ewusia123s 08.09.10, 09:02 Którą przychodnię NFZ w Ząbkach możecie polecić. Głównie chodzi mi o pediatrę i specjalistów dziecięcych(jak możecie wymienić jacy specjaliści tam przyjmują). Proszę o opinię:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ranoma Re: Przychodnia... 08.09.10, 13:36 Beta Med jest masakrą jeśli chodzi o każdego innego lekarza ale akurat lekarze dziecięcy są tam rewelacyjni... aczkolwiek jeśli chodzi o specjalistów dziecięcych to chyba nie ma tam ani jednego....tzn jest dwóch pediatrów- dr Kania i dr Bielańska ale żadnych ortopedów, neurologów ani innych specjalistów chyba nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
polarpralka Re: Przychodnia... 11.09.10, 22:24 Polecam Orlą ale tylko ze względu na dr Bachorek dr Jaksę , super Panie w Zabiegowym oraz dr Ostrowskiego Panie w rejestracji powinny przejść szklenie albo iść na emeryturę. Nie potrafią pracować z ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
lookrecja30 Re: Przychodnia... 17.10.16, 12:10 Czy ktoś się orientuje czy lekarze podczas wizyty NiŚPL na Powstańców wystawiają zwolnienia lekarskie?? Odpowiedz Link Zgłoś
abazurs Re: Przychodnia... 18.10.16, 12:50 Ja polecam Fundamenti chodzę z dzieciakami i jestem zachwycona. Dr Pawłowski i Dr Wawszczak. Odpowiedz Link Zgłoś