20.09.10, 09:04
Czy któraś z Was już korzystała z Vacu Well . Co lepsze Vacu Well czy Fitroll?I gdzie w Ząbkach najlepiej polecacie wybrać sie na coś takiego.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • studiospa-zielonka Re: Vacu Well 21.09.10, 22:44
      A prosze mi powiedziec jakiej firmy macie Vibre? Jesli to nie tajemnica oczywiscie.
    • cinka.2 Re: Vacu Well 23.09.10, 18:31
      Jedno i drugie urządzenie jest dobre do poprawy sylwetki i utraty kilogramów. Ja chodzę do salonu u nas w Ząbkach. Ćwiczę na bieżni i Vibrze. Salon jest na ul. Sikorskiego obok delikatesów i salonu fryzjerskiego, mają tam Vacu Activ podciśnienie z podczerwienią, rollmasaż i Vibrę. Polecam, sympatyczna usługa i cenowo też OK.
      • monika24.24 Re: Vacu Well 23.09.10, 22:40
        A czy moglabyś mi wysłac cennik na wrobo1@poczta.fm
        Ewentualnie jakąś ich stronę jeśli posiadają?
        Pozdrawiam
        • morre Re: Vacu Well 24.09.10, 08:27
          Jeśli już na forum zakładacie nowy wątek to proszę przynajmniej pobijcie potem na pierwsze miejsce bardzo ważny aktualny wątek - osiągnięcia i podziękowania dla Burmistrza.
        • cinka.2 Re: Vacu Well 24.09.10, 08:48
          Proszę bardzo www.salonvacuactiv.pl.
    • delavegag Re: Vacu Well 24.09.10, 10:15
      Bezapelacyjnie Vacu. Chodzę do salonu na osiedlu Bajkowym na ul. Sikorskiego 33 a juz od ponad 2 mies. (3 czasami 4 x w tyg) i jestem bardzo zadowolona. Gorąco polecam! mają tam tez roller i jak jestem zmęczona, to czasami zamiast na Vacu korzystam z rollera. Poza tym jest jeszcze takie fajne urządzenie wibrujące. zawsze jak skończę ćwiczyć na vacu to ide sie powibrować. Jak chcesz to zadzwon i sie umów, bo niezle jest tam oblezenie :-) 226768353
    • zawsze.cypis Re: Vacu Well 25.09.10, 15:14
      moja zona była na sikorskiego i bardzo sobie chwali, tylko ze ja jestem tym płacacym za tę przyjemność:) ja tam jestem przy swojej diecie MŻ - mniej żreć:)
      • bajkowe Re: Vacu Well 26.09.10, 15:45
        A ja zapisalam sie do tej nowej szkoly tanca i fitnessu na bajkowym
        Duzo zajec do wyboru. I fajne prowadzone zajecia salsy solo i fitnessu
        Chyba jescze joge maja tam ale nie widzialam duzo ludzi na tych zajeciach.
        • delavegag Re: Vacu Well 28.09.10, 14:56
          A co z bieganiem? Bo na innym wątku wspominałaś, ze najlepiej zadbac o siebie samemu i Ty biegasz?!
          • monika24.24 Re: Vacu Well 30.09.10, 08:39
            To pomyliłaś wątek ja nie biegam ;)
            • delavegag Re: Vacu Well 05.10.10, 14:08
              A to akurat była odp. do osoby o niku "bajkowe", która w wątku "odchudzanie" zapraszała do biegania :-)
    • zabiegikosmetczne Re: Vacu Well 30.09.10, 19:51
      witam Panie zapraszam na rollmasaz moje klientki chwalą , teraz 30min zabieg gratis dla zapoznania....
      pzdr ul.wigury 18b, ząbki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka