jan.100 04.11.09, 09:31 Witam! Mam pytanie,czy sąsiedzi zauważyli,że po podpisaniu umowy z PGiK oprócz ceny za m3 wzrosło nagle też zużycie wody czy jest to tylko moje odczucie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiwa Re: Opłaty licznikowe za wodę 04.11.09, 10:08 Zużycie jest wg. wskazań licznika, więc wzrosło jeżeli więcej zużyłeś w miesiącu. Chyba że sąsiad się zażywa kąpieli, a innym nalicza - na tym osiedlu wszystko możliwe. A ceny chyba wzrosły w Ząbkach. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.100 Re: Opłaty licznikowe za wodę 04.11.09, 10:23 Na osiedlu mieszkam już kilka m-cy, stan osobowy od kilku m-cy jest taki sam, zużycie wody ciepłej i zimnej wg liczników było na stałym poziomie,aż do momentu podpisania umowy z PGiK. Zastanawia mnie nagły wzrost stanu zużycia /opieram się na razie na tym co otrzymuje od administratora a nie z odczytu licznika/ - ktoś w ogóle weryfikuje stan licznika z tym co otrzymuje od Addom-u? Odpowiedz Link Zgłoś
guull Re: Opłaty licznikowe za wodę 06.11.09, 18:52 To może szanowny sąsiad przejdzie się do licznika i to zweryfikuje.Lamenty na forum niewiele pomogą. PS. Liczniki znajdują się na klatkach schodowych na parterze. Odpowiedz Link Zgłoś