rasowa_kociczka 14.01.10, 00:23 Chciałabym poprosić o rozłożenie kart odnośnie przyszłości mojego małżeństwa oraz mojego mężą (ur 06.05.80) Dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domini28 Re: Małżeństwo 14.01.10, 16:39 Zrobiłam Wam rozkład partnerski w glowie: on 4 buławy ona królowa mieczy w sercu: on 9 pucharów ona Kochankowie na zewnatrz: on Król mieczy ona Koło fortuny co wnosi: on Wieża ona Moc karta wspolna: Słońce Przyszlosc: 9 buław, As monet, 3 monety Twój mąż wydaje się dobrze bawić i być dosyć rozrywkowy.Co może się zakończyć rozpadem. Ty jednak wnosisz siłę i byłabyś w stanie podjąć walkę o to małżeństwo. Co prawda w sercu masz kartę kochankowie, może wkasywać na Wasze młode małżeństwo lub jakieś trzecie osoby w związku. Mało tu uczuć jeścli chodzi o rozkłąd partnerski. Możliwy dystans miedzy Wami związany z pracą. Może jeszcze ktoś zinterpretuje. Odpowiedz Link
rasowa_kociczka Re: Małżeństwo 20.01.10, 11:54 Mąż nie jest raczej rozrywkowy, ale w sumie nigdy nie wiadomo- pracuje aktualnie za granica Co do karty kochanków- rzeczywiście pojawił się ktoś trzeci Uczuć rzeczywiście mało.. Odpowiedz Link