Dodaj do ulubionych

Interpretacja wynikow

24.03.20, 18:26
Witam prosze o pomoc w interpretacji wyników
Kobieta 18 lat
TSH - 2,66 / norma 0.27-4.2
FT4 - 11.57 / norma 12-22
FT3 - 4,65 / norma 3.9-6.7
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka