Gość: toto1 IP: *.gl.digi.pl 03.08.09, 17:04 Do siedzącego w barze samotnego faceta podchodzi brzydka dziewczyna i pyta wprost: -Hej, kolego, nudzisz się?? -Nie aż tak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: korcyl Re: Dowcip na dziś: "nie chcecie mnie albo Podium" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 17:25 Frankiewicz udziela wywiadu telewizji, oznajmiając że można zrezygnować z budowy Podium w Gliwicach, byleby odwlec odwołanie go z funkcji prezia o czym wprost nie mówi. Bez chwili wahania padają odpowiedzi słuchaczy, że aż tak bardzo nie przeszkadza nam Podium, czego nie można odnieść do osoby znienawidzonego ZF((: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto1 Re: Dowcip na dziś: "nie chcecie mnie albo Podium IP: *.gl.digi.pl 03.08.09, 17:33 eeee kiepski dowcip! stary ty chyba masz zajebany mozg! POnoc jestesmy miastem w którym jest inleligencyja ale ty to chyba ze wsi nie z gliwic!? TO JEST WĄTEK BEZ OBRAZY DLA MAGISTRATU GLIWICKIEGO, KATOWICKIEGO, KIELECKIEGO!! jak chcesz sie spuszczać to wytrzep kapucyna albo załóż sobie swój nowy wątek! Zenek z kumplem wracając z nocnej bibki, wpadli na chwilę do domu Zenka. Zenek i kumpel siedzą w kuchni, po chwili Zenek idzie do lodówki po kolejną flaszkę wódki. W między czasie kumpel Zenka, zerka do pokoju i widzi żonę Zenka z kochankiem. Wraca i mówi: - Zenek, jakiś facet śpi z twoją żoną w łóżku. A Zenek mówi: - Nie budź go, spoko on nie pije... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic do klonika z pod *gl.digi IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.09, 23:10 Strasznie sobie dzisiaj zafajdany koliberku tutaj ulżyłeś bez używania papieru gniecionego;-) Wiec, dla zrównoważenia 'talencie' mam dla ciebie zagadkę. Teraz możesz wytężyć twój pustak: * kura połknęła glizdę, ale już po chwili jej z tyłka wyskoczyła. ponownie ją połknęła i znowu jej wyskoczyła. wiec kolejny raz ją połknęła, i jak myślisz harcowniku, cóż wykombinowała? Odliczam mój drogocenny czas 1,2,3....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5,6,7...:-) Re: do klonika z pod *gl.digi IP: *.centertel.pl 03.08.09, 23:42 Anestezjolog mówi do pacjenta przed operacja: -Dziś usypiamy za darmo... ale budzimy za pieniądze... i co ty na to kibic;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: do klonika z pod *gl.digi IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.09, 00:06 > -Dziś usypiamy za darmo... ale budzimy za pieniądze... i co ty na to > kibic;) Nooo cóż giluś:-) Widzę ze z powodu utraty przez ciebie dużej kasy, bardzo a bardzo cierpisz. Współczuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Dowcip na dziś:-) Na poprawę nastroju:-) IP: *.gl.digi.pl 03.08.09, 17:39 MODLITWA KOBIETY: Panie Boże daj mi mądrość - abym mogła zrozumieć swojego mężczyznę, cierpliwość, abym mogła znosić jego humory, dużo miłości, abym mogła mu wszystko wybaczyć. Nie proszę Cię Boże o siłę, bo bym go k**wa zabiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto1 Re: Dowcip na dziś:-) Na poprawę nastroju:-) IP: *.gl.digi.pl 03.08.09, 17:40 Chińczyk pyta Polaka: -To ilu was jest w tej Polsce? -No ze 40 milionów. -To wy się tam chyba wszyscy znacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Dowcip na dziś:-) Na poprawę nastroju:-) IP: *.gl.digi.pl 03.08.09, 17:43 Przychodzi chłop do weterynarza: -Doktorze, świnie nie chcą żreć! -Cóż, musi je pan wziąć do lasu i przelecieć, to dobrze na nie wpływa. Chłop zrobił, jak mu lekarz kazał, zapakował świnie do Żuka, wywiózł do lasu i po kolei przeleciał. Nie pomogło. -Panie doktorze, dalej nie chcą żreć. -Musi pan je zabrać w nocy. Jak powiedział lekarz, tak chłop zrobił. Zapakował świnie do Żuka, wywiózł nocą do lasu i przeleciał po kolei. Wrócił zmęczony nad ranem i położył się spać. Za godzinę budzi go przerażona baba. -Wstawaj, stary! Wstawaj! -Co? -Świnie! -Żrą? -Nie! Siedzą w Żuku i trąbią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Dowcip na dziś:-) Na poprawę nastroju:-) IP: *.gl.digi.pl 03.08.09, 17:46 Po co w Paryzu tyle aleji ? - Bo Niemcy lubia maszerowac w cieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Dowcip na dziś:-) Na poprawę nastroju:-) IP: *.centertel.pl 03.08.09, 20:34 Rozmawiają dwa ślepe konie: - A może byśmy stary wzięli udział w Wielkiej Pardubickiej? - Nie widzę przeszkód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usa Re: Dowcip na dziś:-) Na poprawę nastroju:-) IP: *.centertel.pl 03.08.09, 20:37 Przyjechał gościu z Ameryki do Polski a że nigdy nie chodził do kościoła więc postanowił że pójdzie na msze żeby zobaczyć jak to jest. Wchodzi do kościoła a tam tyle ludzi i śpiewają Witamy Cię panie...... Kurcze ale oni mili, muszę po mszy zaprosić ich na imprezkę Jak msza się skończyła to facet woła Tak ładnie żeście mnie przywitali to chodźcie na imprezę; zapraszam! Na to wszystko ksiądz z konfesjonału wygląda a gościu do niego Ty jak się wys..sz to też przyjdź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic do klonika z pod *centertel IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.09, 23:27 Kloniku gilusiowy wiem, ze twoja rehabilitacja w niedużym miasteczku pod 'uroczym zameczkiem' nie powiodła sie, dlatego jesteś w klonikowej konspiracji i od czasu do czasu sobie tutaj bąkasz pod zabawnymi nickami:-) Do ciebie mam pytanko gratisowo: czy kura ma nerki? Myślę, ze obaj sobie szybko z tym poradzicie, bo jesteście dobrymi sąsiadami w tym samym sołectwie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisa Do adminow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 20:40 Czy FG sluzy do wypisywania jakichs prymitywnych pseudodowcipow dla zuli z PGR? Czy tez FG ma sluzyc sprawom Gliwic? Bo od dluzszdego czasu admini FG kasuja najistotniejsze informacje istotne dla gliwiczan, a zostawiaja prymitywne i ordynarne wpisy nic nie znaczace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))))))))))))))))) Re: Do adminow IP: *.centertel.pl 03.08.09, 23:53 Wchodzi kanar do tranwaju i mówi do pasażera: -Bilet! -Trąbka! -Jaka trąbka!? -Jaki bilet!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto1 Re: Dowcip na dziś:-) Na poprawę nastroju:-) IP: *.centertel.pl 04.08.09, 08:31 Początkująca śpiewaczka operowa pyta męża: -Dlaczego ty zawsze wychodzisz na balkon, kiedy śpiewam? -Bo nie chcę, żeby sąsiedzi myśleli, że cię biję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto1 Re: Dowcip na dziś:-) Na poprawę nastroju:-) IP: *.centertel.pl 07.08.09, 08:42 -Wiesz, od pewnego czasu moja żona mówi sama do siebie... -Nie martw się tym. Moja też to robi, a do tego jest pewna, że ją słucham! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Dowcip na dziś:-) Na poprawę nastroju:-) IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.09, 08:09 Po ciężkiej pracy przy klawiaturze w magistracie i oglądaniu erotyków giluś-gratisowy wraca 'z pracy' do domu. Już od drzwi krzyczy: staro zeblekej sie i stoń pod ściana, co bez zwłoki bidno wykonała. Kiedy bidna zauważyła, ze giluś jest już goły i sie rozpedzo, ze strachu sie cofnęła. Po pewnym czasie kiedy giluś przyszedł do siebie rzekł: wiesz co staro, jak długo żyja, ale tak sech sie jeszcze nigdy nie dupnął:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek "zdzich" B. Re: Dowcip na dziś:-) Na poprawę nastroju:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 09:09 Ja Marek Berezowski oświadczam, że na tym forum podpisuję się zdzich, a Andrzej Pieczyrak to forumowa Marta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Dowcip na dziś:-) Na poprawę nastroju:-) IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.09, 09:29 Marek "zdzich" B. napisał(a): > Ja Marek Berezowski oświadczam, że na tym forum podpisuję się zdzich, a Andrzej > Pieczyrak to forumowa Marta. No nie mów trollu, ze ty też Berezowski, czy Pieczyrak:-) Pewnie z magistrackiej miłości sie tu przystawiasz, czy cuś:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Dowcip na dziś:-) Na poprawę nastroju:-) IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.09, 09:51 Ekstra dla ciebie podnóżku, baw sie dobrze: www.widelec.pl/widelec/1,99759,6903909,Kabaret_Moralnego_Niepokoju___W_dobrych_sklepach_muzycznych.html Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Dowcip na dziś:-) Na poprawę nastroju:-) 08.08.09, 14:15 > Ja Marek Berezowski oświadczam, że na tym forum podpisuję się zdzich, a Andrzej > Pieczyrak to forumowa Marta. Czy to miał być dowcip na poziomie PiS-uaru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr51 do pr51 IP: *.centertel.pl 08.08.09, 14:42 niby ty znasz jak podpisuje sie pieczyrak a jak lisowaska? no i berezowski tez wiesz jak sie podpisuje? jasne Odpowiedz Link Zgłoś