17.12.11, 12:13
Rozśmieszyło mnie, może i Wam się spodoba.

Ze stronyemiliaprosol.blogspot.com/2010/09/negatyw-czesc-1.html
zgromadzona przeze mnie kolekcja negatywnych komentarzy z pewnego portalu aukcyjnego, która pokazuje jak wielki potencjał twórczy tkwi w narodzie (w Narodzie). Negatywny komentarz powstaje gdy na przykład kupiliśmy w internecie pralkę, a przysłano zdechłego bażanta. Zachodzi rozdźwięk, dysonans poznawczy, zderzenie marzeń z rzeczywistością, ból istnienia. Teraz reklama: Skomplikowane relacje człowiek-przedmiot-człowiek. Kosmos który nie chce współpracować. Haiku wkurwionych.

Niestety padłem ofiarą zazdrosnej konkurencji. Ryby odbierało osobiście 3 panów i płacili dopiero po obejrzeniu rybek. Po dwóch godzinach zadzwoniła do mnie jakaś Pani że rybki w torbach są martwe. Podkreślam iż odbiór ryb był osobisty

Kolejny przedstawiciel "inteligencji alternatywnej" - proponowałbym pilne śledzenie aukcji na allegro,[wymoderowano treści obraźliwe]

Pierdolony złodziej. Najpierw przyslał zdechłego pająka, potem umawia się że przyśle nastepnego i niestety na tym się skończyło. Zeby Cię ch... strzelił!

Pierwszy negatyw wystawiony ale całkowicie słuszny czekam na pająka 5 miesięcy i ani widu ani słychu !!

niestety nie dostałem wszystkich pająków... a widze ze już konto mu zablokowali ale dobije go negatywem bo i tak już pająka ani siana nie odzyskam...

Przerost formy nad treścią, Dyzio Marzyciel. Boże chroń od takich osobników.

Facet wystawiajacy ta opinie ma niewatpliwue nie po kolei w glowie, nie rozumie on podstawowych praw rzadzacych zyciem kazdego z nas, jak naprzyklad to ze jak ci kieszonkowiec ukradl portfel to nie masz czym zaplacic za modem.

nie wiem o co chodzi temu allegrowiczowi ale nie jest najlepiej. Mimo wszystko neutralnie do tego podchodzę

NEGATYW pierwszy pająk zdechły a drugiego do tej pory niema, scigać chama do usranej śmierci!!!!!!!!

Wszystko OK.Pajączek dotarł z lekkim opóżnienien-SUPER ZABIEZPIECZONY.Wierzyłem w Tego faceta.Dorzucił nawet drugiego pająka gratis od firmy

Towar jest O.K. ale zapakowanie jak na 4 produkty to rozwalajaca sie koperta, tak by każdy mógł zobaczyć i miec także radość.

Swetr jest sfilcowany do granic możliwości, zmechacony i kosmaty.

Przestrzegam wszystkich uczciwych sprzedawców przed tym debilem!! Gość żyje w matrixie.

pająk żyje, ma się dobrze, lecz długo do mnie docierał jakby co najmniej na własnych nóżkach szedł:) pokarm również żyje, tylko nie wiem czy pająk zje tego robala czy robal pająka....

pająki przyszły po 2 tygodniach zdechłe i polamane

Ten czlowiek to powazna zagadka dla naukowcow.

przesyłka owszem szybka i sprawna ale towar doniczego nic nie działa. [Odpowiedź z:pią 16 cze 2006 20:18:32 CEST] Przed zastosowaniem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skontakuj się z lekarzem lub farmaceutą.

Nieporozumienie. Szumnie brzmiąca nazwa firmy, ale to tylko wirtualny świat tego gościa. Nie marnujcie czasu.

Sprzedawca jakiś nerwowy. Wysłałem mu dwa maile. Po licytacji doliczył sobie do ceny 50zł , bo powiedział, że go zdenerwowałem!! UWAGA NIE LICYTOWAĆ U TEGO NERWUSA !!!!!!!!!!

a ty robisz w h...czekam już od stycznia.tylko nie tłumacz się że było za zimno i pająk mógł umrzeć

Towar doszedl z opoznieniem, wyglada zupelnie inaczej i nie spelnia funkcji opisanych w ofercie. Nazywa sie nawet zupelnie inaczej.

Wszystko zajebiście, odbiór osobisty, świetny kontakt, płyta obeszła za piątaka i nie było że a zginęła że a sprzedana a że moja stara albo kot ją obesrał, polecam tego allegrowicza, handel z nim to przyjemność! Pozdrawiam swojego psa

wystawia negatywa pisząc że brak kontaktu. Nie wszyscy śpią z kompem jak ten złamas

PRZYKRO MI ALE ZOSTALEM ODLACZONY OD INTERNETU
Obserwuj wątek
    • uccello Re: Negatywy 17.12.11, 12:20
      Kupiłem od tego chorego pacjenta Nokie N70 Mieszkam blisko więc chciałem odebrać osobiście,niestety nie chciał się zgodzic-koniecznie chciał mi go wysłać za pobraniem Dobrze że nie wysłał :) pewnie dostałbym książke o piratach za 860zl

to oszustka mydli wam tylko oczy jakimś adresem pod kturym wogule nie mieszka!!!!!!!!!!!!!!!!

SUPER PROMOCJA : ZE WZGLĘDU NA DOBRO KURCZAKÓW DOWÓZ DO 100km Nie wysyłam kurczaków pocztą , ponieważ źle to wpływa na ich stan fizyczny i zdrowie.

Dość dawna aukcja ale nie zapomniana - kupiłem telefon w kształcie motoru i miał być dobry a okazało się inaczej

ten kabel USB można sobie wsadzić co najwyżej w dupę.

Niestety pająk nie dotarł do mnie, opakowanie w ktorym mial sie znajdowac bylo otwarte, a pajaka nigdzie nie bylo:|

FILIP R. w aukcji grzecznościowej chciał kupić wartościową rzecz za 1zł, mimo że wołami napisałam cenę minimalną.Nie potrafi wycofać się z aukcji i grozi. To chciwy marzyciel, którego bezczelność nie ma granic.

chodzi o jakiś idiotyczny czyn chorego mózgu!!! Osoba pazerna i bez kultury.

Tak dla sprostowania. Napisałeś mi że pająk stracił nogę podczas wylinki. Odpisałem że jak żyje to prawdopodobnie będę zainteresowany.

Pajączek dotarł niemal błyskawicznie. Jest niesamowity. Piękny, zdrowy... idealny.Nie wspomnę o zabezpieczeniu przesyłki, dzięki czemu zwierzak miał komfortową podróż!

Pajączek 1 klasa. mily kontakt i szybka wysylka bez sciemniania.
    • miau_weglowy wygralo u mnie :D 17.12.11, 12:41
      Niestety pająk nie dotarł do mnie, opakowanie w ktorym mial sie znajdowac bylo otwarte, a pajaka nigdzie nie bylo:|
      • dzidzia_bojowa Re: wygralo u mnie :D 17.12.11, 15:44
        Zastanawia mnie dlaczego ludzie kupują żywe pająki na Allegro. I po co kupują pająki? Bo kurczaki- to jeszcze zrozumiem, ale pająki?
        • misiania Re: wygralo u mnie :D 17.12.11, 15:49
          żywią kurczaki pająkami może.
          • uccello Pająk ptasznik 17.12.11, 16:22
            To od kilku lat obowiązkowy prezent na 18tkę dla młodzieńca. Niektórzy kupują pewnie sobie sami, za kasę wsuniętą czule przez dziadków.
            Ileż niewinnej uciechy: można stukać w szybkę terrarium, drażnić patykiem, przeprowadzać eksperymenty żywieniowe, wywoływać piski u płci przeciwnej, zmuszać rodzinę do łapania much. W chwilach rozpaczy rzucać rodzicom, że tylko ON- Feluś/Stefan/Kubuś go w tym domu rozumie.
            Bez pająka dziś panie dzieju, jak bez i-poda z przeproszeniem .

Każda grupa wiekowa podlega modom.
            45letni mąż koleżanki poszedł do biura podróży, spojrzał z zadumą na rezolutną pannę i powiedział, wie pani , to może być trudne i skomplikowane, ale chciałbym wyprawić się na... na...tu utkwił wzrok , gdzieś w dali... na... Kilmandżaro.
            -Ki-li-man-dża-ro? zaświergotało dziewczę. Na pewno - Kilimandżaro?
            -Tak
            -Nie do Tybetu?
            -Yy???
            -Bo panowie w tym wieku , to albo na Kilimandżaro, albo do Tybetu.

Kurtyna
            • dzidzia_bojowa Re: Pająk ptasznik 17.12.11, 19:44
              :)))))))
              Uccello:) Uwielbiam Cię! Cieszę się, że końcu tu trafiłaś:)
              • uccello jak kamień w wodzie 18.12.11, 01:03
                dzidzia_bojowa napisała:

> :)))))))
                > Uccello:) Uwielbiam Cię! Cieszę się, że końcu tu trafiłaś:)

Jak miło. Dziękuję. Ja tu z Wami od dawna jestem, ale na cichacza.

Parę allegrowych pereł:

zamiast mitsubishi eclipse za 321zl dostalem trzy ziemnaki. jestem strasznie wqrwiony!!!!!!!!!!!! Jesli ktos ma o nim jakies informacje( o tym kolesiu co ziemniakami handluje)

UWAGA OSZUST. Ziemniaki przed zima tyle nie kosztują

LUDZIE!!!! Zamiast telefonu w paczce były.... KARTOFLE!!!!

Jeżeli ktoś chce kupić sobie ziemniaki za 2250zł to polecam tego K... ch... j...

przepraszam że niekupilem ale mam daleko do pana pozdrawiam

Porwał 9zł i zaginął jak kamień w wodzie.... Sprawe zgłaszam na policje!!! Czy warto było dla 9zł robić sobie tyle problemów?? Jak kraść to miliony!!!!

czekam spory czas i lipa z płyty. i patrze a ponownie jest wystawiona przez kolegę. czyżby mnie extra oszukał? czekam do środy [Odpowiedź] no cóż lubię czasem zrobić kogoś w konia, a moja specjalność to sprzedawanie tych samych tytułów wielu osobom.

Torebka z całą pewnością jest w kolorze beżowym. Uważają tak wszyscy pracownicy w firmie oraz kilkadziesiąt osób, które tą torebką też kupiły i nikt nigdy nie twierdził, że jest brązowa.

Na stronę kolekcjonerki allegrowych komci trafiłam dzięki jej rysunkowi z Wysokich Obcasów, który mię rozśmieszył serdecznie
                emiliaprosol.blogspot.com/2011/11/sezon-grzewczy.html
                • miau_weglowy Re: jak kamień w wodzie 18.12.11, 01:22
                  dzieki za link
                  czyta sie swietnie
                  i smieje do tego
                • apersona Re: jak kamień w wodzie 18.12.11, 12:20
                  Sezon grzewczy :D
            • 3.14-roman Re: Pająk ptasznik 20.12.11, 22:42
              A jaka radość, kiedy pajączek ucieknie i odwiedzi sąsiadów. Poza tym, zwierzątko to może też pelnić funkcję terapeutyczną - "nie garb się - jest pajączek".
    • pepsic Re: Negatywy 17.12.11, 21:20
      Wygrywa pan nerwowy. Aż się rozmarzyłam, ileż kasy można by zgarnąć:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka