Gość: stach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 19:47 Czy ktos ogladal to w TVP3: ww6.tvp.pl/video/2009/06/12/206329/film.asf Posluchajcie Jarzebowskiego (na koncu audycji), bauahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa P.S. Plik mozna sciagnac do swego kompa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lelewidz Re: Jaja Jarzebowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 21:07 - Ta sala jest, że tak powiem trudna. Tam trudno jest nie być, tam trudno jest wyjść, trudno jest nie głosować - mówi rzecznik prasowy, Marek Jarzębowski. ww6.tvp.pl/6485,20090612912917.strona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusy wypowiedz lubu dubu lubu dubu jarzabka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 21:29 hihihihihihi- ja blagam o litosc- hihihihihihi "ta sala jest bardzo ze tak powiem eeee trudna zeby sobie pofolgowac. nie wiem czy zostalem dobrze zrozumiany. tam trudno jest niebyc. trudno jest wyjsc. trudno nie glosowac. wszystko jest rejestrowane w internecie." czy nie warto wytezyc sie jak w toi toi- raz a dobrze? aby byc zrozumianym, bez zadawania dodatkowych i nadto glupich pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
st-ach Re: wypowiedz lubu dubu lubu dubu jarzabka. 12.06.09, 21:40 > "ta sala jest bardzo ze tak powiem eeee trudna zeby sobie pofolgowac. już wasza ekipa sobie aż nadto pofolgowała. robicie sobie jaja z demokracji, nie pytając mieszkańców w najważniejszych kwestiach czego oni oczekują, bo wy wiecie lepiej. Społeczeństwo od dłuższego czasu was nie rozumie po prostu, bo i trudno zrozumieć, kiedy na przemian słychać jestem za a nawet przeciw. Kabaret z tramwajem jest wyznacznikiem tej dwoistości. miasta.gazeta.pl/katowice/1,72739,5686461,Falszywe_wladze_Gliwic_likwiduja_tramwaj.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejD Jarzębowski specjalnej troski IP: *.eimperium.pl 13.06.09, 08:57 Nie od dziś wiadomo że Jarzębowski jest człowiekiem specjalnej troski. ...ale cóż-jaka władza taki rzecznik. Ja się tylko zastanawiam jakie czynniki zdecydowały o tym że takie coś jak Jarzębowski, zostało rzecznikiem prasowym ? Ten człowiek to jedna wielka porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Re: Jarzębowski specjalnej troski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 09:11 > Ja się tylko zastanawiam jakie czynniki zdecydowały o tym że takie coś jak > Jarzębowski, zostało rzecznikiem prasowym ? sam juz sobie odpowiedziales: jaka władza taki rzecznik. > Ten człowiek to jedna wielka porażka. Ta cala ekipa, to nie porazka,to prawdziwa tragedia calego miasta Odpowiedz Link Zgłoś