Dodaj do ulubionych

Polecam lekarza

17.12.09, 22:46
zakładam wątek, myślę, że takiego nie powinno zabraknąć na forum.
wpisujmy zarówno endokrynologów, tych prywatnych jak i na NFZ jak również
lekarzy pierwszego kontaktu. Oni też bywają pomocnismile
Obserwuj wątek
    • stapelia Kraków 17.12.09, 22:51
      Dr Bobrowski- przyjmuje w Hormon-Medzie na ul. Mazowieckiej. Jestem bardzo
      zadowolona. Siedziałam godzinę, dr wszystko pięknie tłumaczył. Podoba mi się w
      nim to, że nie patrzy tylko na wyniki ale na
      objawy pacjenta i stan w jakim przyszedł. Robi usg podczas wizyty.
      inne opinie o nim tutaj:
      www.znanylekarz.pl/22897/hormon-med-lek-med-andrzej-bobrowski/endokrynolog/krakow
    • harmoniak W tytule MIASTO 17.12.09, 22:52
      W tytule proponuję podać miasto smile
      • kaga9 Re: W tytule MIASTO 18.12.09, 00:42
        Przepraszam, że się wtrącę, ale może podzielić wątek na województwa? Będzie
        czytelniej.
        • stapelia Re: W tytule MIASTO 18.12.09, 08:53
          oki jestem za - to zacznę odpowiednie wątki a później ten skasuje administracja.
          • stapelia Re: W tytule MIASTO 18.12.09, 09:45
            postanowiłam łaczyć województwa bo dużo tego wyjdzie.
    • jobenka Re: Polecam lekarza 18.12.09, 16:42
      widze problem techniczny - jak bedzie 50 stron i polecony watek bedzie na 47, to
      nie bedzie latwo go znalezc - polecam w 1 watku dac linki do poszczegolnych
      watkow wojewodzkich i ten 1 watek przyszpilic u gory.
      • stapelia Re: Polecam lekarza 18.12.09, 17:29
        yy ja myślałam, że się przyszpili te wszystkie. Ja się boję, ze bałagan się
        zrobi jak będzie jeden wątek. No chyba żeby podzielic na cztery strony świata:
        polska płn,pd, wsch i zach?
        • jobenka Re: Polecam lekarza 18.12.09, 19:56
          chyba nie mozna przyszpilic wiecej niz 3...
        • harmoniak Re: Polecam lekarza 18.12.09, 20:02
          Ja proponuję utworzyć 4 wątki z częściami świata, ale żeby w tytule były podane
          województwa. Jest ich 16 więc w każdym wątku będą 4 smile
          • stapelia Re: Polecam lekarza 18.12.09, 20:25
            uu nie zmieszczą się nazwy w tytule to w skrótach napiszesmile
            to z góry przepraszam wierkę że będzie musiała jeszcze raz wpisać swojego lekarza
            • jobenka Re: Polecam lekarza 19.12.09, 11:22
              w przyszpilonym watku brakuje mazowieckiego, dopiero jak sie kliknie w I link,
              to jest
    • zanyen Re: Polecam lekarza - Wrocław - endo 20.11.14, 11:15
      Chcę polecić lekarza - endokrynologa z Wrocławia:
      Jacek Daroszewski,
      Nauczycielska 2, Wrocław
      71 322 92 68 (telefon do rejestracji); oprócz tego ten lekarz pracuje też w Klinice Endokrynologii, Diabetologii i Leczenia Izotopami we Wrocławiu, miałam z nim do czynienia zarówno jako jego pacjentka prywatna, jak i w szpitalu. Troszczy się o pacjentów, uważnie słucha, przykłada się do tego, co robi - i nie upiera się przy ślepym trzymaniu się tsh, ważniejsze dla niego są objawy i samopoczucie pacjenta. Jest to mój drugi endokrynolog i mam zamiar się go trzymać, mimo mojej całej niechęci do medycyny i lekarzy. Polecam. Doświadczony i dobry diagnosta.

Druga osoba, którą też polecam, to Katarzyna Pukajło, pracująca również w Klinice Endo we Wrocławiu, chyba teraz robi specjalizację (ale nie wiem na pewno). Komunikatywna, zaangażowana i dbająca o pacjentów, aczkolwiek trzyma się dość mocno tsh i miałyśmy kilka dyskusji na ten temat. Nie wiem, czy przyjmuje prywatnie. Ale ode mnie ma plusa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka