stapelia 17.12.09, 22:46 zakładam wątek, myślę, że takiego nie powinno zabraknąć na forum. wpisujmy zarówno endokrynologów, tych prywatnych jak i na NFZ jak również lekarzy pierwszego kontaktu. Oni też bywają pomocni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stapelia Kraków 17.12.09, 22:51 Dr Bobrowski- przyjmuje w Hormon-Medzie na ul. Mazowieckiej. Jestem bardzo zadowolona. Siedziałam godzinę, dr wszystko pięknie tłumaczył. Podoba mi się w nim to, że nie patrzy tylko na wyniki ale na objawy pacjenta i stan w jakim przyszedł. Robi usg podczas wizyty. inne opinie o nim tutaj: www.znanylekarz.pl/22897/hormon-med-lek-med-andrzej-bobrowski/endokrynolog/krakow Odpowiedz Link
kaga9 Re: W tytule MIASTO 18.12.09, 00:42 Przepraszam, że się wtrącę, ale może podzielić wątek na województwa? Będzie czytelniej. Odpowiedz Link
stapelia Re: W tytule MIASTO 18.12.09, 08:53 oki jestem za - to zacznę odpowiednie wątki a później ten skasuje administracja. Odpowiedz Link
stapelia Re: W tytule MIASTO 18.12.09, 09:45 postanowiłam łaczyć województwa bo dużo tego wyjdzie. Odpowiedz Link
jobenka Re: Polecam lekarza 18.12.09, 16:42 widze problem techniczny - jak bedzie 50 stron i polecony watek bedzie na 47, to nie bedzie latwo go znalezc - polecam w 1 watku dac linki do poszczegolnych watkow wojewodzkich i ten 1 watek przyszpilic u gory. Odpowiedz Link
stapelia Re: Polecam lekarza 18.12.09, 17:29 yy ja myślałam, że się przyszpili te wszystkie. Ja się boję, ze bałagan się zrobi jak będzie jeden wątek. No chyba żeby podzielic na cztery strony świata: polska płn,pd, wsch i zach? Odpowiedz Link
jobenka Re: Polecam lekarza 18.12.09, 19:56 chyba nie mozna przyszpilic wiecej niz 3... Odpowiedz Link
harmoniak Re: Polecam lekarza 18.12.09, 20:02 Ja proponuję utworzyć 4 wątki z częściami świata, ale żeby w tytule były podane województwa. Jest ich 16 więc w każdym wątku będą 4 Odpowiedz Link
stapelia Re: Polecam lekarza 18.12.09, 20:25 uu nie zmieszczą się nazwy w tytule to w skrótach napisze to z góry przepraszam wierkę że będzie musiała jeszcze raz wpisać swojego lekarza Odpowiedz Link
jobenka Re: Polecam lekarza 19.12.09, 11:22 w przyszpilonym watku brakuje mazowieckiego, dopiero jak sie kliknie w I link, to jest Odpowiedz Link
zanyen Re: Polecam lekarza - Wrocław - endo 20.11.14, 11:15 Chcę polecić lekarza - endokrynologa z Wrocławia: Jacek Daroszewski, Nauczycielska 2, Wrocław 71 322 92 68 (telefon do rejestracji); oprócz tego ten lekarz pracuje też w Klinice Endokrynologii, Diabetologii i Leczenia Izotopami we Wrocławiu, miałam z nim do czynienia zarówno jako jego pacjentka prywatna, jak i w szpitalu. Troszczy się o pacjentów, uważnie słucha, przykłada się do tego, co robi - i nie upiera się przy ślepym trzymaniu się tsh, ważniejsze dla niego są objawy i samopoczucie pacjenta. Jest to mój drugi endokrynolog i mam zamiar się go trzymać, mimo mojej całej niechęci do medycyny i lekarzy. Polecam. Doświadczony i dobry diagnosta. Druga osoba, którą też polecam, to Katarzyna Pukajło, pracująca również w Klinice Endo we Wrocławiu, chyba teraz robi specjalizację (ale nie wiem na pewno). Komunikatywna, zaangażowana i dbająca o pacjentów, aczkolwiek trzyma się dość mocno tsh i miałyśmy kilka dyskusji na ten temat. Nie wiem, czy przyjmuje prywatnie. Ale ode mnie ma plusa. Odpowiedz Link