Gość: beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 11:34 gliwice.naszemiasto.pl/wydarzenia/1019908.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula Re: Kandydaci na prezydenta w Gliwicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.09, 12:14 24gliwice.pl/forum/viewtopic.php?t=474 Jak widać, w Gliwicach nie ma za bardzo z czego wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Kandydaci na prezydenta w Gliwicach 03.07.09, 14:19 > Jak widać, w Gliwicach nie ma za bardzo z czego wybierać. Nawet wielkie PO ma zero pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
big-magnum Re: Kandydaci na prezydenta w Gliwicach 31.07.09, 19:58 nie ma kandydatow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re: Kandydaci na prezydenta-pr51?? IP: *.wlms-broadband.com 04.07.09, 14:37 a ty pr51??nie startujesz? dajesz czadu ,w koncu masz wiele do powiedzenia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 konferansjer na prezydenta 04.07.09, 20:10 > a ty pr51??nie startujesz? > dajesz czadu ,w koncu masz wiele do powiedzenia;)) Najwięcej do powiedzenia ma konferansjer. Widziałeś kiedyś, żeby konferansjer został prezydentem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re: konferansjer na prezydenta IP: *.wlms-broadband.com 04.07.09, 21:49 a widziales aktora -prezydentem???to zobacz na kaczora. kazdy na szanse nie-pelno-sprawni w pracy;)))heheh w kancelarii Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: konferansjer na prezydenta 05.07.09, 10:00 > a widziales aktora -prezydentem???to zobacz na kaczora. Każdy ma takiego aktora, na jakiego zasługuje. Nasz nawet nie umywa się do aktora-gubernatora. > kazdy na szanse Wystarczy kupić czarną teczkę i okulary i podać, że się jest biznesmenem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr51 Re: Kandydaci na prezydenta IP: *.centertel.pl 05.07.09, 08:46 Proponuję MIESZKO Adamkiewicza! ma 100% przygotowanie, nie jest jeszcze okreslony czy z PO czy z PIS, wiec nie grozi nam kolejny POPIS.Jest Gliwiczaninem i zwraca uwagę na wszystkie aspekty zyczia, kupując nawet jajko z Villa Caro! MIESZKO ADAMKIEWICZ moim Prezydentem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka Re: Kandydaci na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 22:16 ja to wole jażemboskiego bo mi kadzidlem machac i kazania dawac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr51 Proponuję Mieszko Adamkiewicza... IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.09, 01:33 Proponuję MIESZKO Adamkiewicza! ma 100% przygotowanie, nie jest > jeszcze okreslony czy z PO czy z PIS, wiec nie grozi nam kolejny > POPIS.Jest Gliwiczaninem i zwraca uwagę na wszystkie aspekty zyczia, > kupując nawet jajko z Villa Caro! > Proponuję MIESZKO Adamkiewicza Wy se jaja robicie, a czasem to nie jest kandydat nad ktorym mozna by sie zatrzymac, mowie wam , ze on kiedys zostanie prezydentem tylko czasu trzeb troche. Proponuję MIESZKO Adamkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Proponuję Mieszko Adamkiewicza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 11:02 Tak, adamkiewicz juz lata z ulotkami, zeby tylko utrzymac diete. Niezly chytrus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr51 Re: Proponuję Mieszko Adamkiewicza... IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.09, 23:36 Adamkiewicz niedługo Was wszystkich znów zaskoczy... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 znów jakiś debil podszywa się 09.08.09, 09:52 Nie umiesz debilu znaleźć własnej ksywy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wincenty Kadlubek Re: znów jakiś debil podszywa się IP: *.w81-250.abo.wanadoo.fr 09.08.09, 19:24 Kto sieje wiatr, ten zbiera burze. ------------------------------------ Jezeli nasz Jarzabek zawodzi, to znaczy, ze niedlugo nastanie normalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 ten głupek o ksywie gość pr51 to nie ja 01.08.09, 09:53 Znów jakiś głupek podszywa się pode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dino Re: ten głupek o ksywie gość pr51 to nie ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 10:16 Co zamierzasz z tym zrobić? Chyba tego tak nie zostawisz! Oczywiście kapujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: ten głupek o ksywie gość pr51 to nie ja 01.08.09, 10:33 > Co zamierzasz z tym zrobić? A niby co zrobiłem? Za głupi, żeby zauważyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dino Re: ten głupek o ksywie gość pr51 to nie ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 10:49 Wszyscy mieli nadzieję, że po urlopie będziesz wypoczęty, zrelaksowany, wyświeżony... a tu nic z tych rzeczy. Apiać te stare bąki popuszczasz. Brzydka pogoda była? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: ten głupek o ksywie gość pr51 to nie ja 01.08.09, 11:33 > Wszyscy mieli nadzieję Wszyscy, czyli ja też. > wyświeżony... a tu nic z tych rzeczy Ależ wypocząłem jak dawno nie miałem okazji. > Apiać te stare bąki popuszczasz Stare oszołomy liczą na ulgowe traktowanie z okazji mojego wypoczęcia. Jakiś dowcip? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: ten głupek o ksywie pr51 to ja IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.09, 13:46 Gratuluję dobrego humoru po pauzie. Szkoda, ze tak króciutko:-) > > wyświeżony... a tu nic z tych rzeczy > > Ależ wypocząłem jak dawno nie miałem okazji. Nie zauważyłem, boś b.głupi jak przed 'wypoczynkiem':-) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 ten głupek o ksywie kibic to nie ja 01.08.09, 14:41 Znów chamie sobie pozwalasz za duzo. Chamem byłeś, chamem jesteś i chamem pozostaniesz. Przykro mi, że nie rokujesz poprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: ten głupek o ksywie pr51 to ja IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.09, 16:33 Prosiłem chamie jak pijesz, to nie przeglądaj sie w lustrze, bo spadają wyraźnie twoje rokowania niestety:-) Aha, i nie pozwalaj sobie trollu za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: ten głupek o ksywie pr51 to ja 01.08.09, 22:56 Cos ci się kibicu wybitnie pozajączkowało. Takie zero jak ty kibicu nigdy mną nie będzie. > Prosiłem chamie > Aha, i nie pozwalaj sobie trollu za dużo Bardzo delikatnie sobie pozwalam z takim chamem jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Kandydaci na prezydenta IP: 217.149.44.* 28.07.09, 08:10 Proszę, powiedz,że żartujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misior Re: Kandydaci na prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 18:05 Kampania jeszcze sie nie zaczeła, a jesli nawet to chyba każdy kandydat (przynjamniej taki ktory powazni traktuje swoje kandydowanie) rozdaje ulotki. -------------->> Na tym polegają wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZF Najlepszym kandydatem byłby Berezowski IP: *.wns.osi.pl 01.08.09, 10:55 chyba jako jedyny dba o sprawy Gliwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZF Re: Najlepszym kandydatem byłby Berezowski IP: *.clubnet.pl 01.08.09, 11:09 Oto jak mieszkańcy (nie na tym forum, ale wszyscy) oceniaja Bezezowskiego. Jest szosty od konca: www.dobrzypolitycy.pl/lokalizacja/polska/woj-slaskie/powiat-m-gliwice/gmina-m-gliwice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzich [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 03:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 chyba robi różnicę 01.08.09, 11:39 > chyba jako jedyny dba o sprawy Gliwic Czyba robi róznicę, bo po prawdzie dba tylko o swoje szklanki w kredensie, żeby mu nie dzwoniły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: chyba robi różnicę IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.09, 13:53 > > Czyba robi róznicę, bo po prawdzie dba tylko o swoje szklanki w > kredensie, żeby mu nie dzwoniły. To nie co ty, prawda? Twoje muszą być zawsze pełne bidulo, żeby ci w łepetynie zawsze dzwoniło:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: chyba robi różnicę 01.08.09, 14:42 forum.gazeta.pl/forum/w,94,97416675,98525455,ten_glupek_o_ksywie_kibic_to_nie_ja.html I to by było na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: chyba robi różnicę IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.09, 16:38 żadnej: forum.gazeta.pl/forum/w,94,97416675,98524156,Re_ten_glupek_o_ksywie_pr51_to_ja.html?wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 kibic w kółko zajączkuje 01.08.09, 22:58 Zaciąłeś się jak katarynka. Katarynka przynajmniej nie bełkoce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic pr 51 w kółko zajączkuje IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.09, 15:14 > Zaciąłeś się jak katarynka. Katarynka przynajmniej nie bełkoce. > Twoja a szkoda sie nie jeszcze zacięła, i niestety dalej tutaj w kółko zajączkuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic pr 51 w kółko zajączkuje IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.09, 00:05 Przestań sie zajączkować i odpowiedz sobie w końcu sam, czy ta katarynka sie zacięła, czy może dalej funkcjonuje? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 debilny tekst kibica 03.08.09, 12:46 > Przestań sie zajączkować Czego debilnemu kibicowi zyczę. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzich Re: chyba robi różnicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 03:55 Juz niedlugo wam wszystkim bedzie dzwonic, niech no tylko przejdzie referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: velbon Morawiak na Prezydenta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 08:26 forum.gazeta.pl/forum/w,94,97879484,97963628,Re_Nowa_twarz_szefa_stowarzyszenia_KoLiber.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróż Re: Morawiak na Prezydenta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 10:00 Niech no tylko referendum sie zakonczy Kandydaci wyskocza jak grzyby po deszczu, bedzie w czym wybierac A to Morawiak, a to Kos, a to Budny -pretty women Ale trzeba obstawiac na Kosa, reprezentacyjna aparycja ma znaczenie badz co badz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Morawiak na Prezydenta!!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.09, 15:05 wróż napisał(a): > Kandydaci wyskocza jak grzyby po deszczu, bedzie w czym wybierac > A to Morawiak, a to Kos, a to Budny -pretty women > Ale trzeba obstawiac na Kosa, reprezentacyjna aparycja ma znaczenie badz co bad > z Też jestem 'za kosem' ale pod warunkiem, ze zostanie rozbrojony;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lin Re: Morawiak na Prezydenta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 19:40 Pani Budny powinna w ten pusty łeb sobie puknąć po wypowiedzi jaką wypaplała w sprawie "nieprzeszkadzających jej tirów". Jak może RADNA takie głupie pytania zadawać! "Kto państwu podpisuje te wnioski? W jaki sposób państwo docierają do tych osób, bo do mnie nikt nie dotarł". No widzisz głupia babo. Mieszkańcy twojej dzielnicy nie mają do ciebie zaufania, sąsiedzi wolą z tobą o tym nie rozmawiać, bo wiedzą skąd sie wzielaś w tej radzie i do kogo zaraz z jęzorem polecisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Morawiak na Prezydenta!!! 02.08.09, 14:23 > forum.gazeta.pl/forum/w,94,97879484,97963628,Re_Nowa_twarz_szefa_stow arzyszenia_KoLiber.html To stowarzyszenie tych z małymi ptaszkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Morawiak na Prezydenta!!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.09, 15:00 pr51 napisał: > To stowarzyszenie tych z małymi ptaszkami? Gratuluję trafnego pytania, ale zapomniałeś jeszcze o ich 'pojemnych' główkach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Morawiak na Prezydenta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 22:51 ooooj pisiakiiii wasz intelekt powala! Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Morawiak na Prezydenta!!! 02.08.09, 23:08 > ooooj pisiakiiii wasz intelekt powala Właśnie jest mowa o małych pisiakach i małym intelekcie kolibra. Czemu to, co z natury jest małe ma powalać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Morawiak na Prezydenta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 08:18 >Czemu to, co z natury jest małe ma powalać? ...o Kaczynskich mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś