kerajm 01.08.10, 21:11 Mam pytanie do mieszkańców VP, czy podoba Wam się wykonianie progu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzegorz.gwiazda Re: ....próg drzwi wejściowych 02.08.10, 08:53 Kerajm, a co Tobie nie pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
budynekc1 Re: ....próg drzwi wejściowych 02.08.10, 09:07 Te progi są strasznie wysokie, zabić się o nie można, a o wprowadzeniu np. wózka już nie wspomnę. Wyższych już chyba nie mogli wymyślić... Kolorystyka też właściwie do niczego nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
domo19 Re: ....próg drzwi wejściowych 05.09.10, 10:54 Zgadzam się z przedmówcą odnośnie progów, są one po prostu niewłaściwe. Próg jest stanowczo za wysoki i powinien byc znacznie szerszy tj o szerokości framugi drzwi. Po zamontowaniu progu widać w przedpokoju ciemne płytki z klatki schodowej ok.1cm. Podczas kolejnej próby odbioru mieszkanania w stanie deweloperskim P. A.Z. przyznała że progi powinny zostać wymienione. Dodatkowo przyznała że podwykonawca zamontował ich już ok.90 bez ich zgody. W.w. Pani obiecała sie tym zająć ale jak na razie bezskutecznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
faked Re: ....próg drzwi wejściowych 12.09.10, 19:57 Czy ktoś z sąsiadów na numer do tych ludzi od zamków? Czy ci co mają górny zamek zakładali go przez tę firmę czy korzystając z usług kogoś innego? Byłabym wdzięczna za numer do tych gości lub polecenie kogoś innego (tańszego? :) ). Odpowiedz Link Zgłoś
swire321 Re: ....próg drzwi wejściowych 13.09.10, 10:23 Jak chcesz mieć gwarancje na drzwi,to zamek musi założyć firma Witex. U mnie skasowali 480 zł za zamek.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
33blue Re: ....próg drzwi wejściowych 14.09.10, 05:42 swire321 masz jakieś namiary na kogoś konkretnego czy kontaktowałeś się z firmą na nr tel z ich strony www? ile czasu zajęła zmiana zamka? PS Czy ktoś z Was zamierza dołożyć jeszcze jeden - ile taka przyjemność kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
faked Re: ....próg drzwi wejściowych 14.09.10, 07:49 ci panowie, którzy zakładali pierwszy zamek mówili że cena w zależności od rodzaju zamka to 300-500 złotych. Tyle że nie mam ich numeru. Ale widzę że w necie jest kilka "speców" Witexa, którzy się reklamują więc trzeba będzie pewnie podzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
przyborp Re: ....próg drzwi wejściowych 14.09.10, 08:00 Witam, My zakładaliśmy drugi zamek - montaż tego wpuszczanego w drzwi trwa ok 30-40 min. Mam do nich numer, jeśli ktoś chce proszę pisac na maila: przyborowski.ps@gmail.com. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swire321 Re: ....próg drzwi wejściowych 14.09.10, 11:26 Nr ze strony albo z biura,ta osoba co zmienia wkładkę budowlaną na zamek właściwy, założy dodatkowy zamek,cena zależna od modelu zamka,założenie około 30 min.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś