Gość: informatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 16:53 4 sondy: www.sondagliwice.yoyo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hgw Re: Sonda-T, DTS, Podium, TIRY IP: 94.229.69.* 07.03.09, 16:57 informatyk ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszk Sowińskiego Re: Sonda-T, DTS, Podium, TIRY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 17:06 Gość portalu: informatyk napisał(a): > 4 sondy: > www.sondagliwice.yoyo.pl/ dzięki serdeczne za stworzenie możliwości wypowiedzenia się, pomimo że władze miasta czynią wszystko wraz z RM by nas mieszkańców od tego odwieść, włącznie z wypraszaniem z sali obrad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryzia Re: Sonda-T, DTS, Podium, TIRY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 17:33 Jakies 2 dupki zaglosowaly, ze sa za utrzymaniem tirow w centrum Gliwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Sonda-T, DTS, Podium, TIRY IP: *.centrum.gliwice.pl 07.03.09, 18:13 nie jestem dupkiem i NIE ZYCZE SOBIE mnie obrazac.Mysle,wiec jestem-a ty bryzia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzich Re: Sonda-T, DTS, Podium, TIRY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 18:29 > nie jestem dupkiem i NIE ZYCZE SOBIE mnie obrazac.Mysle,wiec jestem-a ty bryzia > ? Skoro jestes za utrzymaniem tirow w centrum Gliwic, to jestes 100% dupkiem i to prymitywnym. I to nie jest obrazanie, ale stwierdzenie faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Sonda-T, DTS, Podium, TIRY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 18:43 Jest tam mozliwosc napisania komentarza, wiec jesli masz odwage cywilna, to napisz tam dlaczego jestes za zniszczeniem miasta tirami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam1 Re: Sonda-T, DTS, Podium, TIRY IP: 213.227.74.* 07.03.09, 18:37 Gość portalu: bryzia napisał(a): > Jakies 2 dupki zaglosowaly, ze sa za utrzymaniem tirow w centrum Gliwic. Napewno wyniki są zafałszowane! Albo głosująca osoba się pomyliła(np-PESEL). Już to przerabialiśmy przy okazji podpisów pod referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Sonda-T, DTS, Podium, TIRY IP: *.na5.pl 07.03.09, 22:30 Dzięki za sondę! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Sonda-T, DTS, Podium, TIRY 08.03.09, 19:05 jutro przed monitorami zasiądą podnóżki prezydenta i proporcje się zmienią. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: statystyk Re: Sonda-T, DTS, Podium, TIRY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 03:57 > jutro przed monitorami zasiądą podnóżki prezydenta i proporcje się zmienią Ze statystycznego punktu widzenia udzial kilkudziesieciu osob w takiej internetowej sondzie nie ma zadnego znaczenia. O wiarygodnosci wynikow mozna mowic dopiero, gdy liczba glosow osiagnie ok. 1000. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Sonda-T, DTS, Podium, TIRY 09.03.09, 16:36 a nie mówiłem? tego forum podobno prawie nikt nie czyta, pisze na nim podobno mniej niż dziesięciu internautów, a w sondach wzięło udział tylko dziś już kilkadziesiąt osób. i tak jak pisałem wczoraj, proporcje bardzo się zmieniły. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Sonda-T, DTS, Podium, TIRY IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.09, 21:39 sss9 napisał: > a nie mówiłem? Jak służba to służba:-) Dziś zapunktowali po raz drugi ze służbowych, a jutro dobiorą sie z pewnością do kafejek internetowych;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzich Re: Sonda-T, DTS, Podium, TIRY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 21:17 Jak widac na razie z sondy, wiecej glosujacych jest za DTS, niz za utrzymaniem tirow w centrum. Przeciez to jest nielogiczne. Wybudowanie DTS w centrum miasta, to nic innego jak wprowadzenie tirow do centrum. Tiry przeniosa sie wowczas z jednej ulicy na druga (a najpewniej beda jezdzic i ta i ta). Gdyby mieszkancy centrum, ktorzy mieszkaja teraz przy tranzycie tirow, patrzyli tylko na swoj wlasny interes (jak to usiluje ludziom wmowic Frankiewicz), to pierwsi byliby za DTS, a tak nie jest. Bo w centrum mieszkaja jeszcze prawdziwi gliwiczanie, ludzie cywilizowani, ktorym na sercu lezy dobro calego miasta, a nie tylko dobro wlasne. I dlatego ZF chce sie ich pozbyc. Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: Sonda-T, DTS, Podium, TIRY 09.03.09, 22:54 serio są tacy w centrum? nie spotkałem jeszcze takich oryginałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk Termin zakonczenia sond IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 21:26 Zeby nie bylo, ze sondy zakonczone zostaly w czasie i sytuacji dla kogos wygodnej, proponuje termin zamkniecia sond w przyszla niedziele (15 marca) o godz. 24.00. Jesli nie bedzie na forum jakichs innych szczegolnych propozycji lub nie wydarza sie zupelnie nieprzewidziane wypadki losowe, taki termin bedzie obowiazywal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk Re: Termin zakonczenia sond IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 01:53 Przypominam, ze dzisiaj o polnocy koniec sond. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk Wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 00:32 www.sonda.pl/archiwum.php3?uid=448028&key=test Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Wyniki nie robią dobrze prezydentowi 16.03.09, 13:25 1. Czy jesteś za natychmiastowym wyprowadzeniem TIR-ów z centrum Gliwic na autostradę A4? TAK (109) 89% NIE (14) 11% 2. Czy jesteś za budową hali Podium za kilkaset mln zł z kasy miasta zamiast stworzenia terenu rekreacyjno-sportowego dla mieszkańców w tym miejscu? NIE (70) 60% Tak (46) 40% 3. Czy jesteś za poprowadzeniem DTŚ przez centrum Gliwic trasą proponowaną przez władze miasta? NIE (66) 54% Tak (56) 46% 4. Czy jesteś za likwidacją tramwaju w Gliwicach? NIE (113) 84% TAK (22) 16% Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer słabiuchno ci poszło 16.03.09, 14:33 abstrahując od nie spełnienia warunków podstawowej grupy docelowej to spodziewałem się, że opozycyjna ankieta oszołomstwa jakoś istotnie podważy tą urzędową, ale widać, że 60:40 was satysfakcjonuje :))))) Klaskać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: yyy??? 16.03.09, 14:48 mnie słabo poszło? a co? 60:40 to jakbyś nie zaklinał, porażka klakierów każdego, choćby najbardziej szkodliwego pomysłu prezydenta. a przecież są jeszcze trzy inne sondy, w których jego pomysły nie zdobyły nawet 50% aprobaty. możesz sobie klaskać. uszami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer tak, tak - słabiuchno 16.03.09, 22:55 możesz nawet tupnąć nóżką, ale jednak preziowi lepiej idzie w ankietowaniu niż Tobie pośród Twoich klakierów :)))))))))))) Czy miesiące leczenia kompleksów na FG nie pokazały ci jeszcze, że razem z Sabą nie powinieneś iść tą drogą? :)))))) Lubię te twoje marudzące wynurzenia - dowartościowałyby nawet pieczyraka :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: tak, tak... rzekł tik-tak 17.03.09, 00:02 opserfer napisał: > możesz nawet tupnąć nóżką, ale jednak preziowi lepiej idzie w > ankietowaniu niż Tobie pośród Twoich klakierów :)))))))))))) > Czy miesiące leczenia kompleksów na FG nie pokazały ci jeszcze, że > razem z Sabą nie powinieneś iść tą drogą? :)))))) Lubię te twoje > marudzące wynurzenia - dowartościowałyby nawet pieczyraka :)))))))) co prezydentowi idzie lepiej w ankietowaniu, bo mało precyzji w tym twoim nerwowym pościku? czy otrzymuje takie wyniki jakie zamawia? :) ile lat potrzebujesz, żeby rozróżniać nicki na forum, bo jakoś nie przypominam sobie, żebym jakąkolwiek sondę tu robił, tik-taku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: tak, tak... rzekł tik-tak 17.03.09, 07:50 ależ nie trzęś się tak nerwusiątko, bo ci żyłka pęknie :)))) Po prostu słabo ci poszło - jak zwykle. To ile zebraliście tych podpisów pod referendum? 5000? Ktoś topotwierdził autorytarnie? :)))))) Zrób jeszcze jedną sondkę bido, a potem jeszcze dwie :))))) Niech ci toposłuży za poparcie marudzenia :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sy_ON FRANCOwate prawo Kalego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 13:00 > mnie słabo poszło? a co? > 60:40 to jakbyś nie zaklinał, porażka klakierów każdego, choćby najbardziej > szkodliwego pomysłu prezydenta. a przecież są jeszcze trzy inne sondy, w któryc > h > jego pomysły nie zdobyły nawet 50% aprobaty. możesz sobie klaskać. uszami. :) najbardziej reprezentatywna sonda w sprawie PODIUM-a to ta przeprowadzona w magistracie, kiedy przegoniono pieczarkowoberezowa szumowine z obrad komisji PO_grabka (garbowieckiego) i POdGorniga. FRANCOwate prawo kalego obowiazujace w Gliwicach mozna parafrazowac na wiele odmiam. generalnie chodzi to, ze kazdy dobry zyd- to polak i patriota,a zly polak- to zyd i szumowina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obak Re: FRANCOwate prawo Kalego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 15:50 I dlatego sad nakazal prokuraturze zajac sie sprawa Gorniga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazka Do informatyka czemu to ostala sie jeno sonda o ZF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 20:37 Gość portalu: informatyk napisał(a): > 4 sondy: > www.sondagliwice.yoyo.pl/ coś mnie komputer szwankuje, bo wyciąga mnie jeno te sondę o Frankiewiczu a było ich cztery jak wskazuje informacja informatyka. a co Wam pokazuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk archiwum sond jest tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 00:01 Archiwum sond jest tu: www.sonda.pl/archiwum.php3?uid=448028&key=test Odpowiedz Link Zgłoś
st-ach niesamowite, Frankiewicz wyciął 3 zostawił o sobie 01.05.09, 22:06 Gość portalu: informatyk napisał(a): > 4 sondy: > www.sondagliwice.yoyo.pl/ Niestety link wywołuje jedynie sondę dotyczącą prezydenta Gliwic, a wszystkim wiadomo że dotyczyła ona jeszcze DTŚ, tirów i Podium. Sądzę że manipulacja tego typu, oprócz tego że podważa wiarygodność forum (FG), jest próbą rozpaczliwego ratowania wizerunku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: niesamowite, Frankiewicz wyciął 3 zostawił o 01.05.09, 22:34 st-ach napisał: > Gość portalu: informatyk napisał(a): > > > 4 sondy: > > www.sondagliwice.yoyo.pl/ > > Niestety link wywołuje jedynie sondę dotyczącą prezydenta Gliwic, a wszystkim w > iadomo że dotyczyła ona jeszcze DTŚ, tirów i Podium. > Sądzę że manipulacja tego typu, oprócz tego że podważa wiarygodność forum (FG), > jest próbą rozpaczliwego ratowania wizerunku:)) FG jest tez odpowiedzialne za twoje ze snem problemy:) czlowieku, sondy (by sie powtorzyc) umieszczone sa na darmowym hostingu yoyo.pl, ktory nie ma nic wspolnego z forum i portalem, a siedziba hostingu jest bielsko-biala. a moze to cysoroki wysylaja tiry pod dom berezowskiego i kieruja frankiewiczem???:) Odpowiedz Link Zgłoś
st-ach Nie można kulturalnie wytłumaczyć tylko obrażać? 01.05.09, 22:51 > , > ktory nie ma nic wspolnego z forum i portalem, > a siedziba hostingu jest bielsko-biala. Stosujesz somepoint takie same odzywki jak pr51. Nie wiedziałem że sondy są (choć pewnie masz jakiś wpływ na nie, tak samo jak na moją opinię) niezależnym medium. A tak swoją drogą nie czujesz się nic a nic wmanewrowany w ślepą uliczką jako admin całości? Nie od Ciebie przypadkiem powinno pójść jakieś pytanie do tego podforumowego administratora w Bielsku? Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Nie można kulturalnie wytłumaczyć tylko obraż 01.05.09, 23:00 absolutnie nie, drogi stachu. pierwsze nie - brak wplywu na tamtejsze sondy, jak to sobie wyobrazasz? drugie nie - dlaczego mialbym zwracac uwage na sondy zamieszczane na innych portalach, a ktorych sznurki sa publikowane przez lokalnych forumowiczow? tego rodzaju pytania powinni skierowac sami zainteresowani sondami forumowicze. przypomne w tym miejscu, ze portal gazeta.pl udostepnil narzedzie, w ktorym mozesz kreowac sondy bezposrednio na portalu, na forum gliwice, skorzystaj. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
st-ach Re: Nie można kulturalnie wytłumaczyć tylko obraż 02.05.09, 00:01 ze portal gazeta.pl udostepnil narzedzie, > w ktorym mozesz kreowac sondy bezposrednio na portalu, na forum gliwice, > skorzystaj. pozdrawiam. Dzięki, i na pewno skorzystam, wnioskując konkret na podstawie dzisiejszej autopsji. Uważam że to co dzisiaj stwierdziłem w związku z czterema sondami, jest złym prognostykiem, bo tak naprawdę w ten sposób rozmydla się zarówno wiedza o społecznych odczuciach jak też odpowiedzialność za najprzeróżniejsze manipulacje które w przyszłości mogą mieć miejsce. Wprowadzono pewien "dualizm" w tej kwestii, i uważam że jest to złe, z tego oto powodu jaki zaistniał, i dziwię się jednocześnie temu, że to ja mam (czy muszę) o to zabiegać. Posłużę się więc przykładem, gdyż nie bez kozery sięgałem do tej sondy której już nie ma, aby pokazać jak mają się odczucia społeczne w kwestii tramwaju i Podium, gdyż uważam że powinno się brać pod uwagę co ma na ten temat do powiedzenia ten, z którego podatków wydaje się- marnując- publiczny grosz. I co się okazuje?, ano że sonda w sprawie pomysłu Naturskiego jak najbardziej istnieje. katowice.naszemiasto.pl/sonda/4790.html istnieje również sonda "Rynkowego". www.rynkowy.com.pl/wiadomosci/?p=2423 jedynie ta zamieszczona w portalu GW- www.sondagliwice.yoyo.pl/ już nie istnieje niestety, będąc ograniczona do jedynie jednej z czterech. Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: Nie można kulturalnie wytłumaczyć tylko obraż 03.05.09, 17:52 nie wiem czy można temu czopkowi to prościej napisać, ale jedno jest pewne - nie zrozumi ani trochę :D Więc szykuj się somepoint na kolejną pogróżkę o skardze do Strasburga :D Nie mogę uwierzyć, że ten gość jest z Gliwic... Myślałem, że takie teksty to w Rudakach tylko walą :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszk Sowińskiego niech mi ktoś powie że nie manipulowano!?!?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 00:44 Tą opinię napisano w dniu 2009-03-27 12:56 (dokładnie brzmi ona tak- autor: 8484 (gość) data: 2009-03-27 12:56) gliwice.naszemiasto.pl/forum/wiadomosci/360091_999625.html W opinii tej link jest zupełnie inny, a pisano go kopiując oryginał: www.sonda.pl/archiwum.php3?uid=448028&key=test jest on zupełnie inny niż podaje go mylnie obecnie forum gliwickie: www.sondagliwice.yoyo.pl/ ps. informuję przy okazji że wszystko jest zarchiwizowane. uprzedzam o tym na wszelki wypadek, gdyby kogoś naszła taka wizja wybrnięcia z problemu, bo może to zostać uznane jako próba matactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierszoklechta forum gliwickie swoista szkatułka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 09:27 Gość portalu: informatyk napisał(a): > 4 sondy: > www.sondagliwice.yoyo.pl/ to forum gliwickie swoista szkatułka, jak z "Mikołajczyka wychodził Gomułka". tym razem z czterech sond: tiry, tramwaj, "trasa" i Podium, a wyszła nienawiść mamlasa Odpowiedz Link Zgłoś
gliwicjus te, Janie z Czarnolasu... 07.05.09, 09:42 ... napisz czasem coś na trzeźwo, czy już nie potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prozaik Re: te, Janie z Czarnolasu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 22:32 > ... napisz czasem coś na trzeźwo, czy już nie potrafisz? wypiłeś? -> nie pisz! nie piłeś? -> wypij! Odpowiedz Link Zgłoś
soron1 Re: Sonda-T, DTS, Podium, TIRY 08.05.09, 10:33 Gość portalu: informatyk napisał(a): > 4 sondy: > www.sondagliwice.yoyo.pl/ no to rzeczywiscie czego ta sonda dotyczy?, Frankiewicza?, czy T, DTS, Podium i tirow? Odpowiedz Link Zgłoś