe szczęście, bo do jutra czy piątku to już się jakoś wytrzyma ale teraz jest bardzo zimno brr Odpowiedz Link Zgłoś