uccello
17.12.11, 12:13
Rozśmieszyło mnie, może i Wam się spodoba.
Ze stronyemiliaprosol.blogspot.com/2010/09/negatyw-czesc-1.html
zgromadzona przeze mnie kolekcja negatywnych komentarzy z pewnego portalu aukcyjnego, która pokazuje jak wielki potencjał twórczy tkwi w narodzie (w Narodzie). Negatywny komentarz powstaje gdy na przykład kupiliśmy w internecie pralkę, a przysłano zdechłego bażanta. Zachodzi rozdźwięk, dysonans poznawczy, zderzenie marzeń z rzeczywistością, ból istnienia. Teraz reklama: Skomplikowane relacje człowiek-przedmiot-człowiek. Kosmos który nie chce współpracować. Haiku wkurwionych.
Niestety padłem ofiarą zazdrosnej konkurencji. Ryby odbierało osobiście 3 panów i płacili dopiero po obejrzeniu rybek. Po dwóch godzinach zadzwoniła do mnie jakaś Pani że rybki w torbach są martwe. Podkreślam iż odbiór ryb był osobisty
Kolejny przedstawiciel "inteligencji alternatywnej" - proponowałbym pilne śledzenie aukcji na allegro,[wymoderowano treści obraźliwe]
Pierdolony złodziej. Najpierw przyslał zdechłego pająka, potem umawia się że przyśle nastepnego i niestety na tym się skończyło. Zeby Cię ch... strzelił!
Pierwszy negatyw wystawiony ale całkowicie słuszny czekam na pająka 5 miesięcy i ani widu ani słychu !!
niestety nie dostałem wszystkich pająków... a widze ze już konto mu zablokowali ale dobije go negatywem bo i tak już pająka ani siana nie odzyskam...
Przerost formy nad treścią, Dyzio Marzyciel. Boże chroń od takich osobników.
Facet wystawiajacy ta opinie ma niewatpliwue nie po kolei w glowie, nie rozumie on podstawowych praw rzadzacych zyciem kazdego z nas, jak naprzyklad to ze jak ci kieszonkowiec ukradl portfel to nie masz czym zaplacic za modem.
nie wiem o co chodzi temu allegrowiczowi ale nie jest najlepiej. Mimo wszystko neutralnie do tego podchodzę
NEGATYW pierwszy pająk zdechły a drugiego do tej pory niema, scigać chama do usranej śmierci!!!!!!!!
Wszystko OK.Pajączek dotarł z lekkim opóżnienien-SUPER ZABIEZPIECZONY.Wierzyłem w Tego faceta.Dorzucił nawet drugiego pająka gratis od firmy
Towar jest O.K. ale zapakowanie jak na 4 produkty to rozwalajaca sie koperta, tak by każdy mógł zobaczyć i miec także radość.
Swetr jest sfilcowany do granic możliwości, zmechacony i kosmaty.
Przestrzegam wszystkich uczciwych sprzedawców przed tym debilem!! Gość żyje w matrixie.
pająk żyje, ma się dobrze, lecz długo do mnie docierał jakby co najmniej na własnych nóżkach szedł:) pokarm również żyje, tylko nie wiem czy pająk zje tego robala czy robal pająka....
pająki przyszły po 2 tygodniach zdechłe i polamane
Ten czlowiek to powazna zagadka dla naukowcow.
przesyłka owszem szybka i sprawna ale towar doniczego nic nie działa. [Odpowiedź z:pią 16 cze 2006 20:18:32 CEST] Przed zastosowaniem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skontakuj się z lekarzem lub farmaceutą.
Nieporozumienie. Szumnie brzmiąca nazwa firmy, ale to tylko wirtualny świat tego gościa. Nie marnujcie czasu.
Sprzedawca jakiś nerwowy. Wysłałem mu dwa maile. Po licytacji doliczył sobie do ceny 50zł , bo powiedział, że go zdenerwowałem!! UWAGA NIE LICYTOWAĆ U TEGO NERWUSA !!!!!!!!!!
a ty robisz w h...czekam już od stycznia.tylko nie tłumacz się że było za zimno i pająk mógł umrzeć
Towar doszedl z opoznieniem, wyglada zupelnie inaczej i nie spelnia funkcji opisanych w ofercie. Nazywa sie nawet zupelnie inaczej.
Wszystko zajebiście, odbiór osobisty, świetny kontakt, płyta obeszła za piątaka i nie było że a zginęła że a sprzedana a że moja stara albo kot ją obesrał, polecam tego allegrowicza, handel z nim to przyjemność! Pozdrawiam swojego psa
wystawia negatywa pisząc że brak kontaktu. Nie wszyscy śpią z kompem jak ten złamas
PRZYKRO MI ALE ZOSTALEM ODLACZONY OD INTERNETU