Dodaj do ulubionych

o rozwoju Gliwic

IP: *.onlinemartin.org 22.04.09, 09:42

www.tvs.pl/index.php?id_materialu=668
jak to sie stalo ze tutaj Frankiewicz sie wychwalal ze Gliwice sa pogatsze od
Wroclawia oraz Krakowa i wogole jedynym problemem miasta to promocja, bo
wyniki sa kosmiczne
a teraz przy likwidacji T mowi ze Polska to biedny kraj a Gliwice to juz
wogole biedne miasto??
Obserwuj wątek
    • Gość: urynos zapomniałeś kolego że tu obowiązuje prawo Kalego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 10:58
      > www.tvs.pl/index.php?id_materialu=668
      > jak to sie stalo ze tutaj Frankiewicz sie wychwalal ze Gliwice sa pogatsze od
      > Wroclawia oraz Krakowa i wogole jedynym problemem miasta to promocja, bo
      > wyniki sa kosmiczne
      > a teraz przy likwidacji T mowi ze Polska to biedny kraj a Gliwice to juz
      > wogole biedne miasto?

kiedy istnieje takie zapotrzebowanie chwili(ad hoc) stać nas na komercyjny obiekt jakim byłby PODIUM, ale w skrajnym przypadku jesteśmy biedni jak mysz kościelne, i brakuje nam nawet symbolicznego wdowiego grosza, na pomoc biednej matce w sprowadzeniu zwłok dziecka, które wyjechało na emigrację "za chlebem" jak Toporek ze swoją córką.

mam nadzieję że ta oszczędność w odniesieniu do pani Bryl, zemści się ze hipokryzję tego pana na nim bezpośrednio.
    • st-ach słowa p. ZF kiedy chciał uciec w immunitet 22.04.09, 11:07
      "W tej chwili o przyszłość Gliwic jestem spokojny. Przy takim rozwoju z jakim
      mamy obecnie do czynienia, myślę głównie o gospodarczym, ale nie wyłącznie, to
      ta przyszłość jest całkiem jasna - powiedział Gość TVS, Zygmunt Frankiewicz,
      prezydent miasta Gliwice w rozmowie
      z Markiem Czyżem".

ps. komentarzem do tej wypowiedzi jest obecna przyczyna likwidacji tramwaju.
      Niech ktoś mnie oświeci jakimś detalem że pp. Berezowski i Pieczyrak nie mają
      racji pisząc i wypowiadając się o tym człowieku publicznie!
      • Gość: latarka Re: słowa p. ZF kiedy chciał uciec w immunitet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 11:21
        st-ach napisał:

> Niech ktoś mnie oświeci jakimś detalem że pp. Berezowski i Pieczyrak nie mają
        > racji pisząc i wypowiadając się o tym człowieku publicznie!

Racje może i mają, ale forma wypowiedzi zwłaszcza na tym forum jest niedopuszczalna.
        • Gość: john prawda Re: słowa p. ZF kiedy chciał uciec w immunitet IP: *.netcologne.de 22.04.09, 11:26
          czyli istotny jest PR a nie fakty i racja
          mozna byc zkorumpowanym ale dopoki nosi sie krawat i ladnie usmiecha to wszysto
          w porzadku
        • Gość: gość ZF szuka oszczędności... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 11:29
          ...likwidując klasy w szkołach i zwalniając nauczycieli. Pani
          Caban,wiceprezydent m.in.od zagadnień szkolnictwa zapewnia, że kiedyś dzieci,
          także ona uczyła się w 40 osobowych klasach i "jakoś"wyrosły na ludzi.
        • gliwiczanie3 Re: słowa p. ZF kiedy chciał uciec w immunitet 22.04.09, 12:40
          Wobec tego bedzie odpowiadal za zniszczenie miasta ze zla forma.
      • pr51 Re: słowa p. ZF kiedy chciał uciec w immunitet 22.04.09, 11:26
        > Niech ktoś mnie oświeci jakimś detalem że pp. Berezowski i
        Pieczyrak nie mają
        > racji pisząc i wypowiadając się o tym człowieku publicznie!

Może byś sam doznał oświecenia i zacytował, o jaką wypowiedź
        publiczną Berezowskiego i Pieczyraka ci chodzi, to wtedy pewnikiem
        odpowiem.
        • Gość: kusy temu panu (tym panom) juz dziekujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 11:34
          po poniższym artykule i obecnym zamiarze wzgledem tramwaju, nie ma mowy zeby rozmawiac na argumenty ani nie warto z nimi rozmawiac.
          miasta.gazeta.pl/katowice/1,72739,5686461,Falszywe_wladze_Gliwic_likwiduja_tramwaj.html
          wiekszego falszu nie widzial swiat, i chyba ktos tu ma racje piszac, ze dopoki sie nosi krawat jest sie w porzadku!
    • Gość: anna Re: o rozwoju Gliwic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 12:38
      Bo Frankiewicz mowi dokladnie to co mu akurat pasuje.
    • Gość: anna Re: o rozwoju Gliwic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 12:43
      TVS jest stacja skrajnie tendencyjna i klamliwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka